5 Aralık 2010 Pazar

fotoğrafçılık dersi

havalar ne çabuk soğudu demi? oysa biz dünden planlamıştık dışarıda kahvaltı yapalım diye. sabah bi ara vazgeçip "evde bişeyler hazırlar yeriz der" gibi oldum, ama arayıp ikna etti. kahvaltı yaptık ama biraz istanbul'dan uzaklaştık bunun için. yakışıklı fotoğraf makinesini de almıştı yanına. biraz doğa biraz benim fotoğraflarımı çekti. ben de bikaç deneme yaptım. onun fotolarını çektim. baktı tek tek başarılı bulduğunu söyledi. hatta geçmişten gelen ilgimi farkedince öğretmen yüzü çıktı ortaya birden. başladı anlatmaya vizör, panning, kadraj, objektif vesaire :) o kadar farklılaştıki o anlarda görmeliydiniz. birden resmileşti, ciddileşti hatta fırça bile yedim ona odaklanamadım diye. ama hiç şikayet etmedim, hatta bilakis hoşuma gitti bi ara ellerini ellerimin üstüne koyup tuşları tariflerken :)

"bak şurayı da çekelim, şu ağacıda alalım" diye diye biraz açıldık yoldan içeri. o yine işine odak dağa taşa dikkatle bakarken sarıldım beline. ee napiim dayanamadım artık. kapadı gözlerini o an, ve yüzünü döndü. hemen ayağımızın dibindeki kayanın üstüne oturduk sarılı kaldık biraz. montunun içine doladım kollarımı gögsünü göğsüme dayamak istedim sıkıca. o da aynı şekilde sarıldı bana. sonrası geldi işte, öpüştük. bilmiyorum ne kadar sürdü ama kız arkadaşımdan bu yana ilk defa bu kadar uzun ve ara vermeksizin nefesim kesilene kadar öpüştüm biriyle. yoruldukta bıraktık gibi oldu zaten, bırakınca da ikimizinde dudak çevresi kıpkırmızıydı. onun yanakları da kızarmıştı. benim bıyık dışında sakallar da 10 günlük olunca normal tabi. o öpüşme anında bile aklımda mantıksal şeyler dolandı inanır mısınız. "gerçek hayattan biriyle tanıştım, bu kişi benimle benzer gizli hislere sahipti, üstelik birbirimize karşı da bişeyler hissettik, bi şekilde belli ettik, adımlar attık, itiraf ettik ve şuan dudak dudağayız. ne büyük rastlantılar ve geldiğimiz nokta ne garip" gibi şeyler geçti aklımdan.

üzerimizdeki ereksiyon hali geçene kadar oturduk biraz, bu sefer televizyona değil manzaraya baktık sessizce :) o sıra başını omzuma koydu, ben de başımı başına dayadım. yeniden zamanın durmasını istedim orda. yakışıklının yanında iken 3.kez oldu bu. sonra kalktık, döndük eve. eve derken, ikimizinde aklı allak bullak iken yukarı çıkmak istemedi sanırım, beni kapıda bırakıp evine geçti. demin aradı, fotoğrafları atmış bilgisayarına, parçalar halinde mail adresime yollayacak birazdan. çok merak ediyorum hepsini özellikle beni çektiği pozları :) biraz fazla çocuktum sanki bugün. hatta şımarmış bile olabilirim :) neyse fotolardan anlaşılır artık.

15 yorum:

  1. sevgili ali abim :))) ne yorum yapsam az gelicek. bir solukta okudum. fotoğrafçılık güzel sanattır. birde ben anlayabilsem :)) mutlusun ve mutlu kalman dileği ile

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. betimleme tarzında yazılmış kısa bir hikaye gibi geldi okurken, zaten yemekten sonra,işlerin biraz daha hızlanarak devam edeceği belliydi. şimdi bütün zorluklar atlatıldı,ikinizde herşeyin farkındasınız artık kendinizi serbest bırakmanın,mutlu olmanın zamanıdır gençler.

    sonradan pişman olmamak için,şimdinin tadını çıkarın,mutlu olun.

    şimdilik adsız

    YanıtlaSil
  3. Bizim ortamlarda genellikle önce cinsel çekim, sonrasında olursa duygusal beraberlik ve hayatın her anını paylaşma yaşanıyor genelde..

    Sizde bu süreç tam tersine işliyor.. Ama çok da güzel işliyor.. Herşeyi yavaş yavaş sindirerek yaşamanız çok güzel..
    Umarım Herşey böyle güzel devam eder ve birlikte geçirdiğiniz her gün en az bu kadar mutlu olur..

    Ama yine de gelişmeler bu kadar güzelken, yukarı çıkmadan hemen dönmek istemesi kafamı kurcaladı biraz.. "ikimizin de aklı allak bulak iken" demişsin, birbirini seven iki insanın kafası neden bu kadar karışık olabilir ki?
    İlişkide yaşanması gereken son aşama konusunda yakışıklı'yı rahatsız eden bişey mi var, yoksa bana mı öyle geliyor?

