10 Aralık 2010 Cuma

kıskandıran öğle yemeği

çok güzel bi gündü :)

sabahtan önemli bi toplantı vardı, o telaşta aklımdan bile gitmiş buluşacağımız. gerçi yakışıklı aradı saat 11buçuk civarı. arkadaşını işinden alıp öyle geleceğini söyledi, yeri de tarif etti. ben çıktım trafik olur falan diye gittim. ama erken varmışım, oturdum bekliyorum bunları. bu sırada kızın biri geldi sipariş almaya. arkadaşlar gelince sipariş vereceğimi söyledim gitti ama istemeden kıza bakmaya devam ettim. nasıl denir, kız güzeldi epey ama daha da çekici kılan çok doğal ve tatlı bi tipti. neyse, çok geçmeden yakışıklı girdi esmer bi adamla :) bi baktım adama, kafamdaki tiple alakası yok :) bana benziyor falan deyince ben fiziksel olarak da bana benzeyen bi tip bekliyordum aslında :)

yemek sırasında tanıştık gibi oldu. epey eğlenceli biri. sanırım doğru tesbit, biraz bana benziyor arkadaşı. kürtmüş, okul sonrası yerleşmiş istanbul'a. ama hiç doğu aksanı yoktu. hatta dayanamayıp söyledim diye birden o aksanla konuşmaya başladı şakasına. o sırada da ağzıma bi lokma atmıştım, birden öyle konuşunca güldüm boğazıma yemek kaçtı. aksıra tıksıra kendime gelebildim. servis yapan kız bizi gözlüyormuş zaten, halimi görünce masada su yok diye koştu getirdi. servis sırasında da bikaç kez bakışınca biz, yakışıklının dikkatini çekti :) en son çay istediğimizde gülüşmemiz tuz biber oldu. o yarıla yarıla gülen adamın suratı düştü birden :) o kadar tatlı bir andıki anlatamam. kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi :) gerçi benimde surat düştü bi ara, yakışıklının arkadaşı evlilik bahsini açıp benim son durumları sorunca. ama yine de güzel bi öğle yemeği oldu benim için. yakışıklının biraz daha hayatındayım gibi hissettim.

elemanı da çok beğendim. çok içten, bana nazaran daha şeffaf, içi-dışı bir bi tip. bi de farklı bi zenginliği var doğu kökenli oluşundan ötürü. muhabbeti hiç sıkmadı. zaten güle güle kalktık masadan. ee tabii kızın bana bakarak "iyi günler" demesine gülümseyerek "kolay gelsin" deyişimi ve yakışıklının bu anlarda bana baktığını da ekliim detaylara :) aslında ortada komik yada mutlu edecek bi durum yok ama hem beğenilmek hem de beğendiğim biri tarafından kıskanılmak güzel bişey sanki. size bencilce gelebilir ama ne biliim, sanırım hoşuma gitti beni kıskandığını hissetmek. :)

11 yorum:

  1. birisiyle dışarı çıkacağını nasıl unutabiliyosun, bende buna hayret ettim.

    ee, ne yediniz ne içtiniz?

    YanıtlaSil
  2. x-coach, ben de anlamadımki. hararetle uzayınca toplantı, ee ben de uzatan konumunda olunca insanın aklındaki de gidiyor.

    yemeğe gelince ev yemekleri yapılan bi yerdi. bayan işletmecilerdi. ben her zamanki gibi etli bişeyler yedim. yanına da ayran :) ee ne bekliyodunki :)) gün içinde alkol almak alışkanlığım yok. zaten mekanda da alkol yoktu :)

    YanıtlaSil
  3. hahaha :)) afiyet olsun size ama bence unutmak iyi değil ali abim valla eline yaz, bir yerine yaz not et :D kıskanması da iyidir bu hatta çok ama çok iyidir :)

    x-coach direk yemeğe nasıl daldın anlamadım yaw :D ilahi sen :))

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  4. Toplantıları gereksiz yere uzatanların boğazlarını sıkmak gelir çoğu zaman içimden, biliyo muydun?

    YanıtlaSil
  5. grup iliskiye girdin mi hic, aklima takildi. bi kiz bi erkek ve sen eglenceli olabilir, ben denicem :D

    YanıtlaSil
  6. Kıskanılmak bazen benim için hayatı kabusa çevirebiliyor :)Ama yine de O'nun seni kıskanması hayatında çok farklı bir yere oturttuğunun göstergesidir bence..
    Her insan biraz kıskanılmaktan hoşlanır..
    Bu durumun keyfini çıkar ve üçüncü şahıslarla olan mesafeni de huzurunuzu kaçıracak noktaya getirmeden koru ;)

    YanıtlaSil
  7. @özge; kuşum sen ne birşey mi içtin? :))) sakın deneme öyle şeyler.yıpratır bence insanı.

    YanıtlaSil
  8. son zamanlarda hep gay ılıskılerı anlattıgından ve bır kızla opustugunu bıle gormedık dıye tepkıler geldıgınden,blogunun adını bıle bır gayın karmasık oykusu olarak degıstır dıye elestırıldıgınden oturu sanırım olsa gerek, garson kızla kacamak bakıslarını,kur yapıslarını anlatmıs;)

    YanıtlaSil
  9. serhat, ya insan olmak böyle bişi işte. işe fazla odaklanınca oluyor bazen böyle.

    x-coach, ya ertelenen durumlar vardı hazır toplanmışken netleşsin diye açıp konuyu uzattım. yoksa bende kızıyorum boş boş konularla insanları saatlerce bi odada tutanları. yine de hala kızıyorsan gel sık boğazımı :)

    ozge, deneme bence. içinde ben de olsam deneme. mutlu olmayacaksın ve çok kötü hissedeceksin. denedim, biliyorum

    YanıtlaSil
  10. cem, tabiiki herşey gibi kıskançlık da oranında olunca güzel. ama şu evrede beni kıskanması beni sevdiğini gösterir gibi oldu. biliyorum hislerimiz yoğun ama böyle işaretlere de ihtiyaç duyuyor insan. tabi ölçüyü kaçıran durumlar olmadan.

    çilek, hahaha, alemsin. katılıyorum sana. insan üçlü ilişkinin içinde kendini hayvan gibi hissediyor. iki kişiyi de seviyor olma ihtimalin varsa durum değişir belki, bilmiyorum.

    adsız, nasıl böyle bi çıkarım yaptın bilmiyorum. blogun adı, yaşadıklarımın ne yönde olduğu gibi bi kaygım yok. beni mutlu şeyleri yaşıyorum. buraya yazmayıp yaşadığım şeyler de oluyor. dün olanlar komik ve güzeldi, paylaştım sadece. yine de yorumuna saygı duyarım.

    YanıtlaSil