28 Mart 2010 Pazar

meditasyon

şems'e denk geldim msn'de. kısa sohbetiyle gün boyu aklımda biriken saçmalıkları sildi süpürdü. nelerden besleniyor bilmem ama pozitif enerji yaydığı kesin. çıkmadan öncede dinlemem için iki enstrümental parça yolladı. onları dinliyorum bi saattir. büyülenmiş gibiyim. gözlerimi kapatıp müziğe bıraktım kendimi. saçlarımın altının karıncalandığını hissediyorum. bi de sanki bi salıncakta gözün kapalı ileri gider gelirsin heyecanlanırsınya işte öyle oluyor. tabi annem müsade ederse. kulaklıkla gözleri kapalı daldığım biranda omuzlarımdan dokunup o gizli dünyalardan uyandırınca pek iyi olmuyor.

7 yorum:

  1. enstrümantel dinlersen: Beirut

    Özellikle Idle Days'i tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. sen bu sems e asık olacaksın söyleyiiimmmm.

    YanıtlaSil
  3. ali'nin kafasina sokmayin boyle seyler yaa. 2 sohbet etmekle niye asik olsunmus. boyle diyerek piskolojik olarak onu, buna sevk ediyorsunuz.

    YanıtlaSil
  4. Ya olsun aradığı kişiyi bulsunnnnnn. Şems den etkilenmişş ve güzel şeyler olacakkkkk benceeee. Eğer başkası yoksa tabiiiiiiii :)))

    YanıtlaSil
  5. günlüğünü tutan adam, bakacağım mutlaka. teşekkürler.

    adsız, aşk falan yok. özge'ninde dediği gibi hem bu işler öyle kolay değilki her konuştugunla bişeyler olsun. zaten herşey olacağına varıyor. şimdilik iletişim halindeyim sadece. o kadar. yani önemli bi durum yok.

    YanıtlaSil
  6. msn arkadaşın şems in
    yolladigi e books un linkini isteyebilir miyim?

    hem burda kitapci yok
    hemde merak ettim kitabi
    yani mahsuru yoksa yada ne biliyim yoktur herhalde diye dusunup bodozlama girdim konuya ama
    sonrada bole sacmalarim

    tesekkur ederim

    :D acarburakata@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. homeless, geç gördüm kusura bakma.

    ya bu arada saçmalamadın, nerden çıkarıyorsun. aslında bu e-kitap şems'in kendi yazdıklarından oluşuyor. bi ara arkadaşlarımla paylaşıp paylaşamayacağımı sormuştum, "sadece sen oku" demişti. umarım anlarsın

    sevgiler.

    YanıtlaSil