13 Mart 2010 Cumartesi

sufi sufi

yeni uyandım. ne yazmışım gece diye baktım hemen. cidden aklım pek yerinde değildi. farkettimki kalbimde yerinde değilmiş. şimdi biraz daha iyiyim. güzel bi duş, güzel bi kahvaltı yaparım birazdan. belki biraz sahile inerim, yürürüm. güzel olabilir.

elimde de biraz dini biraz felsefi bi kitap var, onuda bitiririm bugün sanırım. kitap mevlana hakkında. bizim kız vermişti geçen gün. oku diye. sonrada telefonda senin olsun dedi :) aslında mevlana'yı her biseksüel yada gay gibi humanist tarafından çok şems ile arkadaşlığından dolayı incelemiş biriyim. hatta bi ara sufi mi olsam, biraz bu dünyadan uzak dursam dediğim bile olmuştur :) bendende nasıl sufi olursa artık. elinde şarap, dilinde frenkçe şarkılar, hay huy çeken biri. yok yok ben böyle iyiyim bence. ancak kendime yetiyorum zaten. bunun bi adım fazlasıda bi adım geriside zarar bana.

foto= soner yaman

2 yorum:

  1. aşk sarmısak gibi geceleri cücükleniyor, sabaha ağır bir koku. kesip atıyorsun sürdüğü yerden. kesip attığın senden bir parça. önüne dayatılan çorbanda eksik bir tat.böyle alışıyoruz yaşamaya...

    YanıtlaSil
  2. Ne yorum yapmışsın be Karamel.. Helal!

    YanıtlaSil