24 Temmuz 2010 Cumartesi

kendime yeni bir ben

bazen kendimden sıkılıyorum. aynada hep aynı adamı görmek sıkıcı geliyor. böyle zamanlarda kendimle oynamayı seviyorum. saçımla sakalımla oynarım mesela. giyim tarzımı değişirim bi süreliğine. dün saçlarımı kısacık yaptım. asker traşı. sakalı da sıfırladım. bugün bi de fazlaca spor giyindim. farklı bi özgüven geldi tabi. 3-4 yaş gençleşmiş gibiyim sanki.

beni genç hissettiren başka bişey daha oldu. şu kızlar vardı ya, geçen yemekte karşılaştığım. onlardan biri aradı dün akşam. bizim ex-stajyer değil de iş aramayıp uzun bi tatil yapmış olan diğer kız. tanımadım haliyle. telefonumu arkadaşından aldığını ve bikaç konuda fikrimi almak istediğini söyledi.

müsait olduğumu söyledim o da sorularını sormaya başladı. anladığım kadarıyla kafası cidden karışık. hani hiç tanımadığı ama sadece iş konusunda arkadaşından methini duyduğu ve sadece 1 saat gördüğü birini arayacak cesareti gösteriyorsa kız karmaşık hakkaten. akademik mi yapsam, yapacaksam yurtdışı mı yapsam burda mı yapsam yoksa iş kariyeri mi ye çıktı soruları. sonuçta kişiliğini ve neyin onu daha mutlu edeceğini bilmediğimden telefonda bişeyler anlatmaya çalıştım. bi ara coach'un "telini boşuna istemediler" lafı geldi aklıma :), birden kıza bugün müsait olduğu bi zaman çay içerken bunları konuşabileceğimizi sormak istedim. hatta sordum ve kız da pek duraksamadan "evet" dedi. bugün 2 gibi bi alışveriş merkezinde buluştuk. ama kız buluşurken o gün takımlı sakallı gördüğü beni tanıyamadı. abartmıyorum tanıyamadı. oturduğum mekanı söylemiştim ve oraya geldiğinde bana baktı görmedi. bi de 2 mt uzağımda telden aradı beni. "arkanı dön oturuyorum" dediğimde görmeliydiniz kızın halini. hahaha :)

2 saat kadar muhabbet ettik ama öncesinde görüntümle ilgili konuştuk bi 5 dakika :) yeni görüntümle 23lerde bi kız tarafından beğenilmek özgüvenimi tavan yaptırdı :))

sık sık aynanın önünden geçip kendime bakıyorum. bu halimden çabucak bıkmasam iyi :))

foto=hautehousecreations.com

7 yorum:

  1. KISKANDIM ! oturma baska kizlarla filan yaaa :(

    YanıtlaSil
  2. parmak arası giymedin umarım:))

    YanıtlaSil
  3. ne var sende acaba herkesi çekiyorsun kendine:)))

    son zamanlarda yaşadığın olaylar cidden türk filmi gibi.....

    YanıtlaSil
  4. ozge, yok yok ciddi bişey yok. olsa rapor veririm sana.

    çilek, parmak arası değildi. ince sandaletti giydiğim. pek farklı sayılmazdı :)

    gencbiranne, koptum yorumuna. ya sanırım dışarıdan tam ideal koca adayı gibi görünüyorum ben. fazla hayta değilim. öyle alkolik değilim, sigaram yok falan. gördüğü kıza sulanan biri falan da değilim. film gibi başımdaki olaylar ama ben yine bi drama içindeyim ve hala yalnızım. o bu şu gelip geçiyor yanımdan ve herkes beklemeden gidiyor. böyle işte.

    YanıtlaSil
  5. ozge gbı bnde kıskanıorum yaaa:(

    YanıtlaSil
  6. parmak arası günlük hayatta kötü görünüyor bence erkekte. plajda filan rahatlık için güzel. spor ayakkabı yada converse gibi bez ayakkabılar giy bence. sandaette giyme. ben olam giydirmem. :)

    YanıtlaSil
  7. sandalet kardeşliği!!!!!

    YanıtlaSil