19 Temmuz 2010 Pazartesi

susuzluğum

söz vermiştim "bakayım duruma göre ararım" diye ama aramıştım dün akşama kadar. bizim mühendis kızın abisi aradı, yemek saati geçmişti zaten ama çay içmeye davet etti. kıramadım bu sefer. dışarıdaydım, arkadaşlardan müsade isteyip kalktım gittim. biraz sohbet ettik işiyle izmir'le ilgili. kızla çok fazla dialoga girmedik, sadece anlamsız kaçak bakışmalar. aslında söylemiştim hani kötü bişeyde olmadı aramızda ama o enerjiyi kaybedince ikimizde susmak istedik. ikimiz için de bu aşamadan sonra fazla irdeleyip üzülmeye gerek yok. iki olgun insanız sonuçta.

bugün de yorucuydu benim için. tatile çıkanlardan dolayı çoğalan işler falan. üstüne bi de spora gittim. spor salonunda da şu ahmet yüzlü abartılmış vücutlu arkadaşa denk geldim. usulca sokulup merhaba diyemedim tabii :)) demek istedim mi onu da bilmiyorum. ama garip bişey işte. tanıdığınız birini görüyor gibi olmanız garip. hele ki çok sevdiğiniz, sizin için çok değerli birine benziyorsa karşıdaki.

bi de iki gündür acaip su içmeye başladım. sadece sabah 2 litre suyu yarım saat içinde içmişimdir. şimdi de önümde bi sürahi su var, doldurup doldurup içiyorum. vücudum şuanda kaçta kaçı su bilmem ama midemde bi havuz varmış gibi hissetmeye başladım. gorul gorul sesler geliyor :) bir zararı olduğundan değil ama birden böyle bir susama beni biraz endişelendirdi sanki.

4 yorum:

  1. bu aile seni çok sevdi galiba, insan kendini böyle sahiplenecek ve sevecek bir aile ortamı her zaman bulamaz. aslında kızdan böyle çabuk neden soğuduğunu anlamış değilim ama mantık evliliği yapmak istemiş olsaydın senin için çok uygun bir seçim olurdu herhalde. gerçi senin evlenmeye niyetin yok gibi :))

    YanıtlaSil
  2. ödem olma. bide cırcır. :P limonata filan iç.

    YanıtlaSil
  3. sena, seviyorlar sanırım. aslında ben de seviyorum onları. ama o soğukluktan sonra biraz çekindim. evlilik olayına gelince, kafam karışık o konuda. ama ben asla mantık evliliği yapmaması gereken tiplerdenim. buna eminim en azından. bakalım gelecek ne gösterir.

    x-coach, meyve suyuna dadandım, susuzluğum dindi biraz sanki.

    gencbiranne, ben de bitmiştim :)

    YanıtlaSil