15 Şubat 2011 Salı

kimse bilmez


yakışıklı akşam mailime atmış linki
sözleri pek güzelmiş. paylaşayım istedim :)

18 yorum:

  1. Birileri yazmadan ben yazayım da belki anlar ve utanırlar, belli mi olur:)

    "Ayy yaa, iki erkek nasıl aşık oluyo anlamıyorum, siz nasıl biseksüelsiniz yaa, benim gül gibi evde kalmış arkadaşlarım bekar dururken" :):):):):):)

    "Seni gördü göreli, sana tutulmuş"
    Ne güzellll..

    Yakışıklı da, bilmeden de olsa sana olan aşkını huzurumuzda göstermiş oldu:)

    Evet yorumlarınızı bekliyorum, özellikle de abimden, ihmal etti bu aralar sanki:)

    Bir çetrefil savaşçı, tek gözü yaşlı Ganimedeskiiii:)

    YanıtlaSil
  2. ihmal etmedi sadece yazıcak birşey bulamıyor ali abisine :D bazen ona kızıyor bazense sarılası geliyor :D şansının kıymetini bilmeli bazen insanlar değil mi ali abim. sakın tartışma yapma ağzını burnunu kırsa bile yakışıklı sus ses etme :D yahu çocuk seni düşünüyor sen daha ne yapıyorsun :D sevgiyle kalın yoksa ben bırakıcam sevgiyle sizi :D

    ganimedeski bazen yorumları tiye almayı öğrenmelisin ooo neler çıktı beni ali abime aşık sananlar, sonra yakıştırmalar :D :D garip

    ali abiye ne maili attın bak merak ettim şimdi? :D

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. hakikaten ya düşünceli erkekler birbirini bulmuş e gelde kıskanma ehi ehu ehi:)

    YanıtlaSil
  4. ganimedeski, :) yok yok sen uslanmazsın. sataşma millete yav. herkesin fikri kendine :) hmmm du bi bakayım maile. unutuyorum bu ara nete girmeyi dahi. bana özel vakit bırakmıyorki birileri.

    serhat, sevgiyle kalıyoruz emin ol. gerginliklerimiz bile sevgiden. ama bu benim seni döveceğim gerçeğini yoketmiyor.

    neyfa, düşünceli miyim bilmiyorum ama onun olduğuna eminim. tek sorun benim ne düşündüğümü ve istediğimi direkt söyleyemiyor olmam ve onun asıl istediğim şeyi anlamasını beklemem. tüm ufak gerginliklerimiz buradan çıkıyor :) onun dışında herşey hayal ettiğimden de güzel.

    YanıtlaSil
  5. sevgi pıtırcığı aşk böceği kanatlı pembe kelebek serhat:)))
    ali abin kurban olsun sana:))

    YanıtlaSil
  6. gençbiranne :D valla kurbanmı olur gelir benim ağımı burnumu mu kırar bilmem :D

    YanıtlaSil
  7. Ne sataşması, kopyalayıp yapıştırdım sadece.. Onlar yazarken ayıp diilde ben yazarken mi ayıp, aşk olsun..

    Biz saçma da olsa yorumları büyük bir saygıla okuyoruz, e bazen cevap hakkı da doğuyo, ee yalan da yazmıyoruz daha ne:)

    Hem bak onlar farkında bile diiler, ya da öyle davranıyorlar sinsice:):)

    İnsanlar basmakalıp (ön)yargıları beyinlerine kopyalayıp yapıştırıyorlar nesillerdir..

    Sen,ben, abim bunun zıt örnekleri olduğumuz için utanacak mıyız fikirlerimizi beyan ederken??

    Ağızlarından çıkanı kopyalayıp, yüzlerine yapıştırmışım çok mu:)

    Benle uğraşılmazz, boşuna güzel dilinizi yormayın arkadaşlarım:):)

    Hepinizi sevgiye boğuyorum:))

    (Biraz zor gibi ama, arada anlayan anlasın artık, nasıl boğduğumu:):):):):)

    Abicim sen bana takıl, beni tiiye al bak çok eğlenicez söz:)

    YanıtlaSil
  8. :D gani vallaha renk kattın yaw :D

    YanıtlaSil
  9. gencbiranne, ali abisi serhat'ı dövecek emin ol. sebebini blogundan öğrenebilirsin. hatta bunun arkadaşını da döveyim ben bi el atmışken :) gerçi ne kötü adamım, çocuk hep iyi dileklerde bulunuyor bana, benim dediklerime bak. :P

    ganimedeski, tabiiki yoruma yorum yapılabilir. ama ben de senin basmakalıp dediğin fikirleri taşıyordum bundan 3-4 sene evveline kadar. yani öyle düşünmenin öyle düşünürken bunları yazmanın çok normal olduğunu düşünüyorum. benim bu fikirleri yıkmak gibi bi gayem yok. ben bi bireyim. eşcinsel, straight yada biseksüel değil asıl kimliğim. insan olarak kendimi anlatıyorum öncelikle. o yüzden çoğu zaman çok zıt şeylerde söylesem saygı görüyorum ve ben de saygı gösteriyorum. senin davranışını da komik ve eğlenceli buluyorum. kimse rahatsız olmadıkça sorun yok yani. sevgiler.

