11 Nisan 2010 Pazar

sakar

bugün iğrenç bir gün benim için. gece çok geç uyudum. 3 film birden izlemiştim :) ama normal filmler yanlış anlaşılmasın. sabah komşunun çıkardığı gürültüyle uyandım, daha gözümü açamadan salona doğru yürürken ayağım kaydı düştüm. ve en sevdiğim dostlarımdan birinin bana hediye ettiği vazoya çarptı kafam. unufak oldu güzelim şey. yani ucuz bişey olmayışı bi yana, dostumun yurtdışına gitmeden önce doğum günümde bana hediyesiydi. acaip moralim bozuldu. sabahtan beri öyle hala. bi de üstüne kafam şişti, burkulan ayağım ağrıyor.

normalde bugün dışarı çıkarım diyodum ama kendimi cezalandırdım eve tıktım. sadece müzik dinledim kaç saattir. onun dışında tek ses olmadı evde, taki gizemli adam beni arayana kadar. sanırım iyi sinirlenmişim kendime, iyi dolmuşum ki çocuğa patladım. sabırla dinledi. komik olsa gerek kendinden dert yanan birini dinlemek. dinlediğim insanlar genelde çevrelerinden yakınırlar.

neyse ben cezamı erteleyip kendime yiyecek bişeyler hazırliim. yoksa başım döner, evde ne var be yok kırıp dökerim yine :)

foto=flickr, jacobssalon

4 yorum:

  1. ben de geçen gün kafamı kapının üst kolonuna çarptım. Şişti hala biraz acıyo. :S

    YanıtlaSil
  2. "3 film birden" de izleyebilirdin, neden yalnış anlayalım ki?

    neden herşeyin bir açıklamasını yapmak gibi bir misyon yükleniyorsun?

    @GTA; sen? kafanı kolona çarptın? ilginç. :)

    YanıtlaSil
  3. O vazo senin için çok değerliyse (ki öyle demişsin) sana tavsiyem şu olacak. Küçük cam fanuslar var. onlardan al ve o vazonun kırıklarını dahada fazla ufalayıp o fanusun içine koy. eğer elinden geliyorsa bu tür işler içine minicik ampullerden bir tane koy ve bir pile bağlı. romantik gecelerde kullanableceğin gerçek olmayan ama etrafa cam kırıklarından dolayı pırıltılar saçan bir mumun olur. Hemde arkadaşının hediyesi form değiştirmişte olsa gözünün önünde olur. ama onuda kırmamaya çalışki ayağına parçalarını batırma :))

    YanıtlaSil
  4. günlüğü tutan adam, geçmiş olsun. o tür sakarlıklarımı yazsam bloga epey bir malzeme çıkar :) kaymalar düşmeler sıradan benim evde :))

    coach, misyon değil. 3 film kelimesi birçok insanın kafasında kalıptır ya, ondan belirttim. sen görmezden gel ;)

    leyla, keşke bu tavsiyeni çöpler toplanmadan önce görse idim. ama ikinci tavsiyene dikkat ederim. dostlarımı kırmak en çekindiğim şeylerden biridir zaten.

    YanıtlaSil