15 Aralık 2010 Çarşamba

kal bu gece

dün spora gittik uzun bi aradan sonra. ama eskisi gibi değil durumlar. artık onu soyunma odasında yarı çıplak görmeye dayanamıyorum. ortalık sakin olsa herşey olabilir yani. spordan sonrada biraz konuşmak istedim. vakti var diye oturduk bi yerde, şimdiye kadar konuşmaktan çekindiğimiz konuları konuştuk. her ne kadar bu konularda bana göre daha özgür görüşlü de olsa o da işin içinde cinsellik olunca hislerini tam ifade edemiyor. cümleler evrimleşe evrimleşe "sana sarılıp uyumak isterdim"e dönüştü. hatta o cümlenin ardından kalabalığa aldırmadan elini tuttum. cesaretimi topladıktan sonra yüzüne bakmadan ama elerini de henüz bırakmamışken "ben daha fazlasını istiyorum" dedim. gülümsedi. anlamadı sandım, yüzüne baktım. yine gülümsedi.

aslında ben böyle şeyleri kelimeye dökmem. ortamı olur, hislerimi belli ederim, karşılık görürsem de yaşarım. sevişirken bile "çok tatlısın, cicisin, hoşsun, öp beni" gibi gaza getirici laflar etmem zaten. ama dün akşam biraz rahattım yanında. o da rahat zaten.

ordan çıkınca beni eve bırakırken yukarı davet ettim kabul etti. içeri geçince sanki bi saat önce konuştuklarımızın uygulamasını yapıyor gibi sarıldık birbirimize. ayaklarımız titreyene kadar ayakta kaldık geçen günkü gibi, sonra kanepeye oturup sarıldık. ben sarılı şekilde geriye düşünce o da uzandı üzerime koca bi bebek gibi. başını göğsüme koydu ve küt küt atan kalbimi dinledi. ara ara bakıştık, dudaklarımız buluştu öpüştük ama o anki saflığı bozacak bişey olsun istemedik. soyunmadık, daha ileri gitmedik. saçlarını kokladım sadece, öptüm arada. sonra noldu anlamadım, o halde uyuyakalmışız. ben önceki geceden 3 saat uykuyla duruyordum zaten, o da spor yorgunu olunca. saat bir buçuk gibi "gitmeliyim" sesiyle uyandım, telaşla sinirle telefona uzanıyorken "kahretsin merak etmiştir bizimkiler" dedi."3 kere aramışlar, merak etmişlerdir, gitmeliyim" dedip offladı. ben daha kendime gelememişken o ayağa kalınca, sessizce birazda boynumu bükerek "gitme, bu gece kal" dedim ama yineledi "gitmeliyim" diye. "o zaman yarın gel, yada istediğin zaman" dedim o uykulu halimle. "tamam" dedi gülümsedi yine gamzesini belli edecek şekilde.

bugün gelmedi, ama aradı akşamdan. bi iş arkadaşına ziyarete gitmişler. ben de onun telefonundan sonra uyumuşum zaten, şiştim iyice. şimdi bi çay koyup kendime geleyim diyorum. uyanıksa belki arayıp sesinide duyarım 12yi geçmeden :)

13 yorum:

  1. İlk paragrafın sonunda lisedeki edebiyat derslerimiz geldi aklıma..
    Ne güzel bir sanattı o, tecahül-i arif :)

    YanıtlaSil
  2. ali abim dün yorum yazmayı planlıyordum ama kendimi pek iyi hissedemediğim için yazamadım. güzel bir şey olmuş. sende uyuması kal derken gülümsemesi. ama şu yarı çıplak gördüğünde saldırmak istemene güldüm biraz :))

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. ve gay pornosu romantik bir şekilde başlar...

    YanıtlaSil
  4. ama gerçekten çok romantiksiniz siz yaaa.. :)

    YanıtlaSil
  5. uzun sürceğini sanmıyorum. aklıma şems geliyor. hemen öpüşme güdülerin devreye girmişti. ilk cinsellikten sonra kendi kabuguna dönersin... ama hiç bir sey bıraktıgın gibi kalmaz..

    YanıtlaSil
  6. Bi, arkadaşının yaşı kaçtı?
    30 falansa aile biraz fazla düşkün sanırım?
    Zor ailesinin bir taneleri ile zaman geçirmek, allahtan arkadaş statüsündesin:)
    hareketlerinden anladığım kadarı ile kendi içinde bu duyguları çözümlemiş biri ile olman harika!
    şems gibi kendi ile derdini halledememiş insanlardan sonra gerçekten farklı olacağı belli. güzellikler dilerim:)

    YanıtlaSil
  7. adımlar hızlanmışa benziyor.
    hadi hayırlısı diyorum.
    ;)

    YanıtlaSil
  8. olabilir, evet görüştük. ben aradım kısa :)

    cem, öyle oldu biraz :)

    serhat, teşekkürler. bendende sevgiler.

    adsız, amacın beni sinir etmekse başardın. bu nasıl laftır yaa :|

    YanıtlaSil
  9. x-coach, sana :))))))

    sena'nın düş bahçesi, romantik mi :) ben, hahaha :) bocalamak benimkisi.

    zat-ı hatun, :) teşekkürler. tatlı da olduk :) duysa yakışıklı boğar beni, sonra da seni :)

    ceyda, belki senin dediğin doğrudur. ama ben geçmişten farklı şartlarda başladım bu sefer. o yüzden öyle kıyaslar yapmıyorum kendi tarafımda. sevgiler.

    neyfa, üstüne bastın. aile düşkün biraz ama sıkboğaz bi durum yok çok şükür. iyi dileklerin için teşekkürler. ;)

    YanıtlaSil
  10. şimdilik adsız, teşekkürler :) adımları geçtim, ben koşmak istiyorum sanki :)

    YanıtlaSil