9 Temmuz 2010 Cuma

yok istemem diyen gönlüm

ben susunca sanki dünya susuyor gibi geliyor. yani ben arayıp sormasam beni ömür billah sormayacak insanlar var hayatımda. tabii aksi tiplerde, ki onlara arkadaş veya dost diyorum bu tür sebeplerden ötürü.

bi haftadır ailem dışında hiç kimse beni aramamıştı neredeyse. zaten bu ara unutulmak düşüncesi canımı acıtıyordu yeterince. ama dün akşam kandil sebebiyle gelen bikaç telefon beni bu düşünceden uzaklaştırdı, daha iyi hissetmemi sağladı. her zamanki gibi ahmet aradı ilk kandilimi kutlamak için. bende onun hatırlatması sonrası annemleri arayıp kutladım. en ilginci biraz geç vakitlerde bizim mühendis kızın araması oldu. epey olmuştu onla telefonda dahi haberleşmeyeli. annesi babası da kutladılar kandilimi, zaten kız değil de ailesi aratmış gibi geldi bana da. neyse, ben de önemsemedim bu durumu ama unutulmamış olmak güzel şey tabii.

dün akşam ençok ahmetle sohbet güzeldi. bazen onla konuşurken garip bişey oluyor. böyle konuşmanın bi yerinde susuyoruz ikimizde. sanki sessizce "seni seviyorum" diyoruz birbirimize. çünkü o suskunluklardan sonra sesimiz bile başka çıkıyor hep. garip bişey işte. bitmiş bitmesi gerekmiş fakat bitmemiş gibi. ama olsun. yani böyle bi insanı tanımak, arkadaş olarak da olsa hayatımda tutabilmek benim için önemliydi. bunu bi düzeyde sağlamış olmak beni iyi hissettiriyor. tabiiki her insan gibi daha fazlasını istiyorum. sevmek sevilmek sarılıp sevişmek istiyorum. uzun olsun, hatta bir ömür sürsün istiyorum. ama geçmişe de yada olması çok zor ihtimallere de saplanıp istemiyorum. önüme bakıyorum. önümde henüz hiç bişey olmasa da.................

bu arada sertab'ın şarkısına takıldım. albümü aldım arabada hep onu dinliyorum. sözleri harika. sanırım biraz beni anlatıyor gibi.

sertab erener - koparılan çiçekler (2010)

iyi ki varsın,
iyi ki sevmişim seni
hem aldın, hem çaldın
helal sana

yok istemem diyen gönlüm
çöle bile razı şimdi
yanlış yola giden bendim
lütfen dön gel

ben yazdım kadere hüznü perişanı
sonu gelmez yine de bitemez ümitler
ama yoksa bahçemin eski şanı
sebebi koparılan çiçekler

8 yorum:

  1. Ahmetin durup durup hayatına girmesinden nefret ediyor. tam alışıyorsun patt diye kendi hatırlatıyor sonra sen yne başlıyorsun ahmet ahmet diye sayıklamalara. ya gelsin hayatının merkezinde dursun yada çeksin tamamen gitsin. üzülüyorum böyle olunca ben.( bir daha aradığında çilek böyle buyurdu der misin)

    YanıtlaSil
  2. Git gellerı acaip yasadım hayatımda bende 6 yıldır erkek arakdsımla ayrıl barısss ama olmadımı olmuyor aslında zorlamın bı anlamı yokk:(( ama soelmesı kolay yasaması zor!

    YanıtlaSil
  3. Ahmetle bir ilişkinin devam edemeyeceğinin farkında olup da onunla görüşmeye devam etmek çok zor olmalı. Bence ahmet de anlamalı durumu, tamamen sıyrılmalı hayatından.
    Bir ilişki sonrası arkadaş kalabilmek için yaşananların aşka dayalı olmaması lazım, oysa senin yazdıklarında biz sevgini hissettik..

    YanıtlaSil
  4. blogunda bi sorun var, yazilar sol tarafa bitisik ama, kelimelerin baslari cikmiyo. harfler eksik. ona bi el atsan iyi olucak.

    YanıtlaSil
  5. çilek, alemsin :) bunu yapamam. girip çıkması değil dengemi bozan. asıl ben içimde bi yere koyamıyorum çocuğu. bunu başaracağım, kendime sözüm var.

    stubborn, evet olmadımı olmuyor ama atmakta ayrıca zor.

    sena, yani giderse eksik olacağım gibi geliyor. hayatımda başka biri yokken gitmesine gönlüm razı olmuyor. ama tekrar seversem belki ben uzak tutabilirim kendimden. bu mümkün.

    ozge, bakayım da bende sorun yok. bakayım yinede. sağol uyardığın için.

    YanıtlaSil
  6. Bugun can dostumu kaybettım benhttp://www.gazete5.com/haber/sereflikochisarda-trafik-kazasi-uzeyir-yas-serdar-gozukara-elibali-yucel-oldu-27785.htm bundan ötesı yok... hersey boş üzülmeye degmıyor..şuan canım oyle cok acıyorkı tarıfı ımkansız.. biz okadar nankörüzki gereksız seylerı kendımıze dert edıp hiç ölmiyecekmişiz gibi yasıoyruz su k.. mun hayatını. ne oldu bak gitti artık dostum dert ortagım yok.. daha 32 yasındaydı ne ısteklerı ne cok hayalı vardı oysakı.. ama film bitii..

    YanıtlaSil
  7. stubborn, habere baktım. acını tahmin edebiliyorum. heleki benim yaşlarda bir insan. yani o kişi ben de olabilirdim. akşam ne yazacağım diye düşünürken bitebilirdi hayatım. hayallerim, herşey.
    tanrım ailesine ve sevdiklerine sabır versin. mekanı cennet olsun.

    sanırım çok fazla büyütüyoruz hayatı gözümüzde. bi sn de bitebilen bişeyi.

    YanıtlaSil
  8. dun geceden berı uyumadım.. okadar cok hata yapıyoruzkı sankı hiç ölmeyecekmiş gibi yasayıp..gozlerımı kapatmak ıstemıyorum...dunden berı hep bunu dinliyorum http://www.klipizleyelim.com/etiket/kra-brakma-ben-insanlar-kt-klip-izle
    Benı neden bıraktı dıye kızıyorum ona.. kendı kendıme konusurken buluyorum kendımı .. kafayı yıyorum ben:(

    YanıtlaSil