18 Mart 2010 Perşembe

seks ve/veya partner

iki gündür ruhen bedenen pek iyi sayılmam. vucudumun tepkilerini bastırmakla uğraşıyorum. belirli bi yaşa gelmeden evlenin diye insanların baskısının sebebini böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum. gerçi evlenmek denen olay hislerinin farkında bir biseksüel için ne kadar zordur anlatamam. hani tamamen homoseksüel olsan zaten bu kapıyı kapatırsın. yani bilirsin karşı cinse içinde cinsel bişey oluşmayacak. öyle bişeyi aklından bile geçirmezsin. biseksüel olunca hep bi umut oluyor içinde. gerçi biseksüellikte türlü türlü. bi ara anlatmıştım başka bi yazıda. bu türler bile zaman içinde değişiyor üstelik. kendime sorunca cinsel anlamda ortada biyerde dururken, duygusal anlamda bi erkekle olmaya daha meyilli olduğumu görüyorum. 2 yıl önce durum çok daha farklıydı. 2 yıl sonra dahada farklı olacak eminim. neyse ya. laf nerelere geldi yine. şey diyodum, haaa, iyi değilim işte. içimden taşma noktasına gelen cinsel arzularımı yine içimde bastırmaya çalışıyorum. pişman olacağım şeyler yapmadan bunu başarmak zor. umarım dayanabilirim. zaten bu bi kriz gibi. böyle ayda bir iki gün olup biten bişey sanki. kadınların muayyen olayına benziyor bendeki durum :) neyseki hergün böyle değilim, yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum.

düşünmek istemediğim ama aklıma gelip giden bi başka şeyde, "madem kısa vadede duygusal bi bütünlük saglayacak birliktelik yada evliliğe yönelmeyi çok aklından geçirmiyosun, enazından bi seks partnerim olsun" fikri.

11 yorum:

  1. Üstü kapalı nasıl sorulur bilemediğim için mazur gör.. Mastürbasyona bakış açın ve aran nasıl gerçekten çok merak ediyorum açıkcası..

    YanıtlaSil
  2. her bekar erkek gibi diyebilirim. ama insan bi süre sonra kendi teniyle yetinmiyor. işin duygusal boyutunu geçtim ama tenin başka bi tene dokunma ihtiyacı var. buna sarılmak de, sevişmek de, ne dersen de.

    YanıtlaSil
  3. selen bende kendimden korkuyorum aslında. :(

    YanıtlaSil
  4. bunu duyduğuma sevindim açıkcası.. neden diye sorma. mantıklı bir açıklaması elbet var ama hem yazarak anlatmak zor hem de uzun sürer..
    bana kalırsa kendine muhakkak bir sex partneri bulmalısın. arkadaş olabilecek, sohbet edebileceğin biri. hatta belki birileri..
    hayata daha düz ve önyargısız bakmak gerekli bence.. sex seni kirletebilir de tazeliyebilir de..
    bazı yazılarında az çok değindiğin bi mevzu bu. ama kafanda giderek daha da netleşiyor sanırım. ve söylenenler kafanı artık pek karıştırmaz..
    şahsi kanaatim biraz rahatlarsan bunu adam akıllı yaşayabilecek düzgün biri olduğun yönünde..
    sen kendini kabul etmezsen kimseden etmesini bekleyemezsin. herkesin kendiyle barışıp kendini yaşamaya hakkı var.. sen de bu hakkı kendinden çalmamalısın..

    YanıtlaSil
  5. evlenmeyi de istiyorsunuz , hatta baba olmayı vs... burada biseksuelliginizi acikca ifsa edebiliyorsunuz. peki evleneceginiz kadınla ne kadar acik olurdunuz ? farz edelim evlendiniz ve bir oglunuz oldu. onun biseksuel egilimlerini nasıl anlardınız ? böyle bir egilimi oldugunu farketseniz tepkiniz ne olurdu. uzulur muydunuz ? hep esinizin yanında huzur icinde uyuyup hem de baska bir cinsi hayal edebilir miydiniz? ne kadar dürüst olmak sizi ve esinizi mutlu eder? nasıl bir evlat yetistirirdiniz?aslında cok sorum var burada ara veriyim.

    YanıtlaSil
  6. ben bu yorumunuza bi yazıda cevap veriim bi ara. cidden hepsi ağır sorular geçişmesin yorumların arasında. sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Slm istanbul çevresi arzulari tavan yapmis genc yasli bakimli bayanlar arzularinizi tatmin edeck kisi bir tlfn kadar uzağinizda vatsapdan yazabilirsinz 7/24 acik :)535 724 97 19 gayler ilgi alanima girmiyor.

    YanıtlaSil
  8. Slm istanbul çevresi arzulari tavan yapmis genc yasli bakimli bayanlar arzularinizi tatmin edeck kisi bir tlfn kadar uzağinizda vatsapdan yazabilirsinz 7/24 acik :)535 724 97 19 gayler ilgi alanima girmiyor.

    YanıtlaSil
  9. MERHABA BEN BUĞRA,
    İSTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. 29 YAŞINDA KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİSİYİM. TATLI, CİCİ, SEMPATİK BAYANLARIN ARAMASINI BEKLIYORUM. GÜZEL VE HOŞ VAKİT GEÇİRMEK SİZİN GİBİ TATLI BAYANLARINDA HAKKI. YAŞINIZ FARKETMEZ HOŞÇAKALIN. ( 0554 114 74 11 )

    YanıtlaSil
  10. MERHABA BEN BUĞRA 30 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0545 597 25 57) HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil