2 Aralık 2010 Perşembe

aramızdaki farklar

bikaç gündür uyku sorunum var. gece 3-4 kez uyanıyorum ve bi daha da uyumakta zorlanıyorum. geçip televizyon falan açtığım bile oluyor. haliyle gün de esneye esneye geçiyor. işlere odaklanmakta da zorlanıyorum. bugün saat 4 gibi dayanamadım zaten. çıktım erkenden geldim eve, kafayı vurup yattım. 2,5 saat falan uyumuşum, ama cidden iyi geldi.

dün akşam yorgundum eve zaten geç gelmiştim diye siteye bakıp çıkmıştım cevap yazamamıştım. şimdi bi gireyim cevap yazayım dedim ama o bikaç yorum kocaman ve gereksiz en önemlisi de kırıcı bi tartışmaya dönüşmüş. cevap yazıp olaya müdahil olmak istemiyorum. herkes kendince haklıdır sonuçta. keşke böyle şeyler olmasa. ben yazdıklarım yaşadıklarım yada fikirlerim tüm yorumlara eleştirilere açık olsun anonim yorumları bile açık tutuyorken ve yazılanlara önem veriyorken, yorum sahiplerinin birbirine aynı saygıyı göstermemesi üzücü. zaten bu bizim genel sorunumuz. gerçek hayatta da bizden farklı düşünene tahammülümüz sıfır. çoğumuz böyleyiz ne yazık ki. neyse.......... bi yazı yazıp herkesin fikrini değiştirmek empatik kılmak gibi mucize isteklerim yok.

sadece şunu söylemek istiyorum. şuan çok güzel ve benim için özel bi durumun içindeyim. mutluluğumu paylaşmak için yazmıştım bi önceki yazıyı. yani yapılan yorumlara kızıp yazmıyorum diye bişey de demiyorum. ama keşke olmasa.......

bu arada :) yarın akşam yakışıklılarda yemeğe davet edildim. şimdiden heyecanlıyım :)

20 yorum:

  1. wayyy :)) ne güzel şimdiden afiyet olsun diyor ve saçma yorumlar için kendi adıma özür diliyorum biseksüel.

    aslında bir romantik yemeğe çıksanız daha iyi olucaktı ama yakında oda olucaktır eminim :)))

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. ya ben tartışmayı kaçırmışım bea!Tüh:)
    Şaka şaka....Olmasın böyle tatsızlıklar....
    Bu arada yemeğe çağrılma da ayrı bi olay hani:)
    İyi bir gece geçir biseksüel;)

    YanıtlaSil
  3. yemeğe çağırılmak güzeldir,önemlidir ve herşeyden önemlisi özeldir.

    umarım istediğin gibi geçer yemek ve sonrasında istediğin hızda adımlar atmaya başlarsınız.

    iyi uyuman dileğiyle ;)

    Şimdilik adsız

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. derhal lacivert takım elbiseni kuru temizlemeye veriyosun. İçine yakası düğmeli spor bi beyaz bi gömlek alıyosun. kravat takmak yok. kahverengi ayakkabı ve kemerlerle tamamlıyosun. hadi koççum benim :P

    YanıtlaSil
  6. Elimden geldiği kadar blogun kalite ve seviyesine uymayan tartışma ve diyaloglara bulaşmamaya çalışsam da, bazen insanın 'yok artık, bu kadar da olmaz' dediği bazı durumlar oluyor. Böyle bir anda yanlış bir şey söylediysem özür dilerim..

    Konuya gelince, sevdiğin insanın evinde yemeğe davetli olmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Öncelikle bu durum sana ne kadar değer verdiğini ve ailesiyle tanıştıracak kadar güvendiğini gösterir, Üstelik O'nun ailesini tanımak, nasıl bir ortamda yetiştiğini ve kişiliğini etkileyen faktörleri en doğal haliyle görmek için çok önemli bir fırsattır..
    Bugünden sonra aranızdaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanıyorum.. Bizim ortamımızda ömür boyu mutlu olmak zor, ama imkansız değil.. Bunu başarabilmenizi diliyorum..
    Sevgilerimle..
    Cem

    YanıtlaSil
  7. Allah Allah. acaba ben mi farklı yorumluyorum, burdaki yorum yazanlar mı farklı algılıyor anlayamadım. daha yakısıklı ile dogru düzgün bir gün bile gecirmediniz. bu nasıl bir aile ki hemen yemege davet.. ask-ı memnudaki ZİYAGİL ailesi gibi bir rahat aile içimişler mübarek:) pek aklım almadı. neyse ortalık karısmasın da ben yine temnnimi söyleyim mutluluklar size:)

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Coach ne yaptın sen yaa :))
    Allahtan çikolatayla çiçek de yaptır demedin :))
    Kız istemeye mi gidiliyor, bu ne resmiyet :)
    Bi, gitmeden önce bu yazıları okuyosan, spor bir gömlek ve şık bir canvas pantolon bu akşamı kurtarır. Bu kadar ciddiyete gerek yok. Resmi bir ortam yaratıp herkesi kasmayın, rahat olun ;)
    Sevgiler..
    Cem

    YanıtlaSil
  11. selam, blogu yeni kesfeden bir okuyucunun ilk izlenimi.... cok icten cok dogal cok guzel yazilar ama ufak bir ayrinti ise bir biseksuel blogundan cok bir gay blogu olmasi belki de adi degismeli...yazari da kendisini biseksuel olarak tanimlamayi birakmali ... kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  12. aileye sevgilim diye tanıtmayacak sanırım.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Yorum yazmayı bırakmıştım ama ciddi dehşet içindeyim.. Hiç bir yorumu uzun uzun okuyamadım ama merak ettiğim birşey var..
    Ali şu anda bir hatun kişiyle ilişki yaşasaydı hetero mu olacaktı? O zaman da böyle cümleler kuracak mıydınız? 'Blogunun adını değiştir. Bir heteronun öyküsü olsun..' diyecek mydiniz acaba?
    İki saatlik biyografik bir film değil bu.. 30 küsur senelik bir hayatın ufak bir kesiti.. İnsanların cinsel kimlikleri deneyimlerine göre değil hissettiklerine göre değerlendirilir..
    Evli ve çocuklu 'gay' ya da 'lezbiyen' ler de var tabi ki.. Ali de bunu zamanla anlayabilir anca.. İnsanlar kendileri çooookk daha sonra bile anlayabiliyor ya da ruhlarını özgür bırakabiliyorlar..
    Ama en azından şimdiye kadar okuduğunuz şeylerin hiçbiri tanımadığınız birini tanımlama ve yargılama hakkını kimseye vermez..

    Bence esas irdelenmesi gereken şey Ali nin kendini gay değil biseksüel olarak nitelendirmesinin sizi neden ilgilendirdiği.. Gizli ibneliğinizi yumuşatmak için sığınabileceğiniz en büyük kale olan biseksüelliğin kompleks ettiğiniz durumların başlığı olması sizi rahatsız ediyor olabilir.. Fakat komplekssiz ve blog un ne olduğunu anlayabilmiş olarak buraya gelen insanların hayal kırıklığına uğraması ihtimali pek az.. Ne bekliyordunuz acaba?
    'Pazartesi çarşamba cuma kızlarla takılırım. Salı perşembe cumartesi ise erkeklerleyim. Pazar günlerini ise zaman zaman karışık gruplar halinde zaman zaman ise dinlenerek geçiririm..' gibi birşey mi ???

    Aaah ah nerde o eski mahalle kavgaları.. İnsanlar çaresizlikten buralarda sarıyorlar birbirlerine..!

    YanıtlaSil
  17. serhat, sağol teşekkürler. özür dilenecekte bişey yok zaten.


    insan, kaçırdın güzel tartışmayı :) teşekkürler

    şimdilik adsız, ailesini tanımak ve ailesi tarafından bilinmek açısından güzeldi. zaten bahsim geçmiş bi kaç kez :)

    x-coach, ne takımı ya :) günlük kıyafetimle gittim :) tabii aynı konumda olsan senin nasıl gideceğini tahmin edebiliyorum :) en çok da ayakkabılarını :))

    YanıtlaSil
  18. cem, özür dilenecek bişey yok senin için de. ailesini tanımayı çok istiyodum zaten, hem hemşehriyiz de. umarım herşey yolunda gider. iyi dileklerin için teşekkürler.

    ceyda, kız istemeye gitmiyoruz. ailesininde onun biseksüel yönünü bildiğini sanmıyorum zaten. sadece bi arkadaşını yemeğe davet etmiş oldu, benim için özel bi durum olsa da onun ailesi için sıradan bişi. rahat bi aile yok ortada. önyargılısın biraz bence.

    tembel hayvan, güzel ifade ettin. ben kendimi homoseksüel hissetsem bunu söylemekten cekinecek biri değilim ki. en azından neden sanal ortamda kendimi inkar edecek şeyler yapıp daha da cıkmaza sokayım. hayatımdaki her detayı yazmıyorum yazmadım. tabiiki tam heteroseksüel gibi yaşadığım dönemlerde oldu. bunlar beni biseksüel olmaktan çıkarmadı. bak senle paralel şeyler http://tr.wikipedia.org/wiki/Biseks%C3%BCellik

    adsız, bana tercüman oldun bi anlamda. insanların bloga girince görmek istedikleri öyle bişey sanırım. klasik biseksüel tanımına uygun bi hayat. şu kızla bu erkekle yada şu kız şu erkekle aynı anda şunları yaptım. aslında böyle dönemlerimde oldu, keşke o ara blog tutsaymışım. blogun adı yada tercihim konusunda tartışma çıkmazdı en azından.

    YanıtlaSil
  19. eski kocam beni dün dışarı çıkardı, nağğğberrr!! :)))
    ama ben tabii ki sana önerdiğim şeyi yaptım. Lacivert takım elbisemi giydim :) İş arkadaşları benden gözünü alamadı filan :)) bi dedim sen kaçırdın beni; herkes peşimde :P

    YanıtlaSil