13 Mart 2010 Cumartesi

gözümü kapattım

ah be kuzum. ah be ahmet. niye böyle oldukki biz. niyee böyle yabancı olduk birbirimize. niye...........................

bakma öyle olgun davranışlarıma, herşeyi olağan görmelerime, cidden bende senin kadar pişmanım sürecin geldiği şu noktadan. ama belki böyle olması gerekiyomuş deyip kendimi teselli ediyorum. sen onuda yapmıyorsun. biliyorum içinde bi umut gizliden gizliye herşey eskisi gibi olur diyo. ama o içindekine benzer başka bişide bana hiçbişey eskisi olmaz diyo. bi de çok prensib sahibiyim ya, akıllıyım ya, bi daha aynı kuyuya düşmezmişim ya. sana arkadaşlıktan başka bi lakap bulamıyorum kafamda. korkumdan dost bile diyemiyorum. seni sanki bi tuzak gibi görüyorum farkında olmadan. acı bi durum. herşey üstüste geliyor zaten. iyice acılaştı herşey. sen gelip gidiyosun hayatımdan önce, sonra işimdede huzursuzum, bi yığın salak insanla uğraş-dur. bi de senin hala haberin olmayan bi kız hayatıma giriyor ona karşı hislerimi bile çözemiyorum, daralıyorum kendi kendime. zor bela bi arkadaşım geliyor 2-3 gün, bak o da bugün gidiyor. yine kendi kendime kalıyorum iyimi. enazından sen ailenin yanındasın, odanın kapısını açtıgında sevdiğin yüzler var evinin içinde. ben hiç kapıları kapatmıyorumki. biliyomusun evin içinde olduğunu hissediyorum bazen. ben mutfakta tatlı hazırlarken bana bağırıyomuşsun gibi, yanına çağırıyomuşsun gibi geliyor. bide bunlar yetmezmiş gibi nasıl denk getiriyorsan en olmayacak en sesine ihtiyacım olacak saatte arıyorsun. güzel sözlerinle içimi okşuyosun. ne desemki sana, gel desem, gitme desem, aynı rüyayı bi daha görürmüyüz bilmemki. sanmıyorum. o yüzden bu gece uyanık kalıcam. gözümü kapatıp seni hayal edeceğim. sanki bitmemiş gibi yapıcam, sanki sende benim sana geldiğim kadar gelmişsin gibi. bakalım ne kadar sürecek bu hayal ve neresinde açıcam gözlerimi acaba.

offf ahmet offf. sana kızsam kızamıyorum, küssem küsemiyorum. canımdan bi parçasın sanki, atiim desem onuda yapamıyorum. atamıyorum seni içimden aklımdan kalbimden ruhumdan. neyse yaa coştum ben yine. iyice arabeskleştim. yine bol keseden sallıyorum sen bunları okumuyosun diye. işin özü abicim, ben seni hala çok seviyorum. hemde arkadaş kalamayacak kadar. baksana halime, gecenin bi yarısı olmuş ve ben bitek seni düşünüyorum, seni özlüyorum. tanrım biliyor herşeyi, seni gerçekten hala çok seviyorum.

foto=flickr, willstotler

3 yorum:

  1. tatlım ahmete geri dönmelisin başka bi şekilde mutlu olamicağını anladın işte. İnat etme artık. Ara ve özledim de. Zaten sen arıyınca anlar o.

    YanıtlaSil
  2. iki taraftan biri evlenecekse ve yaşanan duygu yoğunluğunun hala dumanı tütüyorsa acının geçmesi yıllar alacak bis'çiğim.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil