12 Aralık 2010 Pazar

geçmişten sansürlü itiraflar 2

akşam telefonda konuştuk ama söylememişti, sürpriz oldu sabahtan arayıp kahvaltıya davet etmesi. hızlı bi duş alıp sakalları düzeltim çıktım spor giyinip çıktım hemen. yolda geçerken simit poğaça aldım eli boş ayıp olur diye. kapıyı kardeşi açtı. o annesine yardım ediyordu kahvaltı tabaklarını taşımakta. babasıda salonda oturuyordu "hoşgeldin oğlum" diye karşıladı beni :) bi an hayalimde yakışıklının annesine "anne" babasına "baba" demek zorunda kalacağım bir görüntü geldi de aklıma güldüm içimden. hayal tabi şimdilik :)

kahvaltı edildi, biraz sohbet edildi. sonra ben müsade isteyip kalktım, çıkarken yakışıklı "dur ben de senle geliim" dedi. gitti içeriden cüzdanını alıp geldi hemen, sonra bi daha içeri koştu fotoğraf makinasını da kaptı geldi. şaşırdım biraz. arabaya bindik, sordum "napalım" diye. "sahile inelim" dedi. caddebostan sahilinde yürüdük biraz. kalın giyinmemiştim, ona belli etmeden titremeye başlayınca "bi yerde oturup bişeyler içelim mi" dedim. "yok ben yürümek istiyorum sadece" dedi. sonra bikaç fotoğraf çekti. denizi, adaları, martıları falan. benim fotoğrafımı da çekti habersizce :) sonra kendisi "hadi gidelim" dedi. ben evinde iner diye yolu uzattım ama evlere giden caddeden geçerken bişey demedi. ben de benim eve sürdüm. indik arabadan, çıktık yukarı. içeri girince "sana bi kahve yapıcam, kaçtır aklımda ama bi türlü fırsat olmadı" dedi ve geçti mutfağa. dayanamayıp kalktım yerimden napıyo diye bakiim dedim. hummalı bi şekilde kahveyi karıştırıyordu. o kadar doğal idiki, dayanamayıp yaklaştım sarıldım arkasından. bi eli cezvede bi elinde kaşık varken gözü kapandı, başı geriye omzuma düştü. açılan boynundan öptüm hafif. gözü hala kapalıydı ama benim açık olduğu için kahvenin taşmak üzere olduğunu gördüm :) "kahve" dedim açtı gözünü "hadi geç içeri, ben getiririm" dedi biraz kızarak karıştırmaya devam etti :) yani mahvettim o anı. ama komik oldu cidden :)

kahvemizi içtik, çektiği fotoğraflara baktık biraz. makinanında pili bitti zaten hepsine bakamadan. sonra biraz çekinerek de olsa geçmişimle ilgili sorular sordu, daha çok erkeklerle ilgili sorular. daha önce geçmişimden biraz konuşmuştuk ama daha çok kızlarla olanları. ahmet'den bahsedemedim yine tanışma ihtimallerinde sıkıntı olmasın diye. ama gizemli, şems ve seks bahanesiyle buluşup bikaç hafta görüştüğüm iki adamı söyledim. daha fazlasını anlatamadım tabii. bu anlamda geçmişimdeki dengesizlikleri bilip benden uzaklaşmasını yada soğumasını istemiyorum. şems'i merak etti, hatta anlatışımdan öyle düşündü sanırım bi tek onun için "sen hala ona karşı bişeyler hissediyor musun" diye sordu biraz kıskanç biraz üzgün bi tavırla. "yoo, o kapı kapalı benim açımdan" dedim. daha lafımı bitirirken "peki ya o kız" dedi. "kim" diye sormadan izmirliyi kasdettiğini anladım. "o kötü bi deneyimdi. bi süreliğine yol arkadaşlığı gibi bişeydi, belki de kullanıldım" dedim. "nasıl yani" dedi anlattım süreci. sonra sorulardan sıkıldığımı farkedince sustu. ben de sustum. sonra da "ben gideyim" dedi çıktı nötr bi yüzle. anlamadım anlattıklarıma kızdı mı sevindi mi. fazla mı anlattım diye de üzüldüm açıkçası. ama belki böylesi daha doğru oldu.

11 yorum:

  1. bir şeyler sakladığının kokusu almış mıdır acaba?

    YanıtlaSil
  2. şems'i biliyoduk da diğer adam kim ve bizim neden haberimiz yok ??? hahah! :D :)))))))))))

    herşeyi açık konuşmak iyidir. seni kararlı görünce onun da zamanla kafasındaki soru işaretleri silinecek.

    bana kahve pişerkenki sahneyi de sansürledin gibi geliyor ya, neyse. hadi yuttuk.

    :D

    YanıtlaSil
  3. bazı şeylerin bilinmesi iyi olmuş ali abim. bence suratı nötr olması çok şey yaşadığın için falan değildir. acabaları olucaktır kimin olmaz ki ama merak insanı cezbeder bence kötü birşeyler olmıycak :))

    sen rahat ol sevgilerle...

    YanıtlaSil
  4. ya ne kadar yagcısınız. dürüst olmak gerekmiyor mu. YAKISIKLI ya karsı neden dürüst olmuyorsun? bu arada Serhat bey in "ali abim" demesi de beni öldürüyor. hala oturmadıgı eve kira vermeye devam ediyor. herkesde saf ya burda... yine sinirlendim.. ama mutlulugun dürüst olsun ve sürsün derim.

