8 Şubat 2011 Salı

seni seviyorum

uzun ve zor bi gündü.
yanlış anlamalarla, anlaşılmalarla dolu stresli bigün. hem ben üzüldüm hem yakışıklı. ama biliyorum suçun çoğu bendeydi. buna rağmen o alttan almaya devam ettikçe zeytinyağı gibi üste çıkabildim. nasıl iğrenç bi adam olabildiysem artık.

bikaç saatlik aralarla toplamda minimum bi 3-4 saat falan telefon görüşmesi oldu. uzun görüşmelerin sonunda ben belirsiz bi süreliğine mola istedim düşünmek için. güya biraz bu hızlı ve önünü alamadığım iyi durum karşısında bazı şeyleri sorgulayacaktım falan. telefonu kapattım bi 15 dk kadar önce. kapatmamla içime kocaman bi ateşin yerleşmesi bir oldu. hani daha öncede kalbim acımıştı falan ama bu sefer cidden tüm bedenimde de hissettim acıyı. uzandım telefona aynı dakika içinde. o gururlu ben, yüzsüzlüğün dibine vuracağımı bilsem de aradım. ona onsuz yapamayacağımı, ondan uzak olmaya dayanamayacağımı, bunu bi dk önce söylediğimde kalbimin yandığını söyledim. sonra diğer elimle saçlarımı sıkarken sesim titreyerek "seni seviyorum" diyebildim. sonrasında da tutamadım kendimi telefonu kapatıp ağladım.

bunu yapabildiğime hala inanamıyorum. belki bu özel cümleyi kendimden bile saklayıp daha doğru bi anda daha doğru bi ortamda söylemeyi düşlemiştim ama o an kalbimden o cümle döküldü sadece. sanki başka bişey söylemek istesem de söyleyemeyecekmişim gibi oldu.

şimdi böyle bi söz için erken mi oldu geç mi oldu diye düşünmek istemiyorum. yeterince kötü şeyler düşündük bugün ikimizde. sadece onu sevmenin tadını çıkarmak istiyorum. onun gülen yüzünü ve o sıcak ellerini düşleyerek. başka da bişey istemiyorum. 
öyle işte.................

foto=1x, sergiu cioban

14 yorum:

  1. Doğru an gelmiş demek ki Ali'cim sonunda söyleyebildiğine sevindim:)

    Kıymet bilmeyi öğrenmeli herkes..

    Kolay başlamadı ilişkiniz, kolayca bitemezdi de...

    Herşey yolunda

    Aşkla kalın...

    YanıtlaSil
  2. kendin yine kuruntu yapmışsın sonra ortalığı karıştırıp düzeltmişsin. çok fazla zorlamamalısın aslında kendini bırak biraz düzgün kalsın bir seyrinde gitsin MUTLULUĞUN SUYUNU ÇIKARMA ! :)))

    gibi şeyler içimden geçiriyorum şuan. ne kadar zor şeyler geçirdiğini biliyorsun. bunu hak etin desem de böyle tartışmalarla olmaz. yok kendinize zarar veriyorsunuz başka bişey değil. gurursuzlukla da alakası yok. biri adım atmasaydı nereye giderdi bu tartışma sen düşün neyse ki ucuz atlatıldı

    sevgilerle ve sorunsuzca kal!

    YanıtlaSil
  3. sen bazen sopa istiyosun gibime geliyo.

    YanıtlaSil
  4. o sihirli cümleyi söylemişsin,gerisini boşver bence....

    YanıtlaSil
  5. olay neden çıktı bilgi vermemişsin anlamadım ki birşey:)

    YanıtlaSil
  6. en soslu soğanlı kısımları bırakmışın sevgi adamı:))

    YanıtlaSil
  7. kusura bakma ama Biseksüel bu en başta söylediklerinden dolayı biraz nasıl diyeyim işgüzarlık etmişsin. Bulmuşsun da pürçeklisini aram diyorum:))) tadına var anın tadını çıkar.

    YanıtlaSil
  8. abi ne var bunda icinden gelmis solemissin planlalamadan spontane en dogal haliyle

    YanıtlaSil
  9. ganimedeski, belki de gelmişti. yaşananlarsa kıymet bilme meselesi değil, insan hep fail ede ede, mutlu olunca sorgulamaya başlıyor ara ara. biraz öyle oldu. ama alışcaz buna da, geçecek bu ufak sorunlar. sevgiler

    serhat, ya yakında sen dayakta atıcan bana :) dikkat edeyim tamam :)

    x-coach, bu ne ya, herkes beni dövecek. bak yakışıklıyı salarım üzerine :)

    kırmızı saçlı acemi yazar, nickine bayıldım :) sihirli cümleye gelince, çyle oldu biraz. üzerimden yük kalkmış gibiyim artık.

    YanıtlaSil
  10. neyfa, ya bu benim nefret ettiğim elektronik aletlere ilgi duyuyor. aslında o konuda önce onu değiştirmeye çalıştım ama sonra inatlaşmamak için susmuştum. sonra da kendi kendime bu ilgi duyduğu şeyi sevgililer gününde ona alırsam hem kendi korkumla yüzleşirim diyodum. işte önce soğutayım dedim o konuda inadını bile bile. bi gün sonra da o şeyi gidip aldığını öğrendim iyice fitillendim. o ise basit bi aletle kendimi kıyasladığımı düşündü. ee anlatamadım da öyle iğrenç bi durum oluştu. şimdi bakınca çocukca ama benden önce davranmasına üzüldüm kendi adıma. neyseki geçti. :)

    bad-ı saba, biraz öyle oldu :( üzüldüm, üzüldük. ama iyiyiz, dediğin gibi anı yaşamalı, tadını kaçırmadan. teşekkürler

    homeless, o konuya takılmadım ya :) söyledim söyledim. pişman değilim :)

    YanıtlaSil
  11. sırf ona o istediği elektronik aleti alıp o anki yüz ifadesini görememe düşüncesi yüzünden kopardığın yaygara bi noktada zincirlerini kırmaya vesile olmuş :)

    + biraz bencilsin gibime geldi :)

    YanıtlaSil
  12. yaniii e yaniiii :) şu yazının başına bunu eklesen ve ardından bu yazdılarını yazsan şahane olurdu. O zaman hareketle göstermek istediğin seni seviyorum lafını nasıl söylemek zorunda kaldığın hikayesi olurdu. başlık da hazır: Önce Söylenmeliymiş:)))

    YanıtlaSil
  13. o gay ben de, biraz bencilim biliyorum. umarım azalır bu yönüm onun yanında :(

    neyfa, ne bileyim ya. yazsam gülerdiniz :S başlığın hikayesi böyle işte. :)

    YanıtlaSil
  14. hiiiiiiiiii!
    elektronik aletler mi!
    sevgililer gününde iPad mı alıyosun yoksa?

    şuracıkta çatlayasım geldi :(
    :P

    YanıtlaSil