23 Ekim 2009 Cuma

kızların asılması

sabah söylediğim gibi şapka takıp gittim işe. girdim ofise, birden çıkardım şapkamı. epey şaşırdılar. askerden bu yana saçlarım ilk defa böyle kısa oluyor yani onlar ilk defa beni kele yakın görüyorlardı. ee beğenen oldu "hep böyle kes" diyen falan, tabi "ortaokul çocuklarına dönmüşsün" deyip beğenmeyende. milletin ne dediğini bilmem ama bugün benim kafam üşüdü resmen :)

birde şu izmirdeki komşu kızı aradı bugün. kızı p.tesi iş görüşmesine çağırmışlar. hem teşekkür etti ilgilendiğim için, hemde görüşmeye nasıl gideyim, ne sorarlar gibi konuları konuştuk. rahat ol diye telkin ettim, ee bizim müdür beyi de arayıp, alın kızı falan diye baskı yaptım resmen. umarım sonuç pozitif olur.

ahmet'ede anlattım bu durumları. kızın iş olaylarını ve benim olaydaki fonksiyonumu. kendimi suçlu hissetmemek için birazda. eskiye göre daha düzgün tepkiler verdi, trip atmadı enazından. bana gıcık vermek için o da başındaki bi durumu anlattı. "aslında önemli bişi değil ama sende bunu bil" dedi. işyerinden bi kızın buna yakınlaştığını farketmiş geçen gün. "önce görmemezlikten geldim ama kız bi ortak arkadaşa benden hoşlandığını söylemiş" dedi. ortak arkadaşlarıda gelip hemen ahmet'e söylemiş. ahmet haliyle tedirgin biraz, işyeri ortamı olunca.

ama eğer bu tür bir birliktelik düşünüyorsak böyle durumlara alışık olmalıyız, alışmalıyız. özellikle o alışmalı. yani ben bi kız olsamda ahmet'i severdim. tipi de kişiliği de bi başka onun. daha öncede yakışıklı insanlar tanıdım ama hepsinin kişilikleri sorunluydu. kaldıki o adamlar yakışıklı olduklarınında farkındaydılar. bu çok tehlikeli bi durum. aynı şey güzelliğinin farkında kızlar içinde geçerli. oysa ahmet hala bana bazen "çirkin miyim" diye soruyor. cevabım hep "evet" oluyor gerçi ama yüzüne söyleyemesemde bence oldukça yakışıklı. neyse off, yine açıldım saçıldım. özel şeyler anlattım. özür dilerim, tutamıyorum kendimi. konu o olunca tutamıyorum :(

5 yorum:

  1. Ahmetin sen anlatınca anlatması ilginç geldi.Halbuki sen daha önceden ona hemen seni istemeye geldiklerini şaka yollu söylemiştin oysa üzerinden zaman geçtikten ve sen bunu bir kez daha kıza iş bulduktan sonra anlatması ilginçe geldi üzerine düşülmeli huzur bozmadan sorgulanmalı diye düşünürüm ben olsam, ha bu arada geçen günkü yorumumda kimseye canımın sıkıldığı felan yoktu bu doğru bişey gayler yada senin demenle ''biseksüeller'':) iş hayatının her yerinde üstelik iş bağlayan pozisyonlardadır ve işin içine merhamet ve duygularda girince bir gayin size iş vermesi ihtimali bir straightden daha olasırdır.Örnek: kızın cv sinin .ktan olması

    YanıtlaSil
  2. saçmalamalarım24 Ekim 2009 18:18

    neden kendini kısıtlamaya çalışıyorsun hala anlayabilmiş değilim.içinden geçenleri paylaşmak seni bu kadar rahatsız etmemeli.okuyucularına ahmetten bahsedince suçluluk mu duyuyorsun kavrayamadım gitti.ama eğer böyle düşünüyorsan yanlış bir yerde sayıyorsun.sevdiğin adamdan bahsetmekten güzel bir şey var mı ki?ilişkini blogta anlatman ondan bir şey eksiltmez.ayrıca ahmet neden böyle anlatmana kızsın ki?sen sadece sevgini dile getiriyorun o kadar.böyle cümleler kurduğunu görseydi sana daha da aşık olurdu eminim.insanın gururunu okşayacak şeyler yazıyorsun çünkü.

    YanıtlaSil
  3. ay ne yakışıklısın herkes sana bayılıyo. Bu blogu övünmek için mi yazdın biraz mütevazi ol. Ne ayıp bu yaptıın.

    YanıtlaSil
  4. ok hypocrite, görüşüne saygım var. ama genelleme yapman ilgiç sadece. her yapıda her tür insan çıkar diye düşünürüm ben hep. ve herkese sadece insan diye bakmaya çalışırım.

    saçmalamalarım, tamam ikna oldum :)
    içimden geldiği gibi yazmaya devam. teşekkür ederim.

    adsız, ben asla yakışıklı olduğumu söylemedim. ama evet çirkin olduğumuda düşünmüyorum. kimsede bana bayılmıyo. muhabbet ediyoruz. sohbet ederken sen karşındakini onore etmezmisin hiç. buda öyle şeyler. ama eğer gururlu bi profil çizdiysem dikkat ederim, mütevazi olmaya çalışırım. gerçek hayattada burdada. teşekkürler eleştirin için.

    YanıtlaSil
  5. saçmalamalarım25 Ekim 2009 07:48

    bu kadar laf söylememin başka nedenleri de var.çevremdeki insanlara baktığımda çevre baskısı,dini baskılar,kişisel sebepler yüzünden sürekli kendilerini kısıtlıyorlar.yapmak istediklerini tam anlamıyla yaşayamıyorlar hatta saydığım nedenlerden ötürü aşklarını bile dolu dolu yaşayamıyorlar.sizin ilişkiniz zaten birçok sebepten ötürü zor bir ilişki.bunu açık açık anlatabildiğin tek ortam da internet ortamı.burada bile kavga çıkmasın laf olmasın diye kendini kısıtlamaya çalıştığını görünce biraz üzüldüm.çünkü insanların kimseye zararı olmadıkça tamamen özgür olmalarından yanayım.birilerinden tepki görmeyeyim diye aklında otosansür olmasın.belki bu laflar komik kaçıyor ama istediğim sadece insanların özgür olması.belki biraz fazla hümanistim :)

    YanıtlaSil