23 Temmuz 2010 Cuma

çadır meselesi

dün işten bikaç arkadaşla dışarı çıktık akşam. çok da ortama uygun giyinmemiştim. serinletir diye şilelerimi üzerime çektim gittim. tabi arkadaşlarda mekandaki diğer tiplerde bi süslü anlatamam. oturduk eğleniyoruz, bizim yan masada da 7 tane adam var. yani hiçbiri feminen değil ama hepsi fit görünümlü, şık ve yakışıklılardı. seç beğen. üçü yabancıydı hatta. sanırım gay bi gruptu. hatta sanmıyorum eminim :) ben de bizim masanın onlara en yakın yerinde oturunca ister istemez gözgöze geldik ekiple. alkolün de etkisiyle benim kafa iyice bulandı ve kafamı yan masaya daha çok döner oldum. hatta biriyle ,bence en yakışıklı olanıyla, resmen birbirimize bakıp gülüştük. o an aklımdan bi yığın şey geçti. ama str8 bi mekanda tanımadığın ama sadece bakıştığın biriyle nasıl o tür bi konuya girersinki. ben yapamam en azından. belki ekipteki yabancılardan biri olsa bi lavaboya gittiği anı yakalar konuşurdum ama çocuk türktü. türk'ün vereceği tepkiyi tahmin edemiyorum çünkü.

resmen aklım kaldı çocukta :) uzun zamandır birini bu kadar arzulamamıştım. nasıl ereksiyon olmuşsam normale dönemedim bi türlü. mekandan çıkarken önümü hızlı bi şekilde düzeltmek zorunda kaldım :)

bu tür bir hareket sevmediğim bişey ama öbür türlü oluşan görüntü daha çirkin. hahaha. üzüldüğüm şeye bak. taş gibi çocuk hatta çocuklar gözümün önünde gitti ben çadır olmuş olmamışa yanıyorum :)

14 yorum:

  1. geçmiş olsun şekerim.
    keşke sıkıştırsaydın bi köşede. bakarsın hayatının aşkını bulurdun.
    lol.

    YanıtlaSil
  2. Ohhh iyi olmuş sana konuşamamışsın :P

    YanıtlaSil
  3. coach'la senin şu ereksiyon hallerinizden fenalık geldi:))))

    YanıtlaSil
  4. ah bı ya,keske konusabılseydın,baya etkılenmıssın heralde:) nese.baska bızamana artk.opuorum ck:)

    YanıtlaSil
  5. coach, seviştiğim biri bana öyle demişti biliyomusun. yattığın birine aşık olacaksın. insanız, herşey mümkün.

    çilek, iyi olmuş diyemiyorum. elemana bi daha denk gelemem zaten.

    gencbiranne, aşkolsun selen. ben coach kadar o halde kalamıyorum :)

    kremkaramel, tabiki. ama o anı yakalayıp cesaretsizlikten kaybetmek kötü biraz.

    adsız, baya etkilenmek değil. güzellik yakışıklılık beni etkiler hep. yüzü ve vücudu çok hoştu sadece.

    neyfa, tüh bence de :) orada tek olsam o da tek olsa çok saçma bi yalanla tanışırdım. sanırım dışarıda yalnız takılmalıyım :)

    YanıtlaSil
  6. ya ne demek dışarda yalnız takılmalıyım. ava çıkan pumalar gibi. belanı arama. ohhhhhhhhh iyi olmuş diyorum tekrardan :))

    YanıtlaSil
  7. akıldan çıkan çılgın müzikleri takip etmek iyidir, kendini daha iyi tanıyorsun, yaşamana bak:)

    YanıtlaSil
  8. Biraz göz banyosu yapmışsın biseksüel :D

    YanıtlaSil
  9. Sen zeki müreni gördün ama zeki mürende seni gördümü acaba önemli olan o ! adam sana baktıysa o zaman bu işi lavaboda nasılsın + telini versene çözerdi.Neyse denizde balık çok bi daaki sefere

    YanıtlaSil
  10. çilek, öyle deme ya. utandırıyosun :)

    neyfa, hep degil ama arada lazım demi hislerinin götürdüğü yere gitmek demi.

    summerson, öyleydi. hepsi fit yakışıklı çocuklardı. benim kestiğim de aralarında best di. bak gene aklıma geldi yüzü. tüh :)

    pansexual, arkadaş ortamında bi yere gitmişsen öyle kolay olmuyor bu işler. eski bir uzmanı olarak bunu söyleyebilirim. hiç ummadığın bi tepkide alabilirsin 1 dklik lavabo muhabbeti sonrası. şimdilik böyle bişeyi kaldıramam hakkaten.

    YanıtlaSil
  11. utan diye yazdım zaten :) biraz etrafına bak, yada bloguna. hep barda sokakta olacak değil ya hoşlanacağın insan. bak senden hoşlanan insanlar var buralarda. açık açık yazmışlar kıskanıyorum diye. tanımaya çalış. belki hayatının aşkı bir kadındır.

    YanıtlaSil