    YanıtlaSil
  4. cok cok guzel, bu yaziyi okurken yanlis anlamasin kimse ozellikle de yazari ama biraz erotik hikaye tadi aldim hani erotizm ve romantizmin bulustugu o heycan verici noktada, biraz da su anda kendi hayatimda yasadiklarimi ve onlari yasadigim kisiyi dusundum o ereksiyon hali bulasici oldu, ozur dileyerek belirtiyorum:)

    onun disinda artik her gun 4 5 yazi yazsaniz da doya doya okusak ben simdiki haliyle doyamiyorum bu heyecana, umarim boyle devam eder hep heyecan fakat opusme anindaki cekinceler Turkiye'de yasamakta olan her ne kadar egitmi, kutlru, yurtdisi bik bik gormus olsa da belli kaliplari, dunya gorusleri olan bizler icin cok da garipsenmeyecek cekinceler sanirim

    ya bana oyle geliyor ya da gercekten oyle: ayni hisleri dusunceleri ben de paylasiyorum yoksa tabii ki gonul ister ki sevdiginizleyken tek dusunceniz askinizin nasil buyuyecegi olsun ama kazin ayagi oyle deil

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. tanrım!
    outdoor ilişkiler yaşamaya başladılar :P böyle hayal gücümüzü harekete geçiren "ufak" detaylardan hep bahset. :P

    sevindik hadi, mutlu olman bizi de mutlu ediyo :P

    YanıtlaSil
  6. oyhhhh
    tikandim vallla okurken

    YanıtlaSil
  7. işte birinden gerçekten hoşlandığın zaman böyle her kareyi sahne gibi anlatıyorsun ya, özlemişim bu yazıları!

    YanıtlaSil
  8. bu arada 10 günlük sakal mı:s
    nacizhane sana en fazla 3 günlük yakıştırıyorum ben, tipin ona müsait bence.

    YanıtlaSil
  9. biseksüel, ilişkinizin ilerlediği romantik boyutu kıskanıyorum :)

    xcoach, yazıyı bir solukta okuyup senin yorumunu okudum. alem adamsın :)

    YanıtlaSil
  10. serhat, yakışıklı gibi hocan olsun bi saatte öğreniyosun herşeyi. sıkıysa öğrenme :) benden de sevgiler, teşekkürler.

    şimdilik adsız, bazen yazarken özenmek geliyor içimden. sanırım yaşadıklarımın yoğunluğunda oluyor bu. dün öyle bi andı sanırım.

    cem, mutluyum. ben herşeyi tersten yaşıyor gibiyim. bi herşey çok gerçek. bu bile yeterince huzur veriyor bana. öncesini bilmiş olmak güzel bişeymiş. kafasının karışıklığını gelince, bilmiyorum sorgulamadım. ama sabırlı davranmak çokda sıkmak istemiyorum. zaman gösterecek bazı şeyleri.

    YanıtlaSil
  11. gizliirmak, haha :) blogun erotik bi işlevi de varmış demekki. iyi zamanında bazı detayları hiç yazmamışım, siteden farklı hallerde çıkan insanlar yaratmamışım :) yazmak konusuna gelince bu kadar yazmak bile çok gibi geliyor bana. bi de çekince konusu, evet sindirerek ilerlemekte fayda var. yoksa kolay kazanılan kolay biter zaten. benden de sevgiler.

    x-coach, outdoor mu. ahaha :) kimse yoktu yaa :) google maps dışında kimse bizi görmemiştir. bu arada teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. homeless, coach'un dediği gibi fazlaca mı girsem detaylara tıkasam milleti :) de "kusucam, iğrençsiniz" falan gibi yorumlar almakta var işin ucunda.

    tembel hayvan, üstteki yorumda da yazdım ya sanırım hislerim yoğunlaşınca daha özeniyorum yazdığım şeye. o heyecanı yazarken de yaşamak istiyorum sanki. sakalı çok hızlı uzayan bi tip değlim 10 günlük olunca da hacı sakalı olmuyor tabii, kirli sakalın bi üstü :) ama bak temiz şimdi :) tertemiz :))

    sena'nın düş bahçesi, umarım benzer hislerle dolarsın en kısa zamanda sen de. sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Bu arada bişey farkettim,
    Biz her ne kadar kızsak da bazı yersiz ve densiz sinir bozucu yorumlardan sonra yazdığın her yazı daha anlamlı oluyor sanki..
    Yorumlar bölümünde yazamadığın yanıtları hem yazının tümünü okurken, hem de satır aralarına gizlenmiş bazı detaylarda görüyorum sanki :)
    Bazı cümleleri okurken yüzümdeki tebessüm sinsi gülümsemelere dönüşebiliyor :))

    Nerden çıkarıyosun bunları deme sakın :)
    Burda deşifre edemem, istersen bi ara mail atıp anlatırım :))

    Sevgilerimle..

    Cem ;)

    YanıtlaSil
  14. evet haklisin muhtemel yorumlar
    ama bence sen o cizgiyi cok guzel ayarliyorsun...
    ve ozel beceri sarf etmeden
    edepli insansiniz vesselam :))

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil