29 Ekim 2010 Cuma

bıyıklı :)

akşam geldi paşam. şaşırdım ilk gördüğümde, bıyık bırakmış. kirli sakallı hallerine alışıktım ama hani bıyıkta çok fena yakışmış ahmet'e. geldik eve ama acaip gairp hislerle. işte heyecanı atmak için her türlü saçma konuyu açıp konuştuk yolda :) eve girince de sustuk birden. artık o başı bağlıya benden ürkmesin diye yanına değil karşısına geçip oturdum. bişeyler hazırlamıştım gelmeden hemen yemeğe geçtik, sonra o kötü havada deniz görmek istediğini söyledi. sahile indik delinin aklına uyup. üşüdük haliyle attık kendimizi bulduğumuz ilk kafeye bişeyler içtik. orda biraz daha derin mevzulara daldık. kendi açtı hatta konuyu. evliliğe karar verişini ve geldiği noktayı. düşündüğü kadar korkulacak bi süreç olmadığını söyledi. ben tabi kendi şartlarımda sözlerini değerlendirmeye çalıştım o konuşurken. kızdan bahsederken gözlerinin içi gülüyor. sevincini mutluluğunu kıskanmadım değil.

eve geldik o bi duşunu aldı uyumadan, zaten yorgundu geçip uyudu. benimde işlerim vardı, okumam gereken şeyler. onlara daldım. tam odama geçerken üstü açılmışmı diye kontrol edeyim dedim. ama o kadar tatlı uyuyoduki sarılıp uyuyasım geldi o an. hemen çıktım odadan. sonra bende uyumuşum zaten. bugün güzel bi kahvaltı yaptık, o hazırladı :) biraz öncede dayısına gitti, kısa bi ziyaret edip gelecek. akşam için bi plan yapmadım, gelse de bi karar versek diyorum. ama aklımda karşıya geçmek var. bakalım artık.

foto=california costumes

9 yorum:

  1. heh fotoraf cuk oturmus. ne mutlu dost kalabilmek bir dosta ihtiyac duydugunda ahmet'e sarilabilmek. umarim sinirlari korumak cok zor olmaz senin icin, ki zaten dun bunu basarmissin

    kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. süper bencede zaten dediğin gibi başı bağlı :) bunda çok güldüm. hakkınızda hayırlısı olsun ikinizde mutlu olunda gerisi önemli değil.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. sen de ona anlatabilirsin hayatını biliyorsun değil mi?

    YanıtlaSil
  5. Kafami karistirdi bu yazi.Bi yandan aman canim ne var ne guzel ikinizde mutluymussunuz diyesim var, bi yandan da o kizcagizi dusunmeden edemiyor vicdanim.Ne bilim,gayiz biseksueliz,neysek neyiz ama bu gizlenme sansimiz var diye heterolarin gecmedigi bazi sinirlari gecme hakkini bize verir mi? Sevgilisinden ayrilmis bi hetero,nisanlanip ustune ,biz dostuz,diyerek eski sevgilsinin evinde yatiya kalir mi mesela?Yada birak heteroyu biseksueli,insan olarak bakalim. Ortada bi yasanmislik var.Arada biri olmasa belki tamam da,kendimi o kizcagizin yerine koydukca cok kotu hissediyorum.Boyle soylerken de icim rahat deil ama yinede vicdanim bunu soyluyor.Bu ahmet in nisanli olmasina ragmen,eskiden cikmis oldugu bir kizin evinde yatiya kalmasiyla ayni sey.Cunku siz sevgiliydiniz,ozel durumlariniz oldu.Iki arkadastik,dostuz vs gibi iki hetero erkek muhabbetine donmesi yada oyle gosterilmeye calisilmasi(ki kendi aranizda bu oyunu nereye kadar devam ettirebilirsiniz bilmiyorum)hos deil bence. Hemcinsine ilginin,homo olmanin ne kadar zor oldugunu biliyorum ama ben nisanlimin eski sevgilisinin evinde kalmasina tahammul edemezdim.O kiz adina cok uzucu bi durum bence.En korktugum sey yargilamak birilerini ama ahmet in daha dik durabilmesi lazim bence.
    Ahmet hakkinda daha sert seyler soylemek istesemde, kendim de duygusal bir adam oldugum icin ve insanlari agir agir kolayca yaftalamaktan cok cekindigim icin burda kesmek istiyorum. Uzun oldu ozur ama vicdanimin sesine kulak verdim. Hem senin hakkinda ,hem ahmet hem de o kizcagiz hakkinda hayirlisi olsun.Yazi beni vicdan,hisler ve mantik olarak koskoca 3 parcaya ayirmaya yetti.Bolundum.Yorumsuz.

    YanıtlaSil
  6. x-coach, bak bıyıklı dedik hemen "aa a" çekme :) çocuk ankara'da falan değil, antartikada yaşıyor :))

    gizliirmak, evet güzel bişi değer verdiğin birini hayatında tutabilmek ve erişilebilir olduğunu bilmek.

    serhat, ee başı bağlı işte yalan mı :) darısı herkesin başına. herkesin başı birine bağlansın demi :)

    YanıtlaSil
  7. neyfa, biliyorum neyfa, dur aklımı bulama :) zamanı gelince paylaşacağım tabii ama şuan bunları duymaya hazır değil. şartlarını bozmaktan çekiniyorum.

    koray, kız açısından durumun en başı düşündürücü. yani biseksüel biriyle evleniyor olduğunu bilmemesi zaten acı. ama bilmesi daha acı olmaz mı? anladığım kadarıyla ahmet'i çok seviyor kız. belki bunu bilse bile kaldıracak ama sen de biliyorsunki bu hisleri taşıyan biri mutlaka bunları paylaşabileceği enazından konuşabileceği güvenilir birine ihtiyaç duyar hayatında. sanal bile olsa bu kişi. biz birbirimize bu iyiliği yapacak kadar hukuk bırakmak istedik. kimseyi aldatılmış duruma düşürecek bişey yapmadık. boşanan insanların çocukları için biraraya geldiğinde yeni eşlerinin farklı şeyler düşünmemesine benzet. bu taşımak zorunda olduğumuz hisleri bi çocuğa benzetirsek bu çocuğun sağlıklı kalması için belki aralarda biraraya gelmemiz gerekecek. yoksa o çocuk ona herşey yaptırabilir. bunu istemem. enazından onun benim yaşadıklarımı yaşamasını istemem. bu açılardan bakınca ben de ancak hazmedebiliyorum. yoksa şu yazdığın şeyler aklımdan geçmiyor değil.

    noneless, biraz. ama tersi durum daha da acıttı canımı. uzakta olsa mutlu olduğunu görmek içime su serpiyor. :(

    YanıtlaSil