9 Aralık 2010 Perşembe

sonu bilinmeyen mutluluk


foto=photographyblog.com

14 yorum:

  1. resim çok ilginç geldi bana ali abim sinek kuşu ve yılan.

    yılanın bir çok tanımı var eski mısır tarihinden günümüze gelen saçma fal zımbırtılarında tehlike gibi yada sonu kötü bitebilecek bir olay gibi. ama sen bu ikileme düşmemen gerek.

    sinek kuşunu düşün resimdeki sadece bu kareye odaklan. gerçekten olağan üstü yeteneklere sahip ve dakikada 500den fazla kalp atışı olabiliyormuş. jet uçaklarından daha hızlı uçabilme yapısına sahip.

    eğer herşey hızlı gidiyor ve ben buna ayak uydurmaktan korkuyorum yada karşımdakinin vereceği tepkiden çekiniyorum diye düşünüyorsan sadece aniden dur. 2 saniye kadar çok değil. bi analiz et kendini. yada bunu yakışıklıyla konuşmaya çalış. umarım ben yanlış yorumlamışımdır :))

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. Herhalde bu resmin günlerdir anlattığın, henüz başlangıç aşamasında olmasına rağmen, çok güzel gelişmelerle ilerleyen ilişkinle bir ilgisi olmasa gerek..

    Dikkatli bakınca insanı düşündüren, çok etkileyici bir resim.. Kimin av, kimin avcı olduğunu bir sonraki kareden önce asla tahmin edemeyiz..
    Ama güzel duygularla ilerleyen bir ilişkide av da avcı da olmaz..
    Olsa olsa, aynı kafese gönüllü girmiş iki muhabbet kuşu olur ;)

    YanıtlaSil
  3. :/
    yorum yapmıyorum.
    bekliyoruz neler düşündüğünü yazdığın bir yazıyı.
    be + :)

    YanıtlaSil
  4. "ALİ ABİ" mi... ???? Serhat bey U dönüşünüze hayranım :))) ama yutmuyoruz bunu bilin :)

    YanıtlaSil
  5. Bu resim bana sonu bilinmeyen mutluluktan çok,sonu bilinmeyen birkarşılaşma gibi geldi oysaki mutluluğunu belirtmek için daha iyi resimler bulabilirdin diye düşünüyorum nacizane.
    Bu arada yakışıklıya dalıp bloğunu da unutma,bizleri de unuttun sayıyorum bak. ;)

    Sevgili adsız, küçük bir hatırlatma burası Serhat2ın bloğu değil, doğru-yanlış bir diyeceğin varsa seni oraya alalım-daha iyi olur.Sonuçta burası Ali'nin bloğu,değil mi ama?

    Şimdilik Adsız

    YanıtlaSil
  6. belkide sonu bilinse mutluluk olmazdı. belki mutluluk sadece budur.

    YanıtlaSil
  7. sana katılıyorum "şimdilik adsız" :)
    ama sanırım bazılarının beyinsel fonksiyonlarında bir problem var ya fosfor eksikliğinden yada doğuştan gelen dna mutasyonundan kaynaklanıyor diye bir tez oluşturuyorum. bunun için önce bir tomografi öneriyorum eğer sorun yoksa bil ki ruhsal bir sorun diye de bir tahmin yürütücem :)) (sanırım benimki dolaylı yoldan anlatmaydı. direk söyleyince anlamıyorlar yada hakaret ediyorum diye yargılanıyorum ama şekil ortada haksız mıyım?)

    YanıtlaSil
  8. serhatcım sen neden her seferinde açıklama yapıyorsun ki kuzum? aşıksın değilsin o seni ilgilendirir, boşver kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Salla gitsin:)

    YanıtlaSil
  9. tembel hayvan haklı. aldırma sen Bu blog sahibine platonik asık olabilirsin ve o seni sevmiyor olabilir ama ne çıkar.

    YanıtlaSil
  10. serhat üst yorum x2 amman gaza gelmeyelim:)

    YanıtlaSil
  11. üst yorum derken kendiminkini kast ettim:)

    YanıtlaSil
  12. off yine aynı tartışma.
    ortada platonik aşk, yada platonik aşık olunacak bi adam yok. ayrıca serhat gerçekten değerli biri, çok da bu konuları irdeleyip kırıcı hale getirmenin kime faydası varki..

    YanıtlaSil
  13. serhat, resmi yok birbirine zarar vermek anlamında koymadım. sadece foto bloglarda dolanırken gördüm ve bize benzettim. bazen ben kanatlarını açmış heyecanla ölmeye hazır kuş oluyorum, bazende elindekilere sımsıkı bağlı tedbirli biraz dışa dönük biraz içe dönük bi yılan. aynı durum onun içinde geçerli. ama kesin olan şu, yılan kuşa, kuş yılana dokunduktan sonra herşey çok farklı olacak.

    cem, son cümlene katılıyorum :)

    x-coach, birazdan paylaşayım son durumu :) korkulacak bişey yok. :)

    şimdilik adsız, hmm ya unutmak değil öyle oldu misafirim vardı yazamadım dün :) resim konusunda da özel seçmedim denk geldim, hoşuma gitti de paylaştım ama sanırım altına bi yorum yazmalıydım ne anlamda gördüğümü anlatan.

    tembel hayvan, evet katılıyorum. yazarkende aynısını düşünmüştüm. sonunu bilemediğim bir yolda mutlu olabileceğimi.

    YanıtlaSil
  14. Valla yaa, herkesi korkuttun buralarda:)
    Millet de resme bakıp bakıp bi anlam çıkarmaya çalıştı.
    İnsan altına iki satır "resmi beğendiğim için koyuyorum bizimle alakası yok" diye yazar :))

    Serhat sana daha önce de söyledim, sen muhatap aldıkça bu arkadaş böyle yapmaya devam edecek.. Halbuki muhatap almaya bile değmeyecek biri olduğunu defalarca gösterdi. Lütfen artık cevap vermeyin kendisine..

    YanıtlaSil