    serhat, git gözüme görünme sen, git git arkadaşın gelmiştir falan bak msn'e. :P

    YanıtlaSil
  10. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:(

    Var sen de kov Ali'cim... Ne de olsa nazın sevdiğine geçer diy mi ama:)

    Dervişin fikri neyse zikri de odur, kişilerin yazdıklarında anormal bir durum görmüyorum zaten, ama bana da eğlence çıkıyor haklı olaraktan napıyım huy bu:)

    Benim haklarımı da birgün savunman, arkamda olman dileğiyle...


    Bozulan ama çaktırmayan
    Gani:((... :)))

    YanıtlaSil
  11. Hımmmm, tekrar düşündüm ve karar verdim.

    Yılmak yokkkkkkk:)

    "benim bu fikirleri yıkmak gibi bi gayem yok. ben bi bireyim. eşcinsel, straight yada biseksüel değil asıl kimliğim. insan olarak kendimi anlatıyorum öncelikle."

    Bu alıntıyı bana yanıt verdiğin kısımdan aldım, ama bunları anlaması gereken ben diilim sanırım. Zaten biliyor ve destekliyorum..

    Birileri rahatsız olsa ne olur ki?
    Neden bu kadar hassasın?

    Hem ben rahatsız etmek, gözlerine gerçekleri sokmak için yapıyorum zaten, çünkü ben yapmazsan onlar beni çıldırtacaklar hem düşünsünler biraz ne var...3-4 yıl evvel tanışşaydık sana da aynını yapardım ayırım yok:)

    Yorumlarımı silebilir, beni dışlayabilir, hatta karşı tarafla işbirliği dahi yapabilirsin amaaa
    beni değiştiremezsin, bence sen tarafsız ol Ali'cim sana daha çok yakışıyo..

    Hem en önemli noktalarda en önemli yardımları yapmaya devam edeceğimi de unutma:) haha rüşvet gibi oldu ama olsun, kırık kalbimi onarmasa da senden gelecek bir haklısın yanıtı merhem olur yaralarıma..

    Napalım aşkta ve savaşta herşey mübahmış, ben de ahlakımı bir kenara bırakıp kanımın son damlasına kadar vuruşacağım er meydanında:):)

    Ee gerçekleri bu şekilde haykırmak istemezdim ama kader böylemiş napalım:)

    Bence ben, bu bloğun nazar boncuğu, hınzır çocuğu ve kinle- neşeyi profesyonelce birleştirmeyi başarabilmiş yegane bireyiyim:)

    Ben bu dünyaya lazımım yawwww:)

    Bir kolu kanadı kırık, bir mağrur gazi, Gani:)

    YanıtlaSil
  12. Bu arada adımı da öğrenmiş oldunuz, vatana millete hayırlı olsun:)

    Yalnız beni ganimedeski olarak anmaya devam ediniz, o bir halk kahramanı, o bir muzaffer, o bir kalbi de dili gibi şeker oğlan Gani:)

    YanıtlaSil
  13. nası yaa serhat kremkaramel mi şimdi???
    yok artık!!!

    YanıtlaSil
  14. keyfe keder'de buymuş
    ayy bayılcam biri bana açıklama yapsın alla aşkına:S:s

    YanıtlaSil
  15. geç bir anne ne diyon yaw :D

    sen iyimisin sence aynı anda 3-4 blog nasıl yaratabilirim mantıklımı :D hay allahım yaw. Keyfe Keder ve Krem Karamelede ayıp olucak det yok öyle bişey herkesin blogu kendine.

    YanıtlaSil
  16. ganimedeskim:9 ekrem kardeşim :D adınıda öğrendik.

    ali abim aşkolsun hep iyi dilek diledim sen beni ve arkadaşımı dövmekten bahsediyorsun öyle olsun. insan iyi bir dilek diler kardeşine temenni dilemese bile en azından üzülme falan der :( alındım şimdi sen beni kardeş olarak sevmiyorsun dimi :( (nasılda demogoji yaptım ama hehe :D)

    YanıtlaSil
  17. Yaa öyle işte abiyciim, biz abi kardeş dışlandık bu blogdan sadece karındaş diil, kader ortağıyız da artık:)

    Birbirimize destek olmalı, gerekirse hain Hürrem entrikaları çevirerek gücümüzü yeniden kazanmalıyız:)

    Zafer bizimdirrrrrr:)

