8 Ekim 2010 Cuma

ben, o ve öteki

midem bulanıyor akşamdan beri. bu akşam yediklerim biraz yağlıydı. aklıma geldikçe kusacak gibi oluyorum ama kusamıyorum da. güya spora gidecektim sırf kötü olabilirim diye kaldım. arkadaşla lafladık biraz, milli maçı seyrettik. paralelde kucagımda laptop, internette dolanıyordum. o ara telefon geldi ahmetten. 1 saate yakın konuştuk. kafası karışık, kızla bozuşmuşlar biraz onu dinledim. dışarıdan her halini bilen bi göz olarak bir iki tavsiyede bulundum. onu dinlerken içimde bişeylerin bu durumdan memnuniyet duyduğunu farkettim. bi yandan dinlemeye devam ettim bi yandanda artık bi anlamı olmayan bu histen ötürü kendimden utandım.

hani hayatta bazı şeyler vardır yeniden yaşanamaz. belki o anda öyle kalsa sonsuza kadar aynı kalacak gibidir ama o an tersi şeyler olunca kırılan bi vazo gibi hiçbişeyin telafisi olmayacaktır. bizimde aramızda olan böyle bişeydi. böyle 3-4 an vardı herşeyin geri dönüşü mümkünken içinden çıkılmaz hale gelen. artık böyle 5. bi anı kaldırmıyor benim iç dünyam. o yüzden içim biraz rahat ve kendimi ahmet konusunda anlık kafa karışıklarından öteye götürmüyorum. kaldıki yanında iyi hissettiğim bi kız var hayatımda. bu fikir bile beni mutlu ediyor. bilinçaltımda saklı yalnız olma yada daha doğrusu yalnız kalma arzumu bir kırabilsem izmirliye karşı daha rahat olacağım, daha hızlı adımlar atacağım ama bi taraftanda herşeyin zaman içinde gelişmesini istiyorum. zaman herşeyin ilacı zaten ve de en iyi öğretmen. bakalım yarın neler getirecek dünyama, neler götürecek.

foto="shake it all about" filmi

11 yorum:

  1. En tarifsiz duygulardan biri sanırım bu. Üçlemin içinde ikilem yaşamak.

    YanıtlaSil
  2. ingiltere sarayını geçti.

    YanıtlaSil
  3. tavsiyede bulunabilecek ve bunu dert etmeyecek duruma geldiysen ne mutlu sana. artık ahmet olayını kafanda bitirdiğine göre bunu kutlamalıyız :))

    YanıtlaSil
  4. Bızdekı o dusunce aslında: ya ayrılsın ondan ama benlede olmasın.. benım hayatımdakı ıyı kısı kalsın ama.. hoşlandıgımız kişinin hayatında bırı oldgunda ona baskası doknacak dsncesı bızı bıtırır.Ahmet ıcın aslında bunu hısedıosn .. senınde olmasın ama baskasınında...

    YanıtlaSil
  5. yinemi ahmet. her canı sıkıldığında senin kafanı karıştırma hakkını görmemeli kendinde bence. Sevmiyorum onu sevemiycem sanırım.

    YanıtlaSil
  6. ahmetin araması aslında bi yandan iyi en azından dertleşicek bir dost olarakta görmesi seni hala yakın tutmak istemesi güzel.

    hislerin dili olmadanda karşıdaki pek birşeylerden emin olamaz. onun içinde izmirlinin kaçıcağını pek düşünmüyorum sonuçta "iyiki hayatımdasın" lafı büyük bir adımdır. eğer karşılık görmezse geri adım atabilir. bunun olmasını şahsen istemem. daha yeni yeni kendine geliyorken tekrar bazı şeylerin karmaşıklaşması seni dahada kötü etkileyebilir. ahmeti pek kafana takma derim. geçmiş geçmişte kalmalı. unutulmamalı ama sonuçta onunlada tarifi olmayan şeyler yaşadın.

    hayatında herşey düzene giriyor. yavaş ama emin adımlarla bence izmirliye yaklaşlaşmalısın.

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  7. anteros, bazen üçlemden fazlası içindeyim gibi geliyor. bu ihtimal daha korkutucu.

    xcoach, ne varki sarayda :) benzetme mevzunu anlayamadım. hastalığıma ver

    sena, kutlamalık bişi yok ama bunun farkında olmak yeterli bi mutluluk veriyor zaten. geleni gideni reddetme modunda olduğum ve ümitle geri döner diye beklediğim günler geride kaldı.

    YanıtlaSil
  8. stubborn, doğru tesbit. arabesk gelebilir ama aslıdna hepimizde var "ya benimsin ya toprağın" bilinci. ee insanız ama hani özel kalmak ve vazgeçilemez olduğumuza inanmak istiyoruz, olay bu.

    çilek, yok be çilek. bal gibi adamdır. sorun bende, ben büyütüyorum. o kafasında beni sağlam bi yere oturtmuş gibi. bende daha yavaşta olsa başarıyorum işte gördüğün gibi.

    kısa hikayeler, herşey spontan gelişiyor. şöyle olsun böyle olsun deyince sadece kendimi kandırıyorum. ama tabi izmirliye yakın olmaktanda mutluyum, o ayrı.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili biseksüel ben de seninle aynı durumları yaşadım yaşıyorum. Uzun süreden beri çıktığım birisi aylardır bildiği halde geçenlerde bana sen eşcinselsin ben seninle görüşmek istemiyorum dedi. Beynimden vuruldum bir an ama 1-2 dakika içerisinde toparladım benden ne zarar gördün dedim, o da yok birşey deyip geri adım atmak istedi belki. Bir anlam veremedim nolduğuna ama senin de dediğin gibi o vazo kırıldı. Artık telafisi olmayacak gibi geliyor. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.

    YanıtlaSil
  10. escinsel, zor olmalı. yüzüne böyle bişeyi duymak yani.

    YanıtlaSil
  11. entrika, karmaşık ilişkiler, bir türlü bitirelemeyen arkadaşlıklar...

    YanıtlaSil