11 Aralık 2010 Cumartesi

yeni yıla dair mim

x-coach'tan serhat'a, ordan da bana geçmiş olan bi mim vardı. unutmadan cevaplamak istiyorum.

--------------------------------------------------
1.yeni yıla nasıl ve kimlerle girmek istiyorsun?
yeni yıla tüm sevdiklerimle bi arada girmek isterim ama bu imkansız sanırım. ailem ile dostlarım arasında tercih yapmam lazım yine. eğer yakışıklı da gelebilirse yakın dostlarımla dışarıda eğlenerek girebiliriz yıla.

2.yeni yılda neler yapmak istiyorsun?
çok şey. öncelikle tatil. yapamadım bi türlü şöyle uzun bi tatil. aralık içinde idi ama yoğunluktan olmayacak gibi ocak içinde gideceğim iki haftalığına. bi de fotoğrafçılık konusuna yoğunlaşmaya niyetlendim. yakışıklı ile bazı haftasonları istanbul'dan açılmak iyi gelecek bana. onun dışında da belirgin bi planım yok. haa yaza doğru kuzey afrika'da iki ülkeyi görmek fikrim de var. mısır'ı görmüştüm ama tunus ve cezayir'i merak ediyorum doğrusu.

3.yeni yıl sence ne demek?
tazelik demek. mesela "bu sene çok farklı olucam" gibi büyük laflar edebiliyor insan. aslında çok da doğru bi laf. ben hayatıma bakıyorum da hiç bi yılım diğerini tutmamış ve belirgin farklar var davranışlarımda yada yaşadıklarımda. bi de maaş zammı demek yeni yıl :)

4.yeni yılda ne olsa mutlu olursun?
kendi adıma çok bi beklentim yok sağlıktan öte, zaten şuan mutluyum. ama yaşadıklarımın çok da ileriye gitmesi beni çok mutlu eder. ayrıca erkek kardeşim şu uzatmalı sevgilisiyle artık evlense, annem çoktandır niyetlendiği hacca babamla gitse mutlu olurum. bi de ahmet evlenirse kendimi daha rahat hissedeceğim sanırım. her ne kadar dost olduk diye düşünsek de ben hala garip tanımsız hisler taşıyorum içimde ona karşı. biraz sitem, biraz kızgınlık, biraz merhamet, biraz sevgi. hepsinden biraz. o evlenirse bu hislerim daha netleşir, hem de hayatımdaki bu ilişkiyi ondan saklamak zorundalığımdan kurtulurum. kimbilir belki bigün tanışırlar bile. ahmet'le yaşadıklarım onla benim aramda sır kalmak kaydıyla tabi :)

soruyu daha global düşününce de "dünyada barış" beni mutlu eder diyeyim. ben dayanamıyorum ölen kadın, çocuk adam görüntülerine. umarım azalır bu sene. amerika ve israil biraz daha az kan akıtırlar bu yıl içinde umarım.

5.yeni yıla dair mesajın nedir?
umut. umudunu kaybetmesin kimse. her konuda. aşk, maddi meseleler, ailevi ilişkiler falan. insanın umudu oldukça düşse de hemen kalkabiliyor. çok acı şeyler yaşasa da sıkıntılar çekse de düzelebiliyor. yeni yıl umut dolu olsun sizin için.
------------------------------------------------

benim cevaplarım bunlar. şimdi kimseyi mimlemiim emrivaki olarak algılanmasın diye. ama isteyen bloggerlar cevaplasın :) bu arada x-coach-serhat karamazov kardeşlere teşekkürler bu güzel sorular için.

7 yorum:

  1. :)))) karamazov kardeşler.

    ali abim cevaplar için teşekkürler. umarım düşündüklerin en kısa zamanda gerçekleşir dileği ile

    sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  2. son derece genel yanıtlar olmuş bunlar. biraz daha özel yanıtlar bekliyoduk.

    yılbaşında kumkapı'ya gitsenize.

    YanıtlaSil
  3. coach'a da benden geçti:))
    yeni ve güzel yıllar.
    kimle nasıl olmak istiyorsan!

    YanıtlaSil
  4. serhat, umarım herkesin dilekleri kabul olur :)

    x-coach, kumkapı mı.. hmm olabilir de orası acaip kalabalık oluyo ya. gerçi yılbaşında sakin yer mi var. du bakalım, ekip neye karar verirse öyle yapıcam artık.

    üsturupsuz yazar, sana da teşekkürler o zaman. sana da yeni ve güzel yıllar şimdiden.

    YanıtlaSil
  5. keşke güzel bi yıl olaydı ama değil,fena.ama belli mi olur yılbaşı uğur getirir.

    YanıtlaSil
  6. üsturupsuz yazar, evet evet. herşey değişebilir bi anda. öyle düşün öyle olsun.

    YanıtlaSil
  7. bi nevi kendini kandır diyosun,peki:)

    YanıtlaSil