13 Şubat 2011 Pazar

merhaba ahmet

dün akşam iş çıkışı yakışıklıyla buluşup "aşk tesadüfleri sever"e gittik. film güzeldi aslında daha doğrusu fena değildi diyeyim. bi ara o hüngür hüngür ağladı, benim de gözlerim doldu hayatımdan bikaç kesit görünce. ağlayınca gergin oluyomuş bunu da öğrenmiş oldum dün akşam. otoparkta ellerini tutana kadar suratsız suratsız yürüdü yanımda. ee birazda evde önce sarıp sarmalayıp, sonra da sarılıp uyuyunca sinir stres kalmadı ikimizde de. tüm haftanın hatta tüm sıkıntı yaratan herşeyin yokolması bu kadar kolay artık benim için. 

sabah ben duş alırken bana kahvaltı hazırlamış bi de. banyodan bi çıktım harika kokular. krep pişiriyordu, yanına nutella falan. :) çay da hazırdı, masayı da ben kurdum. güzeldi yani herşey öğleye kadar. öğle birlikte çıktık evden, benim biraz işlerim vardı o da evine geçti. o ara ahmet aradı. havadan sudan nişanlılığından falan konuştuk. herşey güzelmiş. tam kapatırken bana "bişey söyleyeceğim ama nasıl diyeceğimi bilmiyorum" dedi. aklımdan 30 soru geçerken "söyle" diyebildim. google'da biseksüellik ile ilgili birşeyler ararken bi blog bulduğunu söyledi, tabi o an daha lafını tamamlamadan kan beynime sıçradı benim. "blogunu buldum, hatta iki günde nerdeyse tamamını okudum" dedi. o an dilim tutuldu resmen. "beni bu kadar sevdiğini ve senin için bu kadar önemli olduğumu hiç düşünmemiştim" dedi sonra. "öylesin hala, çok değerlisin" dedim ben de. biraz daha farklı bir ses tonuyla, "bu arada hayırlı olsun yeni ilişkin" deyip yakışıklıyla ilgili şeyler sordu. hatta şems'i bile sordu :) açıkçası kızmasını beklerken olgun tavrı beni şaşırttı ve etkiledi. 

bunları sizle paylaşayım mı diye epey düşündüm. sonuçta artık ahmet'in bu satırları okuduğunu biliyorum. ama arada saygıyı yitirmediğimiz için beni anlayacağını düşünüyorum. o yüzden yazabildim bunları. hem o da kabul ederki hayat benim için de devam ediyor. o çok farklı bi hayatı seçerken ben hep yalnız kalamazdım. ben de mutlu olmalıydım yeniden. yeniden sevmeliydim. umarım anlar tüm bunları ve olan hiçbişey için bana kızmaz :(

18 yorum:

  1. nişanlı mı?
    kafamdaki neden biseksüellerle olmaza cevap. evli gay'ler de var ya neyse...

    her nutella kelimesini duyduğumda aklıma youtube'deki "şoko partisi" geliyor :)

    YanıtlaSil
  2. hayatımda hiç hüngür hüngür ağlayan erkek görmedim senden ve sevgililerinden başka:)))

    diğer olaya gelince cidden şaka gibi.onca bloğun içinden sen tut bunu bul ve oku.
    Tanrım!!
    neye işaret acaba :)))

    Ahmet doğru olan hayatı tercih edip yoluna devam ediyor.

    YanıtlaSil
  3. karakedi, saygı duymak lazım her fikre ve davranışa. bana etkisi büyük olmasına rağmen ben bunu başardım mesela. şoko partisi olayına da bakayım bi ara.

    gencbiranne, ya görende ben ve karşıma çıkan insanlar sulugözüz sanacak. bizler duygusal anlamda hep kendini dizginleyen insanlar olarak bazen tüm direncimizi yitirebiliyoruz. ağlamak bundan. ayrıca ben epey heteroseksüel ağlayan adam da gördüm. bayan olduğun için önünde ağlayamaz bi erkek kolay kolay. ahmet'in tercihinin doğruluğuna gelince, evet o kendisini daha mutlu edecek şeyi yaptı. ben de şuanda nasıl mutluysam, kimle mutluysam öyleyim. :)

    YanıtlaSil
  4. Açıkcası ben Ahmet'in uzun zamandır bu blogu nasıl bulamadığına çok şaşırıyordum.Hatta internete bile hiç girmediğinden şüpheleniyordum.Bu kadar olgun davranması aslında onun ne kadar düzgün ve olgun bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor.Mutlu olmalısın.Hayatından böyle güzel biri geçmiş.

    YanıtlaSil
  5. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.









    bomba!

    YanıtlaSil
  6. :)
    sevgili bi, burada sana çok ama çok önemli bir mesaj yatıyor...
    "beni bu kadar sevdiğini ve senin için bu kadar önemli olduğumu bilmiyordum." bilse her şey daha farklı olur muydu onu bilemeyiz tabi dikkati çektiğim nokta bu cümleyi kurabilmesinde, daha doğrusu senin ona bu cümleyi kurdurtabilmende...

