16 Temmuz 2010 Cuma

tanımlanamayan kötü hisler

içimde kötü bi his var. sanki kötü bişeyler olacak gibi hissediyorum.

bilmem size de olur mu arada. böyle içiniz sıkılır, hiçbişeye odaklanamazsınız. sabahtan beri öyleyim. öğleden sonra saat 4 gibi çalışamadığımı farkedince arkadaşlara söyleyip erkenden. spora giderim rahatlarım diye düşündüm ama eve girince bi daha çıkmak istemedim. yemek yaptım kendime. annemi aradım, bi de annemden trafik kazası geçirdiğini öğrendiğim lise arkadaşımı. daha telefonu kapatmıştım ki bizim mühendis kızın annesi aradı beni. biraz şaşkınlıkla telefonu açtım, bizim kızın annesi değilde abisi. şu izmir'de subay olan. tatile çıkmışlar eşiyle, önce bi ailesini ziyaret etmek istemiş. davet etti yarın gel görüşelim diye. sanırım bizim kızla dialogumuzun nerdeyse tamamen kesildiğinden haberi yok adamın. "bakayım gelmeye çalışırım" dedim ama bi mazeret uydurur gitmem herhalde. şimdi bunca zaman sonra kızla karşılaşmak istemiyorum. hani kötü bişey olduğundan değil ama karşılaşmak istemiyorum işte. gerçi annesini de babasını da özlemedim değil. devamlı tebessüm eden iyi yüzleri kim özlemezki. neyse artık, bazen bazı şeylere geçmiş diye bakmak kafa yormamak lazım..

bu arada içimdeki o his hala devam ediyor. uykumda yokki erkenden uyuyayım. en iyisi şöyle en türlüsünden bir meyve salatası yapayım kendime birazda dondurma yanına, sonra da bi film takayım. mmm, mis gibi.. olmadı dışarı çıkar biraz yürürüm artık.

5 yorum:

  1. bi tabakta bana hazırlar mısın ama dondurmasız:))

    arada olur herkese öyle sıkma canını dua oku derim ben çok etkili oluyo...

    YanıtlaSil
  2. kendi kendinin canını sıkmak konusunda üzerine kimse yok senin. bazen çok negatif olduğunu düşünüyorum. ama yalnızlık bazen öyle hissettiriyor. bende 3-4 tane film aldım seyrederim diye. hepsi korku filmi. ilk 10 dakikadan sonra kapattım hepsini. korkunca sarılacak yada korkmasan bile " ayyy çok korktum" numarasıyla kucağına zıplayacak kimse olmayınca keyfi çıkmıyor. bende alice harikalar diyarındayı seyrettim.

    YanıtlaSil
  3. gencbiranne, neden dondurmasız. 6 kilo dondurma yemeyince gider mi sanıyorsun :) şişko şişko şişko :P

    çilek, bence aranızda benden yetenekliler vardır bu can sıkma konusunda. hatta senin bu konuda benden iyi olduğunu bile düşünüyorum nedense :) ben hiç korku filmi izlemiyorum sanırım. yani kucağına atlanacak biri olmadığından değil. sanırım çok da sevmiyorum. hoş kucağa atlasam o kucağın sahibini hastaneye götürmem de gerekir zaten :)

    YanıtlaSil
  4. ben çok pozitif biriyimdir gerçekten. yanlış düşünmüşsün. belki bende yanlış düşündüm

    YanıtlaSil