1 Nisan 2010 Perşembe

kendine acımak

bugün tüm gün detaylı bi temizlik yapmış canım annem. yorgundu eve geldiğimde. yemek yedikten sonra uyudu. hatta dizilerini bile izlemeden.

ben o uyuyunca farkettim yalnızlığımı. yani evde bi ses çok güzel bişey inkar edemem. hele bu sesin anneye ait olması en güzel şey. ama yinede bişeyler eksik yarım gibi. içimi acıtan bişeyler var. yani kimseye sitem etmiyorum. sadece neden böyleyim diye düşündüm biraz ve uzun zaman sonra tek başıma ağladım.

insan kendi haline acır mı? acır demek ki.
kelimelerde usta değilim ama böyle zamanlarda tanrı'yla konuşmayı tercih ediyorum. beni tek anlayan o imiş gibi geliyor. üstelik şimdiye kadar ki sohbetlerimizin hiçbirinde "neden bu karmaşık hisleri bana verdin" diye sitem etmedim. sonuçta ben hiç olmayadabilirdim de. sadece ondan bişeylerin değişmesini istedim bu akşam. kalbimde eksik olan şey herneyse dolmasını istedim. beni duydu biliyorum. ama ne zaman cevap verir onu bilmiyorum. bekliyorum.

foto=flickr, maurice domingo

9 yorum:

  1. Allah zaten seni bisksüel yaparak belanı vermiş mesela bu dinsel yazıda ortaya çktm şmdi kayboluyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bu nasıl bir yorumdur, terbiyesizliktir. Kendinize gelin imam. Sizin kimseyi bu şekilde rahatsız etme hakkınız.

    YanıtlaSil
  3. Tek başıma ağladığımda hep daha güçlü olduğumu hissederim ben. Belki öyle düşünmeye çalışman iyi olur? =/

    YanıtlaSil
  4. geçerken uğrayan1 Nisan 2010 23:50

    imam adi altinda yazan insan.din adamlarini lekelemeye calisan bir ateist mi yada insanlara nasil yaklasacagini bilmeyen bir musluman misin sen?ne kadar sacmaladiginin umarim farkindasindir.
    bisex.insanin kendi hayatina bakip acimasi normal.kendini uzme.anormal bir durum yok bunda.insani is hayati basarilari mutlu eder.iyi bir cevre iyi bir yerde bir ev dolgun maas iyi bir araba mutlu eder.ama ruhun aradigi sey bambaskadir.yine insani sex sehvet vsler mutlu eder.ama ruhun aradigi sey bu da degildir.bazilari bu acigi dinle kapatabiliyor.biraz bilimsek bakabilen dunya gorusu olan insanlarda ise din faktoru o kadar islevsel olamiyor maalesef.bu cumlem inanclari ve inanclarimizi sorguluyor degil,sakin yanlis anlasilmasin...ask iyi geliyor insan ruhuna ama orasi kesin.bazen platonik olsa bile o aşk iyi gelebiliyor hatta:)
    ruhun aradigi ruhu bulabilirsek belki biraz olsun mutlulugu buluruz.once gorsel algilarimiz acik bu anlamda ve mlsf bu uygun ruhu bulmamizda sorun yaratabiliyor.sadece gecerken ugramisken bir seyler yazmak istedim.kendini uzme ,aglamak iyi gelir insana ama tibbi acidanda kanitlandi bu.
    iyi geceler dilerim

    YanıtlaSil
  5. gerçekler acıdır söylendiklerinde acıtır. Vermiş yani cezasını allah.

    YanıtlaSil
  6. Tanri mi? oyle bisi yok! hic bi zaman olmadi! uyanin artik!

    YanıtlaSil
  7. ne Allahi ne dini ne de dinin koydugu yasaklari tartisacak degilim.herkesin inanmasi inanmamasi kendine.insan ruhu geregi inanacak bir seyler ariyor ama.bu bazen aileden cevreden ogretilen din olabilir bazen adina enerji denir bazen gorsel ogelerdir ama inanc konusu ruhun aradigi bir seydir.benim soylemim bu.kendi inanclarini zorla kimseye dikte etmeye hakkin yok.sen allah cezanı vermis derken belki gunaha giriyorsun.belki de bi homofobiksin sen.kendinle ilgili korkularına islami kitabi karistiriyorsun kim bilir?
    ozellikle cinsel konularla ilgili allahi kitabi gosterenlerden korkarim zaten ben.git bir bara gir iceri neden alkol aliosunuz desene allah vermis belanizi desene.ama hyr konu o degil konu kendi icinde sure gelen sıkıntıların.bu sıkıntıları bastırmak icin bunu yasamayi secen insalara yazarsın anca oturdugun yerde.insanlari asagilayarak icindeki homolugu ezecegini dusunursun:)bu oyle olmaz ama emin ol.bunu bastirdikca hortlar.yolun yanlis.konuyu kabullen.bence:)
    din konusunda yazmayacagim bir daha.

    YanıtlaSil
  8. imam neden böyle söylediğini bilmiyorum ama istersen tanrının yerine karar verme. o kime bela kime iyilik vereceğini bilir. bi de bu kadar yüzeysel dini bilgiye sahipken imam gibi bi nick kullanma. imamların hakkına giriyorsun.

    bu arada rica ediyorum küfürsüz tartışmayı deneyelim. biri yazmıştı sildim.

    YanıtlaSil