    şimdi bir önceki yazında seni seviyorum dediğin için kendini garip hissettiğini yazmıştın ya, bu iki durumun böyle üstüste gelmesi bence tesadüf değil... umarım mesajı alırsın... ve umarım yakışıklının düşüncelerini bilmesine izin verirsin...

    YanıtlaSil
  7. Yakında yakışklının da bu bloğu bulması an meselesi sanırım:)

    Google'a biseksüel yazınca çıkan sonuçlar içinde ilk sayfada...

    Yazılan bazı yorumlar karşısında yazacak çok şey var ama ben senin gibi efendi yanıtlar yazmayacağımdan kendimi tutuyorum. ANLAYAN ANLASIN ARTIK:)

    Sana yazdığım maillere yanıt vermiyorsun, ben de merakla bekliyorum.

    Kendine ve yakışıklıya iyi bak.

    Selamlar, sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Krep mi yaptı? Biraz abartılı gibi.
    Bende gencbiranne gibi düşünüyorum. Ahmet doğrusunu yapmış, darısı başına.

    YanıtlaSil
  9. ayyyy kalp krizi geciriyodum, resmen bulmus.ama bende tahmin ediyodum bulacagini. ay umarim yakisikli kesfetmez :/ sonra blogunu kapatmak zorunda kalabilirsin ve ben seni okuyamassam cok ozlerim :(

    YanıtlaSil
  10. ama bulması kesindi deli bilgisayarcı birinden de beklenirdi :D

    ganimedeski; :D bazen sessizlik iyidir :D

    YanıtlaSil
  11. beyaz ciklet, evet olgun biri. yanımda da öyleydi. olanca masumiyetine rağmen öyleydi. aslında kızadabilirdi ondan ismiyle bahsettim diye. kızmadı sağolsun.

    x-coach, sana durmadan bomba yazdırmaya başladım ben sanırım. :)

    neyfa, evet aslında aldım ben o mesajı. o yüzden bugün akşam yemekte konuştuk biraz yakışıklıyla, geçmişten bugünden gelecekten. onu sevdiğimi gizlemiyorum zaten. umarım iletişimimiz sağlıklı bi şekilde bu yönde artar zamanla.

    ganimedeski, aman ağzından yel alsın. blogta onun okumasını istemediğim şeyler var. ahmet benim ondan önceki geçmişimi biliyordu çünkü biz onla nette tanıştık ve kısmen anlatmıştım aylar süren uzun msn yazışmalarımızda. ama yakışıklı bilmiyor. hem zor olur bazı şeyleri açıklamak. o duruma düşmek istemem. benden de sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. :)) öyle olsun ali abim :(

    YanıtlaSil
  13. hişt.
    eğer yersen öyle bir nane, yeni adresini bekliyoruz e-posta kutularımıza.



    yoksa ne olacağını biliyosun.
    :cool:

    YanıtlaSil
  14. Yakışıklının adını mı zikrettin ne:)

    Sen mutluluktan uçuyorsun, parmaklarından çıkanları, gözlerin görmüyor herhalde:)

    Öğrenmesini istemediğin kısımlarını siliver Alicim, okuyan okudu nasılsa, burdan kimsenin art niyetli hareket edeceğini de sanmıyorum; Bazı kafası almaz kıskançlar bile yapmaz herhalde bu kadarını, siz ayrılınca sen onlara kalacak diilsin herhalde:)
    Bak yine tutamadım kendimi, afedersin:)

    Abicim sen dizginle beni, sensiz olmaz:):):)

    Dizi son sürat, heyecanla devam ediyor sevgili seyirciler, bizi izlemeye devam edin:)))))

    Haydi bakalım,Sevgililer gününüz kutlu olsun....

    Bir yalnız, mahçuup, sevgi kelebeği ganimedesskiii...

    YanıtlaSil
  15. cipim, evet kahvaltı için ağır oldu :) ama elinden çıkan herşeyi yerim ben onun. onu da yerim :) zaten seni yesem deyip duruyorum. gencbiranne'ye katılmana gelince bazı şeyler kader belki de. mutlu olduğum için hiçbişeyi sorgulamak istemiyorum aslında. çünkü ben hayatımda bundan daha fazla mutlu olabildiğimi hatırlamıyorum.

    ozge, aslında ahmet'in bulduğunu öğrenince de kapatmayı düşündüm. evet sanırım yakışıklının öğrenmesi kapatmam gerekecek blogu :( aslında onun öğrenmesi daha büyük ihtimaldi. teknoloji internet merak fazladır. off korkutmayın beni yaa :)

    serhat, seni bi elime geçirirsem dövücem biliyosun demi.. blogunda okuduklarımdan sonra.

    YanıtlaSil
  16. ganimedeski teşekkür ederim farkedip uyardığın için. aynı şekilde mailden uyaran bi arkadaşa da teşekkür edeyim. yorumu silip adını kaldırıp ekledim yeniden.

    seninde sevgililer gunun kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  17. Ee Ali'cim sen şu son yorumunla benim uyarıda bulunduğum yorumu da sil istersen artık, onlar bile kendi başlarına yeterli diymi Aarif olana??

