24 Ekim 2010 Pazar

kötü bi gün

bugün kötü bi gündü benim için. yani günü msn adresimi çaldırarak bitirmek tuz biber oldu.

dün msn'de bi arkadaşla laflamıştım. aslında hani görüp görmezlikten geldiğim bi iki tesbiti oldu hakkımda. onları düşünüyodum. izmirli ile ilgili söylediklerine takıldım biraz. hani haklıydı, yani ilk görüşte öyle deli bir etki bırakmamıştı kız bende. evet çok güzel, çok kültürlü biri ama zamanla benim istediğim şekli almasını beklemek ve onu kafamda aile kızı moduna sokmak biraz hem ona hem bana haksızlık. hazır bi adı yokken bu ilişkinin, aktivite arkadaşlığı boyutundan öteye götürmemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. bilinçaltım bi kadınla ciddi bişeyler yaşamamı, evlenmemi yada baba olmamı istese de ruhum yanında her şekilde rahat olabileceğim bi insan istiyor. bunu sağlayacak bi kadına denk gelmem zor gibi. bi kere denk geldim ama o zamanda ilişki başka sebeplerden işkence halini alınca bitti. yine denk gelir miyim hiç bi fikrim yok.

hem zaten şuan bitirilecek yavaşlatılacak bişeyde yok. kızı ben aramasam o da aramayacak gibi duruyor. bugün aramadım mesela. arada güzel bi muhabbet oluyor, güzel bi iki söz dolanıyor aramızda bu kadar. belki 23 yaşında hayatını yeni yeni kuran biri için bunlar yeterli olabilir ama ben bunla yetinemiyorum. mesele seks yaşamak yada birlikte uyumakta değil. ben tam ben olamıyorum bu kızın yanında. hep bi kaygı, acaba şunu yapsam ne düşünür bunu yapsam ne düşünür. oysa ahmet'le böyle değildim ilişkimizin sağlıklı dönemlerinde. tek hissettiğim hazdı. bakarken, düşünürken, yanında vakit tüketirken o 10 yaşındaki ali oluyodum. şimdi öyle değil.

neyse ya, ben bugün hiç yere hüzünlendim. çevremde onca şeyin üstesinden geliyorum, ama kendimle ilgili net kararlar alamıyorum, alsam da uygulayamıyorum elimde olan ve olmayan sebeplerle. niye böyle diye kendime sorduğumda buna da bi cevap bulamıyorum.

çok uzatmayayım aforizmamsı laflarımla, yarın kendime gelince şu bikaç gündür beni karıştıran şüphe hakkında bugün yaşadığım şeyi paylaşacağım. onu şimdi yazmak istemedim. çünkü o olayla bu kızın olayı çok farklı yerdeler kafamda. ama aslında bi o kadar ilgili olaylar. neyse neyse, anlatırım.

herkese sevgiler ve iyi geceler

foto=flickr, maciek  lesniak

10 yorum:

  1. böyle bir gün için bir aspririn:

    http://www.dailymotion.com/video/x5f3v8_class-of-99-wear-sunscreen_lifestyle

    bu verdiğim link aslında zamanında yazılmış bir makale. O kadar meşhur olur ki şarkı haline gelir.

    sözlerinin linki burada:

    http://www.justsomelyrics.com/1365146/Class-of-1999-Wear-Sunscreen-Lyrics


    Kısa Bilgi: Size verebildiğim bilimsel tek tavsiye güneş kremi kullanmanızdır diğerleri sadece benim tecrübelerimdir diye başlıyor...

    ve yine burdan durumunla ilgili bir alıntı:

    "Geleceğin hakkında endişelenme; ya da endişelen ama şunu da bilki endişelenmek bir geometri denklemini sakız çiğneyerek çözmeye çalışmak kadar etkilidir. Hayatındaki gerçek problemler aslında aklını hiç meşgul etmemiş olanlardır, sıradan bir salı günü saat 4 te birdenbire karşına çıkacak olanlar....

    yani yarış uzun ve sonunda sadece kendinle yaptığın bir yarış..."

    YanıtlaSil
  2. neyfa, linkler için teşekkürler. çok iyi geldi gerçekten.

    stubborn, teşekkürler. spordan sonra mimine cevap yazayım :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    Adınızı, yaşamınızdaki insanların adlarını falan vermişsiniz. Diyelim ki bunlar takma adlar; yaşadığınızı anlattığınız şeyler o kadar sahici geliyor ki kulağa, dün akşamdan beri sondan başa doğru yazılarınızı okuyorum.

    Benim de yaşama, aşka dair paralel arzularım olduğu için çok ta etkileniyorum yazdıklarınızdan.

    Ve tüm bunlar gerçek mi diye düşünüyorum:)

    Size soruyorum, sizin gibi biri gerçek midir? SİZ gerçek misiniz??

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  4. senin yaptığına kısaca ortalık karıştırmak deniyor Ganimedeski.

    YanıtlaSil
  5. Eeee herkese aynı muamale yapılmaz di mi ama:)

    Sen, başı aksiliklerden kurtulmayan bir enerjiye hapsetmişsin kendini, bloğunun başlığında da yazıp mühürlemişsin bu duyguyu...

    Olumsuz yaklaşıyorsun herşeye..

    Yazdıklarımda olumsuz birşey olmadığını sanırım herkes görür..

    Kızma bu kadar, hayat kısa...

    Sen de sevgiyle kal Serhat'çım:))))

    YanıtlaSil
  6. İşte böyle Serhat'çım gülümsemene sevindim. Barışmak güzel:)

    Hem ben bilirim koçları, küs ya da kızgın kalamazlar, yürekli sevgi doludur:)

    Bu arada alakasız ama bir site keşfettim ve müthiş zevk aldım okuduklarımdan. Size de öneriyorum

    Okuyun stresiniz dağılsın:)))

    http://www.gayoloji.com/gaylik-belirtileri/

    YanıtlaSil
  7. ganimedeski, sakladığım şeyler oluyor. ama bu "siz gerçek misiniz" türü soruları cevaplamamı gerektireyecek düzeyde değil :) ilk başlarda bunla ilgili savunma mekanizmasıyla cevaplar yazıyordum ama artık gerek yok buna. isteyen roman gibi okuyor, isteyen gerçek bi adamın yaşadıkları gibi. nasıl daha iyi hissettirecekse öyle gör sen de.
    benden de sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Öyleyse ne hissetiğimi şöyle anlatayım size,
    ..aşkı ruhunuzda ve bedeninizde ilk hissettiğinizde ve bu mutluluğu yaşarken, arada bir allahım bu gerçek mi? diye sorduğunuz olmaz mı hiç?

    Hani kaybetmekten korkarsınız ama yanınızdadır ve o anın gerçek olduğundan emin olmak istersiniz..

    Bu böyle bir his işte, bir eleştri gibi almayın lütfen:)

    YanıtlaSil