13 Temmuz 2010 Salı

tatil döneminde iş

dün gece bi yazı girmiştim. sex partner arayışımla ilgili saçmalamışım. neyseki sabah okuyunca farkedip sildim. aynı mesaj gibi açtığım profilleri sitelerden, bu fikride kafamdan hemen silsem iyi olacak. gerçekte tanıştığım birine karşı cinsel bişeyler hissedersem bu tür bişeyler yaşanabilir de öyle sanal ortamda fellik fellik bir arayış içinde olmak doğru değil sanırım. çünkü bu beni 2-2,5 yıl öncesine götürebilir. bi daha olmak istemediğim, yaşamak istemediğim o günlere.

zaten bu tür şeyleri düşünemeyecek bi yoğunluk içine giriyorum. millet tatile çıkıyor yavaştan ve haliyle iş yüküm artıyor. gerçi bende çıkmak istiyorum yakında ama henüz karar veremedim nasıl bi tatil yapsam diye. arkadaşlara da sormadım tatil planları varmı kimsenin. bizim has tayfaya tek tek sorayım, napacaklarmış bi bakayım. ama önce iş tabi. bu ayın son haftası öncesi bitmesi gereken raporlar var. düşündükçe gözümde büyüyorlar :)

sorun değil yine de. ben yaparım :) aslanım, kaplanım :)) asıl işler sonrasında yapacağım tatile odaklanayım. hem böylece işler daha çabuk bitebilir.

foto=flickr, wiedmaier

3 yorum:

  1. Doğru bir karar olmuş bence bu. Hep destek tam destek :)

    YanıtlaSil
  2. kraliçeler şöhretlerini daima korumak zorundalardır :P

    YanıtlaSil
  3. net olayından vazgeçmiş olmana çokkkkk sevindim.
    benimde tatilim geldi ama daha 2 hafta buradayım. bitirmem gereken çok önemli bir projem var. ama cidden patlamak üzereyim. anlayabiliyorum seni.

    YanıtlaSil