    YanıtlaSil
  5. neyfa, herşeyi bi anda anlatmak izah edilmesi zor bi duruma sokabilir beni. yani ben de duysam ortam adamı biri olarak algılarım karşımdakini. o yüzden biraz detay kestim. belki anlamıştır daha fazlasının yaşandığını. bilmiyorum artık.

    x-coach, gizemli kendi halinde biri. muhtemelen bu satırları okuyodur :) diğer ikisi nerdeler napıyorlar bilmem aradan 3 yıla yakın geçmiştir o insanları göreli. kahve pişme olayına gelince hafif bi öpücükten fazlası olmuş olabilir ama bak midesi bulananlar oluyomuş, detaya girmiim :) sen de yut :P


    serhat, ben de öyle düşünüyorum. istedi, anlattım. duyacağı şeylerin onu üzmesi ihtimalini ikimizde biliyorduk. neyse görücem artık tepkisini.

    ceyda, sen taktın serhat'a :) bırak nasıl hitap etmek istiyorsa hitap etsin :) dürüstlük olayına gelince, ben bi yalan söylemedim. sadece bazı şeyleri sakladım. gerçek hayattan tanıdığın birine geçmişini heleki kirli ise anlatması çok zor. sanal ortamda olsa rahat yazıyorsun şöyle şöyle oldu diye. belki onunda henüz paylaşmadığı şeyler vardır. ama herşey zamanla. yalan olmasın yeterli şimdilik. iyi dileklerin için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. ağır abi; coach'la kadiköyde yemeğe gideceğiz sende gelsene:))

    YanıtlaSil
  7. "kahvenin taşmak üzere olduğunu gördüm..." bu cümlede ironimi var? :)

    üstüme vazife değil ama karşılıklı gizli kapaklı şeyler kalmayınca herşey daha bir sağlam olur gibi geliyor; tabii her iki tarafta ortalığa dökülenleri taşıyabilecek kadar kuvvetli ise, o bir türlü kafasında soru işaretleri taşıması ileri de birikip birikip kıskançlık patlamalarına yol açmasın? yakışıklının neyi, niye öğrenmek istediğini pek anlamadım; kafasında olmazsa olmazları varda senin o kıstaslar içerisinde mi görmek istiyor?.. neyse siz yine de imamın yaptığını da, dediğini de yapmayın.

    YanıtlaSil
  8. gecmisi itiraf etmek cok zor. ben erkek arkadasima gecmisimi anlattim. yani biliyomus, duymus baya bisi. bende anlattim. kendimi resmen 'kasar' gibi hissettim.cok zor coookkkk :/

    YanıtlaSil
  9. Ben de sansür bu yazının neresinde olabilir diye düşünürken yazdığın yorum yanıtında farkettim, bu arada karakedi'nin ilk cümlesine koptum :)))
    Hala düşündükçe gülüyorum :)))

    Asıl konuya gelince, çok fazla detaya girmeden dürüstçe yaşadığın birkaç şeyi anlatman iyi olmuş..
    Ben geçmişe dair çok fazla şeyin gizlenmesini gereksiz buluyorum..
    En azından bazı deneyimlerin ve yaşanmışlıkların olduğunu bilmeli.
    Ama yaşanan herşeyin geçmişte kaldığını da çok net bir ifadeyle anlatmalısın diye düşünüyorum..
    Onlar önceden, yani O'nu tanımadan önce yaşanıp bitmiş olaylar, önemli olan bundan sonrasını birlikte planlamanız..

    Yüzündeki nötr ifadeyi çok iyi anlayabiliyorum.. Ben de sevdiğim insanın geçmişinde birşeyler yaşadığını biliyorum, ama ne zaman geçmişle ilgili bir konu açılsa yüzüm allak bullak oluyor.. Ona benden başka birinin dokunduğu düşüncesi bile bütün keyfimi kaçırıyor..

    Yine de emin olduğum birşey var, geçmiş geçmişte kaldı. Biz birlikte sadece bugünü yaşıyoruz..
    Size de aynı şeyi tavsiye ederim...

    Sevglerimle..

    YanıtlaSil
  10. karakedi, alemsin :)) ben ironi yapmamıştım ama olmuş :) o anlamda da kahve taşacaktı az daha :) gerçi bizi tutan hala ne bilmiyorum. plan yok şimdilik, geçmiş anlatılırken bile o an içim ne kadarına elveriyorsa o kadarını anlatıyorum. daha fazlasını kaldırabilecegine inansam anlatırım herşeyi. ama belki ileride.

    ozge, aynen öyle. karşındaki daha temiz ise bu anlamda kendini kaşar, ortam insanı gibi hissediyosun.

    cem, ya sansürden kasıt ona anlattıklarımı bazı yerlerden kesmemdi. geçmiş geçmişte kaldı biliyorum ama ben de ona birinin dokunmuş olduğunu duymak istemezken ona herşeyi itiraf edememki. umarım soruları biter kafasında. ben ona soru sormak istemiyorum çünkü. şuan yanımda olması yeterli bi cevap benim için. öyle işte

    sevgiler herkese

    YanıtlaSil
  11. gencbiranne, senle coach mu :) yemek :) bişey kalmazki yemek yemeye :) maşallah iştahlısınız anladığım :)

    YanıtlaSil