17 Nisan 2010 Cumartesi

bir his var içimde

bi önceki yazıyı yazarken sarhoştum. çünkü aklı başında halim "aşık olmak istiyorum" gibi bir itiraf yaptırmazdı bana. yok hani pişman mıyım söylediğim için? ımmm, hmmm. yok değilim aslında. yani ben bunu burada da söylemeyip içimde bastırdıktan sonra blogun benim için ne anlamı kalır ki. zaten gerçek hayatta eşe dosta böyle şeyler söyleyip zayıf ve bunalımda bir görüntü çizmek istemem. daha doğrusu bana acımalarına tahammül edemem.
----------------------------------------------------------------

bugün çok güzel bir gün. hani bunu söylemek için özel bi sebebim yok ama çok güzel gerçekten. yüzüme vuran güneşle uyandım sabah. balkonda da serçeler kavga ediyordu:) bisüre öyle tavanı seyrettim gözüm kamaşırken. aklımda hiçbişey yoktu. sanki hafıza sıfırlanmış olur ya, öyleydi. ama kendime gelmem çok zaman almadı :) kalktım yerimden, duşumu aldım, kahvaltımı yaptım. hatta şimdi giyindim bile. birazdan dışarı çıkacağım, ama bi planım yok. gezmek istiyorum sadece. daha doğrusu öyle tek başıma yürümek. geçen şems'in okumamı tavsiye ettiği bi kitap vardı, bulursam onu alırım. belki dışarıda başka şeyler yapmak geçer aklımdan, onları da yaparım. bugün kendime aitim.

bi de bi his var içimde bikaç gündür. sanki bişeylere doğru hızla çekiliyorum. yani umut mu desem, batıl inanç mı, altıncı his mi bilmiyorum. ama bişeyler değişecek hayatımda sanki. ben öyle hissediyorum. o yüzden bikaç gündür süspanse yaşıyorum. hiçbişeyi takmıyorum desem yeridir. o değişim için bir hazırlık evresi belki de. belki de aklımın bi aldatmacasıdır. neyse, gerçeği zaman gösterecek. ben şimdi başka gerçekleri görmek için kaçayım yavaştan.
herkese iyi haftasonları....................

foto=flickr, kalithea

8 yorum:

  1. ne güzel... umarım hislerin gerceğe taşar ve dilediğin bir aşkı yaşarsın.

    YanıtlaSil
  2. yazıların üstüne ayıkken ve sarhoşken diye uyarı notları mı assan:)))
    ben seni "karnından konuştuğun için" seviyorum kendi adıma.

    YanıtlaSil
  3. taşmışsın sende. dün gece hayatımın en kısa ilişkisi olmasına rağmen en incitici ayrılığını yaşadım. birine aşık olma isteğimin yaptırdığı bir hataydı. sen yapma aynı şeyi. aşık olmak istiyorum diye kendini biriyle birlikte olmaya itme. inciniyorsun sonra.

    YanıtlaSil
  4. aliii !!!
    izleyicin 100 olduğu zaman bizi yemeğe götür kutlamaya :))))
    1 kişi kaldı acaba kim olcak 100.izleyicin??
    meraktayım:)

    YanıtlaSil
  5. nie sizleri yemeğe götürsün ki..promosyon öyle olmaz.100üncü takipçime yemek ısmarlıcam derse olur:)

    YanıtlaSil
  6. 100. izleyiciyim ve mum ışığında romantik bir yemek istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. bende gelcem banane banane:)))
    fikir benden çıktı alla alla.
    bu arada ali kayıp bi çıksa ortaya diyorum :)
    yemek bahsini okuyup kaçtımı yoksa??

    YanıtlaSil
  8. james, umarım öyle olur.

    kremkaramel, sanırım böyle bişey yapmalıyım çünkü ciddi fark ediyor :)

    leyla, aslında ruh halim karmaşık olsada aklım hata yaptırmayacak kadar aktif şimdilik. ama hatalar da hayatın bir parçası diye bakıyorum.

    gencbiranne, ben burdayım :)


    gu, isyan çıkarttırma soros misali :)

    cipim, onur duydum.

    YanıtlaSil