22 Aralık 2010 Çarşamba

yılbaşı programı

ikimiz için de yoğun iki gün geçti. yılbaşı için buluşup konuşamadık yine. spora geçtim ben akşam belki gelir orada laflarız bu konuyu da netleştiririz diye ama gelemedi orayada. telefonda da uzun uzun konuşmayı sevmiyoruz zaten. aslında bunun gibi biçok konuda birbirimize benziyoruz.

yılbaşında normalde ben ya benim kankalarla birlikte eğlenirim yada nadir de olsa ailemle geçer. sanırım yakışıklının da durumu benzer. o da ahbaplarıyla geçiriyormuş yılbaşlarını. ailesi bizimkiler gibi o geceyi özel kılacak her türlü şeyden kaçınıyormuş. işte yılbaşı tv eğlencelerinin yanında tatlı çerezden öteye gitmez bizimkilerde. sadece birlikte olmanın tadı olur o gece ve iyi dilekler dualar uçuşur saat 12 olunca. ne yalan söyliim bana biraz yavan geliyor o geceyi bu kadar sakin geçirmek. o yüzden bu sene de arkadaşlarla olurum ama yakışıklıyı bizim eğlenceye götürmek işi zor gibi. ee bende onun gruba katılamam. çünkü pek hoş samimi karşılanmama ve benim biraz durumu yadırgama ihtimalim var. muhtemelen aynı ihtimal onunda aklında. onun arkadaşlarını bilmiyorum ama benimkiler can ciğer insanlar. hemen rahat hisseder :) evet evet, o gelsin bizim ekibe :) gelsin de du bakalım nasıl ikna edicez.

aklımdan ne ora ne bura, onla birlikte bizim evdekine benzer bi kutlama yapmakta geçiyor ama sanırım yüreğim kaldırmaz yeni yıla o kadar duygusal bi ortamda girmeyi. o gece eğlenmeliyim, kendimden geçecek kadar hem de. sesim falan kısılmalı şarkılara eşlik etmekten, kıyafetim terden sırılsıklam olmalı. yoksa cidden sanki bi önceki yılın yükü sırtımda kalmış gibi oluyor.

neyse daha var yılbaşına. bikaç güne netleşir.

8 yorum:

  1. Onsuz bir yılbaşı düşünemiyorsun dimi itiraf et! O olmasa da olur canım,ne olucak diyemiyorsun dimi?
    Hehe, işte aynen böyle devam. =)

    YanıtlaSil
  2. erkeklerin işi bize göre daha zor. biz yenibir kızla tanıştığımızda hemen gruba sokabiliyoruz. kolkola gezsekte yadırganmıyor. mesela benim yeni kız arkadaşlarım var onlarla her istediğim yere gidiyorum. istediğimiz kadar samimide davranabiliriz kimse aaa çilekle bu kız niye samimi diye düşünmez. ama belki lezbiyen olsaydım belli mi olurdu acaba diyede düşünmek lazım?
    aslında sende bakışlarınıza,elinize kolunuza sahip çıkabilirseniz :))) arkadaşlarının yanında sevgilinide götürebilirsin.

    YanıtlaSil
  3. daha karar verme aşamasındasın :)) iyi bir yılbaşın olsun dileğim.

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  4. minik'le ben de yılbaşı planı yapmadık.

    biz de gelek mi?
    hadibehacı.
    :P

    YanıtlaSil
  5. şimdilik adsız, devam bence de :)

    çilek, evet kızlar kadar rahat olamıyor erkekler. maymun gözünü açtı gibi bi durum var. millet iki erkeği az yakın bulsa bu tür çıkarımlar yapar oldu, eskiden lafının geçmesi bile kavga sebebiydi. tabii benim öyle kaygılarım yok. karşımdaki insanda öyle bi yargı oluşturacak yapıda değil.

    serhat, sağol. umarım senin içinde güzel geçer.

    x-coach, gencbiranne'yi kocası salmaz evden, sen de mersin yapıyomuşun. gel disem gelicen sanki. hem seni içmiş halde düşünmek istemiyorum. gecenin hatta mekanın yıldızı olursun. mesela bi striptiz şovu falan yaparsın gibi geliyor :)

    YanıtlaSil
  6. ne ayıııp.
    ne striptirizi? gayette heteroseksüel taklidi yapabilirim ben.
    bi gel de bakalım, ne diycem?
    niye hemen öyle diyosun ki?
    Minik'i boşverelim bence de. Kocasıyla başbaşa girsin o. Bana da buluruz belki birisini o gece; sevaptır.
    ha?
    :P

    YanıtlaSil
  7. Nerde kimlerle olursa olsun, yeter ki o da yanında olsun :)

    Size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum..

    YanıtlaSil
  8. x-coach, tam dizilik adamsın ha. cidden harcanıyosun ankara'larda. gel istemediğin kadar ayu var sana buralarda :)

    cem, teşekkürler. sana da. şimdiden

    YanıtlaSil