20 Nisan 2011 Çarşamba

çiçekler :)

acaip güzeldi haftasonu. yakışıklı ile bursa'ya geçtik. aslında niyetimiz ve onu ikna ediş şeklim geceden dönmekti ama annem izin vermedi. aynı odada ayrı yataklarda uyuduk. benim eski odamda. annemle tanışmıştı zaten. babam ve kardeşlerimle de tanıştı. sanki heyecanlandı biraz :) pazar da güzel bi kahvaltı sonrası çıktık yola. aslında hemen istanbul'a geçecektik ama yolda güneşi ve açmış çiçekleri görünce durduk biraz. bizim fotoğrafçı sarıldı makinasına çekti yine beni ve bi yığın şeyi. üstteki resimde onlardan biri.

son on yılda biriken fotoğraflarım kadar fotoğrafım oldu bu son bikaç ayda :) çoğunu ben beğenmesem de o çok beğeniyor. özellikle de iğrenç çıktığımı düşündüklerimi :)

iki günlük dinlenme sonrası ikimizde daldık işe yeniden. zaten yakında o da iş nedeniyle bi süre burada olmayacak. iki hafta yokluğuna  nasıl dayanacağım bilmiyorum. şimdiden aklıma geldikçe stres yapıyorum. yoğunluk olmasa izin alıp ben de gidicem ama bu ara benim için öyle bişey imkansız gibi. 

onun dışında da iyiyim. hatta çok iyiyim sanırım. şiir bile yazıyorum. burada paylaşabileceğim olgunlukta değiller henüz. ama bazı kısımlarını paylaşabilirim belki. yakında :)

10 yorum:

  1. oldukça güzel bir resim :D

    bu arada tatilinizin güzel geçmesine sevindim ali abim. duyduğuma göre yazlık kıyafetlerde bursada indirim varmış şuan kuzen 2 bavul dolusu almış kendine :D değerlendirmeniz gerekir :D

    YanıtlaSil
  2. hava harbiden iyidi, mudanyaya gelseydiniz bi balik ekmek yapsaydiniz :)

    YanıtlaSil
  3. ay serhaaat.
    senin derdin de alışveriş haa.
    ...
    sasna bir fotoğrafçı gözünden bi tüyo. hani beğenmiyosunm ya kendi fotoğraflarını-40 yaşından sonra sık sık görüşen bir durum; aslında bilninç altında o fotoğrafı beğenmiş oluyosun. filan.
    bende geldim bunları anlatıyorum...


    o ayrı yataklar bence gecenin ilerleyen saatlerinde bir oldu...
    ha ;)


    DETAYLAR.

    YanıtlaSil
  4. bahar senin neyine beeee!!!!

    YanıtlaSil
  5. serhat, istanbul'da da indirim var. shopping fest falan. ama bi süre alışveriş yapmasam iyi olur :) hele ki 2 bavul dolusu eşya hiç alamam, koyacak yerim yok :)

    ozge, aklımızdan geçti inan. ama çok duramadık ki. belki bi dahakine artık.

    x-coach, hmmmm beğeniyorum aslında diyosun yani :) ya bi de geceyle ilgili bi detay yok :) yani bi ara onun yatağına oturdum sarıldım öptüm falan işte. bizim evin yalıtımı pek iyi değildir zaten. milleti şoke etmenin lüzumu yok diye düşündük. :) yani detaylar istanbul'a bırakıldı :))

    gülçiçek, bu nickin daha güzelmiş. altın yumurtlayan tavuk ile resmin uyuşmuyordu zaten.

    YanıtlaSil
  6. istanbul'a dair de bir detay okuyamıyoruz burada ya neyse; anca çiçek anca böcek. Kızıl bir goncaya benzeyen şiraz şarabının erotikliğinde hikayeler yazmayı becerebilmelisin artık. :P

    YanıtlaSil
  7. çok güzel çiçekler, bu yıl baharı sanırım resimlerden yaşayacağız istanbul buz ötesi, mevsimler 1er ay kaydı artık iyice, mayıs geldi hava 9 derece... 2 hafta çok uzun değil mi :) biz 2 ay ayrı geçirdik benimkinin işi yüzünden, sonunda dengem bozduldu, baya sarsıldım, saçmaladım, şimdi geldi de tekrar düzeldi hayatım, geçer 2 hafta üzülme ;)

    YanıtlaSil
  8. x-coach, umarım başarırım bigün dediklerini. dediklerin gibi yazazarım.

    gülçiçek, tanırım tabi :)

    tommytrend, geçer mi diyosun. bak şimdiden özlüyorum ben daha. sana da geçmiş olsun bu arada.

    YanıtlaSil
  9. (1)  MERHABA BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ( 39)BOY( 170 )KİLO (80 )PENİS( 19) SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GÖZUNUN ÕNUNDE SIKILMESINI IZLEMEK ISTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA? ? ? ? ? ? NOT NOT NOT NOT BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ANKARA ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 0541 504 39 29 TK 0541 504 39 29

    YanıtlaSil