11 Temmuz 2010 Pazar

rüyalar gerçek olsa :)

aslında pek rüya görmüyorum ama bu ara ufak ufak rüyalar görmeye başladım. dün gece ise bi filmlik rüya gördüm diyebilirim. film derken normal film değildi bu tabii. pornografinin sınırlarını zorlayacak bir film bu. hamam gibi ama sıcak olmayan bi yerde ben anadan doğmayım. ve etrafımda birbirinden güzel bayanlar ve tipim erkekler. hepsi beni sarıyor seviyor öpüyor. hepsi aşkla bakıyor bana hatta tapıyor sanki. rüyada bile olsa uçuyordum resmen. onlarda beni yeryüzünde tutmaya çalışan melekler gibiydiler. hangisiyle ne kadar seviştim öpüştüm anlamadım bile. garip ama bi kere bile orgazm olduğumu hatırlamıyorum. sadece aklımda kalan hiç tanımadığım ve sürekli değişen yüzlerle seviştiğim.

hala aklımda sahneler ve yüzler. nasıl bi bilinçaltı ise bana böyle bi harem ortamı yaşatıyor :) aslında bilinçaltı değil yaşın ve yalnızlığın verdiği şeyler bunlar belkide. sonuçta insan masturbasyonla mutlu olduğunu veya yetindiğini söylesede bu koca bi yalan. bi tene dokunmanın hazzı başka bişey. sırf bu yüzden bazen hayatımda kadın yada erkek bir seks partnerin olmasını düşündüğüm oluyor. her iki taraf içinde güvenli seks sağlayacak mutualist bir birliktelik kasdettiğim. biliyorum bu biçok açıdan ahlaki değil ama sevgi duyarak birine dokunmayı bu şekilde beklemekte kendime acımasızlık. bazen kendi kendime diyorum ki "ben bunu haketmiyorum". enazından içimde bişeyler hissedene kadar bedenimi cezalandırıyorum resmen.

ciddi ciddi düşünüyorum düzgün ve sağlıklı bi seks partnerin hayatımda varlığını. hatta çok yakında bu konuda bi arayış içine girebilirim.

foto=magritte rene - lovers

15 yorum:

  1. o dediğin zaten anca rüyalarda oluyo :)))

    YanıtlaSil
  2. coach, hahaha :) o yüzden başlığa rüyalar gerçek olsa yazdım.

    YanıtlaSil
  3. ben neden görmüyorum böyle rüyalar :(

    seks partner olayı hiç bana göre değil. ben kesin aşık olurum. hadi seviştik bir sonraki görüşmeye kadar hoşçakal demem çok zor. beklerim hadi sinemaya gidelim demesini yada ben hasta oldum gel bana yemek yap demesini.

    YanıtlaSil
  4. bnce ck haklısın.eger hayatnda uzun zaman boyunca bı sewdgn yoksa sex partnerı sart,enazından snn durumundakıler ıcın.bn bakıreım mesela,artk bnde sex yapmak ıstıorum ama uzun zamandr bnu gerceklestrebılcem bı ınsanla karsılasmadm,erkklr korkuo sanırım ılıskılerden,bı kıza baglanmaktan.ilk olucagı ıcınde ılk onume gelenle de yapmak ıstemıorum,bıraz bısıler hıssedıyım sewıyım ıstıorum,ama suaralr yok maalesef.o yuzden snı azcok anlayabılıorum.

    YanıtlaSil
  5. günlük hayatta arkadaşlık ilişkilerini de yürütebileceğin birisiyle seks partneri olman hoş birşey bence ;)

    YanıtlaSil
  6. eminim istediğin güzel birlikteliği yakalayacaksın. ruyalarında görmek istediğn gibi olsun. sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. yaa baska kimse farketmiyor mu bu sorunu. kelimelerin baslari hala eksik. sol tarafa bitisik olan kelimer yok :S

    YanıtlaSil
  8. cilek, görme böyle rüyalar. günlük hayatını bile etkiler sonra :) aslında hani seks partnerim olmadı ama bende de durum biraz öyle olur gibi geliyor.

    adsız, bence sen evlen bekaretini sevdiğin adama sun. en güzeli.

    depresif ayu, bilmiyorumki. bakalım olursa seks partnerim dialogumuz nasıl şekillenir göreceğim. sonuçta kültürsüz cahil biriyle olmayacağıma göre paylaşacak şeyler olabilir.

    james, rüyalarımdaki gibi bi birlikteliğimde olmasın ya :) kalpten giderim ikinci gece :))

    YanıtlaSil
  9. etkilesede ben de görmek istiyorum=)

    YanıtlaSil
  10. ewlenıcem ınsanla olması hos we anlamlı olur tabı ama emınım kı o ınsanın ılkı bnmle olmıcak we bunu dusununce bna ck da adil dıılmıs gbı gelıo.sırf bu yuzden onume gelenle bırlıkte olıyım demıorum ama onu beklemek de saflık sanki?? ayrıca sunu da anlayabılmıs dıılm,erkklern nerdeyse tamamı ewlenmeden yada ewlenıce kızdan once baskalryla olurken we kımse bunu takmazken neden kızlarn ılkınn ewlennce olması beklenır kı,cogu erkk we kız hatta aıleler bunu fazlasıylaaaa takar... hele gelınlıge kırmızı kusak yok mu,bu nası bı teshırcılıktır? bn sahsen ewlenırken bakıre olsam bıle takmıcam o kırmızı kusagı,hangı geri ne dusunurse dusunsun hakkımda.

    YanıtlaSil
  11. hönk)
    yazmış biri.

    YanıtlaSil
  12. ben mavi kuşak takıcam düşünüp dursun millet ne anlama geldiğini :)

    YanıtlaSil
  13. :))))
    allah sonunu hayretsin alicim
    bu arada bursada kaldık 2 gece çok güzeldi.2 günde 1 kilo aldım ve istanbu'a döndüm:((
    toplamda 6 kilo ile tatili bitirdim koç gibiyim koç maşallah:))

    YanıtlaSil