24 Ekim 2010 Pazar

spor arkadaşım

gece uzundu benim için. yatağa girdim ama uyuyamadım iki saat. sanırım saat 3'e geliyordu uykuya daldığımda. bi ara ahmet'i arayıp dertleşmek istedim ama yapamadım. ondan sonra yaşadığım şeyleri bilmiyor. hani bi kız olduğunu biliyor ama diğer durumlardan bihaber. oysa o arayıp nişanlısını ne çok sevdiğini falan anlatabiliyor bana.

neyse dünden bahsedecektim. cumadan aklımda şu benden hoşlandığını düşündüğüm arkadaşımı çağırıp evde vakit geçirmek, bi ara omuzlarıma ve başıma masaj yapmasını istemek vardı. masaja bayılırım normalde ama eğer onun hakkında düşündüğüm şey gerçekse vücudunun reaksiyon verip vermeyeceğini de görecektim. bi tür çadır testi:) ama cuma gecesi msnde bi arkadaşla yaptığım sonrası kafamı izmirli doldurunca bu fikrimden vazgeçmiştim. dün saat 2 gibi spor salonundan arkadaşım aradı. hiç aklımda yokken müsaitse gelmesini istedim. sebebini sormadı bile "tamam" geliyorum dedi. bundan kısa bi süre önce o da kız arkadaşından ayrılmıştı ve henüz bu kadar samimi değilken gelip benle dertleşmişti bu konuda. ben de biraz içimi dökebilirim diye düşündüm.

burada söylemem lazım artık, benden hoşlandığını düşündüğüm kişi spor arkadaşım. geldi çok geçmeden. önce hiçbişey sormadı, havadan sudan konuştuk. aciz görünürüm korkusuyla bi türlü lafa giremedim ama onun "bi sorun mu var" sorusuyla başladım konuşmaya. işte kızla muhabbetimizden, hayattan beklentimden ve gelecekle ilgili kaygılarımdan bahsettim. o da beni teselli etmek için kaç yıllık ilişkisinin bitişi sonrası yaşadığı depresyonu anlattı tekrardan. o benden daha dertliymiş meğer. dayanamadı muhabbetin ortasında gözleri doldu. ben de onu öyle görünce dayanamayıp sarıldım. ama ağlayamadım. o iyice ağladı rahatladı. ben de ona sarılıyken kendimi o kadar huzurlu hissettim ki, anlatamam. zaten benimde birine sarılmaya ihtiyacım vardı çoktandır.

hayattan beklentilerimiz ve elde edip edemediklerimiz o kadar benzerki hani bi an ağladı diye kızaran gözlerine baktığımda kendi yaşadığım acıyı gördüm. biraz kendimize gelince bana izmirli ile yapamayacağımı söyledi. aramızda olması gereken bişeylerin eksik olduğunu, iki iyinin biraraya gelince bazen bi iyi edemeyeceğini anlattı sebepleriyle. cuma akşamı chat yaptığım arkadaşın söylediklerine benzer şeyler söyledi yani.

acıkınca dışardan bişeyler söyledik yedik. beni gülümsetene kadar gitmedi :) ama o gidince izmirli hakkında biraz daha düşündüm işte. sonra biraz da onu düşündüm. öyle uzadı gece. bu düşüncelerle uyumuşum. her tarafım uyuşuk uyandım, birazdan spora gidesim var. tabii onunla :)

foto="godfather" filminden

12 yorum:

  1. Bu gün keyifle spor yapacağından eminim..hoş sporun insana verdiği seretonin etkisi de var..keyifli pazarlar..:)

    YanıtlaSil
  2. off B. başından beri okurum şu blogu da, ne diyim şimdi...

    hayır bu kadar kızmamın sebebi aynen senin durumunda olmam sanıyorum

    ona buna dadanıp da içimden geldiği, duygularımın gerektirdiği gibi davranıyorum demesen

    yahu şu adamla tanışalı ne kadar oldu da arkadaşlığa terfi etti ve sana masaj yapmasını istemeyi düşünüyorsun. bu mu aranızda bir şey olup olmadığını anlama yöntemi.

