20 Temmuz 2010 Salı

3 güzelli akşam yemeği

bakmayın burada bazı şeyleri rahat yazdığıma. işim gereği sürekli insanlarla iletişim halinde olsamda yeni insanlarla tanışırken biraz çekingen biriyimdir. heleki ortada tanışmayı gerektirecek bir durum yoksa.

akşam işten geç çıkınca yemeği dışarıda halledeyim istedim. girdim yolüstünde bi yere bişeyler söyledim. bu sırada tam çaprazımda bir masada 3 kız yemek söylemiş bekliyorlar. sonra sesli sohbetleri fısıldaşmaya hatta kikirdemeye dönüştü. bana baktıklarını farkedene kadar üstüme alınmamıştım. acaba takım giyen kirli sakallı bir adam komik mi görünüyor diye düşündüm bi an. çünkü ben de sevmiyorum ve aşırı kasvetli buluyorum takım olayını. özel bi toplantı olmadıkça da giymiyorum. ceketimi çıkardım kravatı gevşettim. bunlar hala bakıyorlar. yani bi yanım kızıyor ama bi yanımda hoşlanıyor bu durumdan aslında. bi ara biriyle gözgöze geldik ve kibarca gülümsedim. utandı kız :) ama tam yemeğim gelmişti ki biri kalktı geldi yanıma, beni tanıdığını söyledi ve kendini tanıttı. geçen sene biz de staj yapmış. yani ben simaen bile hatırlamadım ama çalıştığı isimleri söyleyince inandım lafına. mezun olmuş, güzel bi şirkette işe başlamış hemen. kız konuşurken ayakta kalınca "buyrun oturun" dedim, arkadaşlarını bırakamayacağını söyleyip yerine geçiyorduki "siz buyrun bize eşlik edin" dedi. ee canıma minnet benim de. yalnız başıma yemek yemektense 3 güzel kızla yemeği tercih ederim.

ben masalarına geçince gülüşmeler fısıldaşmalar bitti tabi :) bi süre sustuk, sonra bizim ex-stajyer arkadaşlarını tanıttı. biri okul bitmiş tatil yapmış iş aramamış bile. diğeri de yurtdışı akademik düşünüyomuş.

yemek bitince müsade istedim kızlardan. ex-stajyer kız bizde birlikte çalıştığı iş arkadaşımın cep telefonunu sordu. işyerini aramış ulaşamamış, doğum izninde olduğunu öğrenince tebrik etmek istiyormuş. bende de arkadaşın numarası yoktu, "yarın öğrenip söyleyeyim" dedim ve kıza kendi numaramı söyledim çağrı bıraksın diye. yarın umarım unutmam.

bu arada kıskandım bizim arkadaşı. çünkü benim çalıştığım stajyerlerin hiçbiri sonra beni aramadı bugüne kadar.

foto= jamie baldridge

8 yorum:

  1. bugun benim dogum gunumm (: hadi kutlayin, 19 yasima bastim. olleyyyyy :D

    YanıtlaSil
  2. o telefonun senin arkadaşını aramak için alındığını mı sanıyosun :)


    +

    bende bi gün kirli sakallı gidiyim dedim işe, direk berbere yolladılar :(

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. doğumgünün kutlu olsun Özge. Sağlıklı, mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
  6. ozge, doğum günün kutlu olsun. umarım istediklerinin gerçekleştiği sağlıklı güzel bi yıl olur açından :)

    coach, aklıma gelmedi değil ama kötü düşünmek istemedim. kirli sakala gelince bence saçma bi takıntı. ben yabancılarla da çalışma imkanı bulunca gördüm ki düzgün olduğu müddetçe herkes istediği saç sakal şekliyle çalışabilir. bu bi saygısızlık değil ama bunu patronlara izah etmek zor. benden artık izah istemiyorlar. alıştılar :)

    çilek, sildiklerini merak etmedim değil hani :)

    YanıtlaSil
  7. ayy ayy tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  8. postla alakasızdılar. belki bir gün silmeden yazarım tekrar.

    YanıtlaSil