    YanıtlaSil
  18. (2) ANKARA SINIRSIZ SINIRSIZ SEKS ÖZGÜRCE HERŞEY merhabalar ben poyraz tolga ys 39 boy 170 80 penis 19 kalın damarli vücut atletik kilsiz bembeyaz seks konusunda biraz kendimi tanitayim dünyada encok sevdigim şey am yalamak köpekler gibi saatlerce hiç bıkmadan doymadan offff ve got deliği yalamak saatlerce got deligine dil masajı yapmak bayılıyorum hemde coook kulak memelerini emmek offf göğüs uçlarını emmek bayılıyorum ayak parkmaklarini emmek tek tek bayılıyorum penisi hemen amin içine koymayı sevmiyorum saatlerce doya doya ami yalamadan got deliğini yalamadan köpekler gibi dehşetle penisi asla amin içine koymam agzima bosaltana kadar agzima akitana kadar yalarim yalarim o dölleri içmesine bayılıyorum offff dünyada en güzel şey bir kadının bosaldigi zevk sularını ve dollerini içmek sevhetle damlasını bile yere akitmadan içmek anal sekse bayılıyorum amin içinde yarragimin saatlerce kalmasına bayılıyorum offff masaj yapmasını ve saatlerce oksamasina bayılıyorum seksde aceleciligi sevmiyorum penisi al hemen içine koy sevmiyorum saatlerce amini oksamadan göğüslerini oksamadan saatlerce amini yalamadan got deliğini yalamadan ayak parkmaklarini yalamadan kulak memelerini yalamadan emmeden asla penisi koymam asla ve önce agzima akitmadan agzima bosalmadan penisi asla sokmam önce agzima bosalacaksin sonra penisimi ister amina sokayım ister gotune sokayım ister ağzına saatlerce cook geç bosaliyorum 1 saate anca ve zor bosaliyorum bosalirken bagiriyorum ılık ılık sütlaç rengindeki sıvı dolumu of of ve boşaldiktan sonra 20 dakika kahve molasından sonra tekrar sekse adranaliye devam sabaha kadar devam yine am yalamaya got deliğini yalamaya devam köpekler gibi itler gibi köleler gibi yalamaya büyük bir zevk ile istah ile devam offf yalatin o güzel amciklarinizi doya doya doya fantazilere bayılırım domaltarak kucağıma otutturarak bacaklarıni omzuma alarak duvara dayıyarak offff köpekler gibi dehşetle sikmeye bayılıyorum bir amindan bir gotunden sikmeye bayılıyorum domaltim sacini ceke ceke kalcalarina vura vura tokatliya tokatliya sikmeye bayılıyorum saatlerce bosalmadan ve encokta amini got deliğini göğüs uçlarını cukalata veya bal sürerek yalamaya bayılıyorum offfff 69 pozisyonuna bayılıyorum bacağın arasında yalamaya bayılıyorum agzima oturup yalatan kadınlara bayılıyorum offf agzima akitan boşalan işeyen kadınlara bayılıyorum offff seksin herseyini seviyorum ya ben herseyini gurup sekse teke tek sekse lezbiyen sekse aile içi sekse bayılıyorum bir kadını tost yapmaya bayılıyorum yarragin biri önde biri arkada offf bayılıyorum anne kızın aynı anda amini köpekler gibi dehşetle yalamaya bayılıyorum iki buseksuel kadının aynı anda amini yalamaya bayılıyorum lezbiyen ilişkilerde kadın kadını sikerken bende onlara eşlik ederek köpekler gibi bana yalatmalarina bayılıyorum Evet sekde köle olmaya bayılıyorum bana herşeyi yaptirmalarina bayılıyorum çünkü aslalarim yoktur yoktur herşeye varım seksde herşeye aklına gelen veya gelmeyen herseyi seviyorum ya ben arabada seks evde seks ormanda seks tuvalette seks heryerde sekse bayılıyorum enest seksi sevenlere bayılıyorum coook doyumsuzum cook off evet ya aklıma gelen şimdilik bukadar am yalatmak got deliğini yalatmak bana yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akıtmak agzima işemek isteyen azgın bayanları seviyorum ankarali evli çiftler evli bayanlar dul bakire bayanlar lezbiyenler hadi bekliyorum ateşli dakikalara kocasıyla aynı anda sikilmek isteyen evli çiftler hadi bekliyorum heyacanli saatlere kesinlikle hamile kalmak isteyen bayanlar  gece  kocası yanında  olmayan  bayanlar  ara  gelirim MEZARA KADAR SIRDASLIK GÜVEN  MEDENİYET SAYGI  COOOOOK  COOOK  ÖNEMLİ KESİNLİKLE  WATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR ANKARA HARİCİ ARAMAYIN LÜTFEN  0541 504 39 29 TEKRAR  0541 504 39 29

    YanıtlaSil