    Kastettiğim burdakiler diil tabi:)

    annekraliçe olmak zaman ister, sabır ve zeka ister, marifet ister ama nerdee:)

    Ayırca biri de benle dalga gemiş aklı sıra, bunun yanına kalacağını zannetmiyor herhalde:))

    Yine görüşücezzz...

    YanıtlaSil
  18. (2) ANKARA SINIRSIZ SINIRSIZ SEKS ÖZGÜRCE HERŞEY merhabalar ben poyraz tolga ys 39 boy 170 80 penis 19 kalın damarli vücut atletik kilsiz bembeyaz seks konusunda biraz kendimi tanitayim dünyada encok sevdigim şey am yalamak köpekler gibi saatlerce hiç bıkmadan doymadan offff ve got deliği yalamak saatlerce got deligine dil masajı yapmak bayılıyorum hemde coook kulak memelerini emmek offf göğüs uçlarını emmek bayılıyorum ayak parkmaklarini emmek tek tek bayılıyorum penisi hemen amin içine koymayı sevmiyorum saatlerce doya doya ami yalamadan got deliğini yalamadan köpekler gibi dehşetle penisi asla amin içine koymam agzima bosaltana kadar agzima akitana kadar yalarim yalarim o dölleri içmesine bayılıyorum offff dünyada en güzel şey bir kadının bosaldigi zevk sularını ve dollerini içmek sevhetle damlasını bile yere akitmadan içmek anal sekse bayılıyorum amin içinde yarragimin saatlerce kalmasına bayılıyorum offff masaj yapmasını ve saatlerce oksamasina bayılıyorum seksde aceleciligi sevmiyorum penisi al hemen içine koy sevmiyorum saatlerce amini oksamadan göğüslerini oksamadan saatlerce amini yalamadan got deliğini yalamadan ayak parkmaklarini yalamadan kulak memelerini yalamadan emmeden asla penisi koymam asla ve önce agzima akitmadan agzima bosalmadan penisi asla sokmam önce agzima bosalacaksin sonra penisimi ister amina sokayım ister gotune sokayım ister ağzına saatlerce cook geç bosaliyorum 1 saate anca ve zor bosaliyorum bosalirken bagiriyorum ılık ılık sütlaç rengindeki sıvı dolumu of of ve boşaldiktan sonra 20 dakika kahve molasından sonra tekrar sekse adranaliye devam sabaha kadar devam yine am yalamaya got deliğini yalamaya devam köpekler gibi itler gibi köleler gibi yalamaya büyük bir zevk ile istah ile devam offf yalatin o güzel amciklarinizi doya doya doya fantazilere bayılırım domaltarak kucağıma otutturarak bacaklarıni omzuma alarak duvara dayıyarak offff köpekler gibi dehşetle sikmeye bayılıyorum bir amindan bir gotunden sikmeye bayılıyorum domaltim sacini ceke ceke kalcalarina vura vura tokatliya tokatliya sikmeye bayılıyorum saatlerce bosalmadan ve encokta amini got deliğini göğüs uçlarını cukalata veya bal sürerek yalamaya bayılıyorum offfff 69 pozisyonuna bayılıyorum bacağın arasında yalamaya bayılıyorum agzima oturup yalatan kadınlara bayılıyorum offf agzima akitan boşalan işeyen kadınlara bayılıyorum offff seksin herseyini seviyorum ya ben herseyini gurup sekse teke tek sekse lezbiyen sekse aile içi sekse bayılıyorum bir kadını tost yapmaya bayılıyorum yarragin biri önde biri arkada offf bayılıyorum anne kızın aynı anda amini köpekler gibi dehşetle yalamaya bayılıyorum iki buseksuel kadının aynı anda amini yalamaya bayılıyorum lezbiyen ilişkilerde kadın kadını sikerken bende onlara eşlik ederek köpekler gibi bana yalatmalarina bayılıyorum Evet sekde köle olmaya bayılıyorum bana herşeyi yaptirmalarina bayılıyorum çünkü aslalarim yoktur yoktur herşeye varım seksde herşeye aklına gelen veya gelmeyen herseyi seviyorum ya ben arabada seks evde seks ormanda seks tuvalette seks heryerde sekse bayılıyorum enest seksi sevenlere bayılıyorum coook doyumsuzum cook off evet ya aklıma gelen şimdilik bukadar am yalatmak got deliğini yalatmak bana yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akıtmak agzima işemek isteyen azgın bayanları seviyorum ankarali evli çiftler evli bayanlar dul bakire bayanlar lezbiyenler hadi bekliyorum ateşli dakikalara kocasıyla aynı anda sikilmek isteyen evli çiftler hadi bekliyorum heyacanli saatlere kesinlikle hamile kalmak isteyen bayanlar  gece  kocası yanında  olmayan  bayanlar  ara  gelirim MEZARA KADAR SIRDASLIK GÜVEN  MEDENİYET SAYGI  COOOOOK  COOOK  ÖNEMLİ KESİNLİKLE  WATSAP VİBER LİNE BİP IMO VAR ANKARA HARİCİ ARAMAYIN LÜTFEN  0541 504 39 29 TEKRAR  0541 504 39 29

    YanıtlaSil