20 Haziran 2011 Pazartesi

ezel final bölümü :)


bu akşam finali var sevgilimin dizisinin. aradı, benimle izlemek istiyormuş "ezel"in son bölümünü.

aslında o da ben de öyle dizi tutkunu değiliz ama onun bi şekilde ilgisini çekmiş bu dizi. şaşırtan sonlar falan. izliyordu ve arada birlikte izlediğimizde oldu. tabi o anlarda izlemediğim bölümlerin detaylarının bana anlatılması ile geçiyordu. bu bunun eltisi, bu da bunun bacanağı, şu bunu öldürdü, bu bilmem kaç canlı :) güzel oluyor hevesle sevdiği bişeyden bahsederken onu izlemek :)

benim açıdan dizinin bitmesi sevindirici. çoğunlukla haftada bi akşamını kapatan bu olaydan kurtulmuş olacağım. biraz bencil gelebilir size belki ama bazen o kadar özlüyorum ki, onu sıkmamak ve çok da hayatını bölmemek için susuyorum. insanın ne zaman daha çok özleyeceği ve yanında olmasını isteyeceği belli olmuyor işte :)

haa şu evli çocuklu arkadaştan bahsetmedim. son gelen yorumlara içimden hak vermedim değil. tekrar aradığında ona kibarca iletişim çabasının ikimiz için de özellikle kendisi için yanlış olduğunu söyledim. sonuçta güzel bi hayat kurduğunu ve bunu korumak için ona eşcinsel tarafını hatırlatan ben dahil herşeyden uzak durması gerektiğini anlattım. bana "çok mutluyum ama bazen bu konuları konuşmaya ihtiyacım oluyor. cinsel yada duygusal olaylara girmeden, güvenebileceğim biriyle. sadece sohbet amaçlı. hem seni çok önceden tanıyorum. ama istemiyorsan tabiiki saygı duyarım" dedi. aslında "sohbet amaçlı" da olsa birine ihtiyaç duymanın ne demek olduğunu bi dönem bende çok iyi anlamıştım. o yüzden adama hak verdim kafamda. bi de hayatımda sevdiğim birinin olması onu daha güvende hissettirmiş sanırım. sözünden biraz da bu manayı çıkardım. bi an "tamam, aralarda konuşuruz sevgilimin bilgisi dahilinde" diyecek gibi oldumki son anda vazgeçtim. "beni anlayacağını düşünüyorum. ikimiz için de en doğrusu bu. mutluluğumuzu bozacak şeyler yapmamalıyız bence" dedim. o da "haklısın" dedi. güzel temennilerle vedalaştık telefonda. telefonu kapattı ama sonra ben biraz üzüldüm biraz sevindim tepkime. karışık yani. aynı durumda ben olsam ve daha önceden tanıdığım birinden böyle iyi niyetli bi talepte bulunsam hayır dese nasıl hissederdim diye düşündüm. cevabım "..ok gibi" oldu :( ama daha önce de reddetmiştim empatik olunca hak verdiğim bikaç kişiyi. o yüzden kolayca atlatırım bu üzüntüyü.

umarım o da beni anlar ve dediklerimi dikkate alır.

5 yorum:

  1. bu diziyi bende izliyorum cok begeniyorum tabi Kenanin da payi var diziyi izlememde:) bence dogrusunu yapmissin iletisimi uzatmamakla, eminim kendi hayatina odaklanmasi onun icin de en hayirlisidir. umarim o arkadasda karar verdigi hayatta mutlu kalir(nefsine hakim olup,ne kadar zor olsada) ve kendi basina coraplar ormez ilerde....
    bu arada haftada bir iki diziyi birlikte izlemek iyi olabilir boylece biraraya gelmek icin bir bahane daha olur:)

    YanıtlaSil
  2. ayh.
    açmış bi de nasihat veriyor.
    yok arada yatsaydınız??
    şişt bana bak...
    ya da bakma.
    lol.

    YanıtlaSil
  3. bikomoko, umarım dikkat eder. çünkü evliyken bu konular çok daha hassaslaşabiliyor. birden çok kişinin hayatının meselesi haline geliyor artık. dizi olayına gelince, bi ara heveslenmiştik bikaç dizi için. fringe ve benzeri. ama yapamadık :) sohbet etmek, spontan tv izlemek daha zevkli :)

    x-coach, tamam ya. bak dedin kestim iletişimi. sorun yok :)

    YanıtlaSil
  4. üsturupsuz yazar, anlamadım ki. ezel denen karakter öldü mü yoksa arkadaşı mı öldü anlamadım. sonunda biri göründü arkadan ikisinden biriydi. :) sevgilim de dumur oldu, yatıştırmak bana düştü tabi.

    YanıtlaSil