    offf sinir geldi bana

    hadi yazayım, izmir'li ile baştan beri olmayacaktı, kaç kişi de yazdı bunu, kibar bir şekilde ima etti sana, cümlelerinden, onu, olanları anlatış tarzından bile belli oluyordu zaten, şimdi denedim de olmadı mı diyorsun? biliyordun sen de...

    bir dur, nefes al... bırak akışına, bugüne kadar öyle yaptığını sandın ama inan yaptığın şey (yaptığımız şey) milleti çekip, etkileyip, ekseninde çevirdikten sonra yok olmadı diyip de kaçmak, bu arkadaşınla da olmayacak, sen de biliyorsun.

    kızma ne olur, ama yeter artık

    YanıtlaSil
  3. bence bu kadar üstüne gidilmemesi gerek. hayat onun hayatı. tercihleri biz seçiyoruz doğru ama seçenekleri biz belirlemiyoruz. o an ne geliyosa ne görüyorsak o şekilde davranmak istiyoruz.

    buda onun en doğal hakkı. karşılık görüyorsa tabiki yaşamak tercihi olucaktır.

    YanıtlaSil
  4. Kırk yıllık kani olur mu yani? Tabi olmaz biseksüelin ibresi gayseksüle kaymış zaten baştan böyle olacağı belli diyenlerinde ortak fikri bu.

    YanıtlaSil
  5. kendime olan kızgınlığımdan, kararsızlığımdan kaynaklanan aşırı cümleler kurmuş olabilirim, bunların benimkinde de öte yorumlara,imalara zemin olmasını istemem
    pardon B.
    yazdıklarımı yok say
    anlamadığım için değil aksine ayna gibi olduğun içindir bu tepkim, geç...

    YanıtlaSil
  6. bi ibren nereye kayarsa kaysın içinden geleni yap valla. kurallar ve gereklilikler bozulur ve tekrar yapılır, yaşamın kendisi başka şey... yeter ki sen sağlam dur... kendi kaleni inşa et, hayat uzun keyfine bak:)

    YanıtlaSil
  7. bu arada bu arkadaşının bi olduğunu sanmıyorum:(

    YanıtlaSil
  8. ben sana izmirli ile aranızdaki eksik şeyi söylerdim şimdi de, yazdıktan sonra blogunun kapatılmasından endişe ediyorum :P

    YanıtlaSil
  9. ne istediğini bilmiyorsun ve tanıştığın herkesle yakınlaşma çabasındasın. çok yıpratısın kendini bundan vazgeçmezen. ayrıca o masaj yaptırma düşüncen bence hiç hoş olmamış. ayrıca çoğu insan o kişinin spor arkdaşın olduğunu biliyordur bence. en azından ben biliyordum. çünkü burada bahsettiğin herkese karşı duygusal yada cinsel eğilimler gösteryorsun. kendini daha çok üzersin sen.

    YanıtlaSil
  10. İstediğimiz gibi yaşamalıyız ama bu kadar hızlı değil...Sonuçta kendimiz üzülüyoruz...

    YanıtlaSil
  11. yorumlara tek tek cevap verip laf yetiştirir gibi olmak istemiyorum. herkesin görüşüne saygım var ama düşünüldüğü kadar cesur ve aceleci değilim. ama saygı duyarım herkese.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. genelde bişey yazmamayı tercih edenlerden olmama rağmen, sakin olmanı tavsiye etmek zorundayım. bir yarışın içinde gibi, illaki bir yakınlık çabası içine girersen yönü ne olursa olsun, bu o kişiyi değil ilişkiyi istediğin için oluşacak. hani aşka deli olduklarından aşık olmadan yaşayamayanlar gibi. kişilerin, isimlerin önemi yoktur onlar için. nacizane en büyük tehlike burada. öbür türlü kiminle ne yaşayacağını sadece sen bilebilirsin.
    yani demem odur ki, durup bir nefes alsan, hani hayatı yaşamaya çalışsan, herkese potansiyel bir partner olarak görmeyi bırakırsan, işler daha kolaylaşacak sanırım. böylece daha rahat tartabilirsin duygularını.

    YanıtlaSil