6 Ekim 2010 Çarşamba

beklenen misafirler :)

vay be. ne akşamdı ama.

dün bizim gelin hanım geldi. bizim derken :) arkadaşın nişanlısı yani. ailesi epey tereddüt etmiş çocukla aynı evde kalmalarına ama sonra ikna olmuşlar. bu konulardaki güvensizliği pek anlamıyorum ya neyse. sanırım kızlarına güvenmiyor yada inanmıyorlar. ne biliim.

sabahtan arabayı arkadaşa bırakmıştım rahat gezsinler diye, benide yolu burdan geçen bi iş arkadaşım aldı. bugün de alacak, onu bekliyorum zaten :)

akşam yemeğine izmirli de bizdeydi. yemek denmez aslında, arkadaş ve nişanlısı günboyu dolanınca ben de işlerin yoğunluğundan eve çok erken gelemeyince dışarıdan bişeyler söylemiştim. yanına salata ve tatlı hazırlayacak kadar vaktim oldu. zaten izmirli onlardan da önce geldi, yani ilk defa dört duvar arasında yalnız kaldık. ben çekindim biraz ama o benden daha rahattı. sanırım düşündüğümden daha fazla güven duyuyor bana.

yemek ve sonrası muhabbet güzeldi. yine kadınlar arası fıs fıs sohbet oldu tabi. sohbetin bi yerinde bana baktıkları ve gülüştükleri için acaip kıllandım ya neyse :)

geç olmadan izmirliyi bıraktım evine, sonrada biraz daha durup uyuduk. uyandırmadım zaten, iyi dinlensinler çünkü bugün epey yorulacaklar. mobilya yerleşecekmiş eve, bi de arkadaşın önceden sipariş verdiği beyaz eşyalar gelecek. kız da akşamdan gidecek zaten, iki gün izin alabilmiş işinden.

garip bişi işte, hani ben evleniyormuşum gibi detayları biliyor ve endişeleniyorum :) acaba aynı duruma gelsem nasıl hissederdim napardım diye de aklımdan geçirmiyor değilim.

foto="bachelor pad" serisinden

14 yorum:

  1. aşık mısın izmirliye?

    YanıtlaSil
  2. hayatının düzene girdiğini bilmek çok güzel. inşallah böyle devam eder.

    YanıtlaSil
  3. ay ben neyi merak ediyorum biliyo musun.











    araban ne marka??

    YanıtlaSil
  4. Davetiye isteme hakkımı kullanıyorum,hatta mümkünse görümce rolünü üstlenirim,sen daha heyecanlı olacaksın biliyorum:))

    YanıtlaSil
  5. çilek, hayır değilim. olsam şuan çok başka bi yerdeydim ama hoşlanıyorum. sanırım giderek artan bişekilde. kaprissiz, güzel biri.

    sena, teşekkür ederim. umarım seninki de öyledir.

    coach, şimdikini söylemiim, minik çıkar sokakta arar valla :) eskisi ford focus'tu. çok mu klasik bi adamım ben şimdi :)

    noneless, senden harika bi görümce olurdu. muhtemelen kızla bir olur beni tuş ederdiniz :)

    YanıtlaSil
  6. ne arıcam ayol aaaaa


    hııııhhhhh

    zaten arabanın markası öğrenmemle bittin gözümde:)))

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. hiii! eskisi focus ise yenisi kesinlike Mercedes S500L dir!
    benden önce mi aldın!
    aşkolsun! :P

    YanıtlaSil
  9. gencbiranne, :)) demek siz mercedese yada audi'ye biniyorsunuz :)

    coach, yok mercedes almayı düşünmedim bile. sana man otobüs alıcaz, ancak keser. herkese boyuna posuna göre :)

    YanıtlaSil
  10. yok ayol o kadarda deil ama seninkinden daha klas olduuğu kesin:))

    YanıtlaSil
  11. ay merak ettik şimdi, söyleyiver artık.

    YanıtlaSil
  12. ay inanmıyorum. biseksüel'in arabası VW Polo'muymuş?? şok şok şok! attan in, eşeğe bin olmuş resmen.

    man istemem. mercedes al bana. 403.

    YanıtlaSil
  13. coach, yok yok seni mağazin sunucusu yapıcaz. hani şu "bilmem kim bilmem kimle basıldı, şok şok şok, birazdan" diyen ses varya. aha o ol sen :)

    sena, bana kalsa bu lüzumsuz detay olmazmı :S

    YanıtlaSil
  14. bana e-posta ile söyledi.
    hala şoktayım o kıpppkırmızı renkli ve bemmmmbeyaz deri koltuklu Myabahch 62'yi gördüğümden beri. Bakın, yazarken bile parmaklarım dolaşıyor. Maybach yerine Myabahch yazıyorum filan. Kim bilir ne kadar ileri gidecek o çift kişilik bir yatak genişliğindeki arka koltukta :(

    YanıtlaSil