18 Haziran 2011 Cumartesi

paylaştıkça gerçek

dün akşam aradı beni. üstelik yakışıklı da evde. kıllanmasın diye sanki bi tanıdığım aramış gibi "alo, naber napıyosun"lu bi şekilde açtım telefonu :) sonra da yavaşca odama geçtim. çok fazla havadan sudan bi konuşma olmadı. zaten ben acaip kasıldım bu defa niyeyse.

memlekette imiş. eşini bırakmaya gitmiş bugün de dönmüştür muhtemelen. tesadüfe bak, memleketlerimiz de yakın çıktı adamla :) çocuktan bahsetti, baba olmanın nasıl bişey olduğunu tarif etmeye başladı. ama bu sefer öyle bi fikri empoze eder gibi anlatmadı hiçbişeyi. direkt diline geleni söylüyor gibiydi, hoşuma gitti dinlemek. "peki ya diğer hislerin" diye sormaktan alamadım kendimi. "önceleri çok korkuyordum, özellikle nişanlı iken. ama şimdi o tür şeyler aklıma gelmiyor pek" dedi. "gelmiyor derken" dedim devam etsin diye. "ya gelmiyor derken, getirmemeye çalışıyorum. mesela internetten uzak duruyorum" dedi. "hmmm" dedim, o da "ee asıl sen anlat, senin nasıl gidiyor. hatta nasıl başladı onu anlat" diye sordu merakla. "iyi herşey. çok sevdiğim ve beni çok seven biri var hayatımda. herşey çok güzel bu yüzden." deyip sustum bi an. o sırada yakışıklının seslerini duydum mutfaktan. adama "aslında şuanda çok musait sayılmam öyle uzun uzun konuşmak için, ben seni sonra arasam" dedim biraz utanarak. "sanırım sevgilin yanında. ok sonra görüşürüz sorun değil" dedi. "evet yanımda ve yanlış anlayabilir" dedim. "özür dilerim o zaman" dedi, "yok, özür dilenecek bişey yok." dedim kapadık. tam da zamanında kapatmışım. pat diye kapım açıldı, yakışıklı "hadi gel, meyve koydum yiyelim" dedi bana gülümseyerek. öyle geçti dün akşam. biraz adamın söylediklerini düşünerek, biraz ilişkimizi birine anlatmanın verdiği garip hislerle.

sabahtan çıktı yakışıklı. adama sonra ararım dedim ama aramayacağım sanırım. aslında çok iyi bi niyetle iletişim kurmak istedi sanırım ama yine de bu olaydan kötü bişey çıkar mı diye tırsmıyor değilim. zaten bu ara içimde bi korku var. kötü bi his. o yüzden biraz daha dikkatli ve diken üstünde hareket etmek zorundayım. o ararsa da konuşmamazlık etmem tabii.

13 yorum:

  1. işler poka sarmadan pisiciğime anlatmalısın bunları, gizlersen birşey var sanacak! sen pisiciğimi böylemi seviyorsun!!! hem o anlayış gösterir bilirim ben onu :/

    YanıtlaSil
  2. hetero dünyasında da bu durumlarla ilgili şöyle derler: Bir gün bilgeye sormuşlar.
    - Bir kadınla tanışınca, ne zaman onunla yatabiliriz?
    Bilge cevaplamış:
    - Kadın isteyince...
    Bizim alemde bu söz pek doğru. Ondan rahat oluyor vesselam durum kontrolü. Ama bu durumda nasıl geçerli olur bilemem,heh heh.
    iyi niyetli aramış ne güzel demem baki ama farklı kulvar, farklı kurallar ondan vardır bildiğin demekle daha barışığım bu durum karşısında...

    YanıtlaSil
  3. abartma bu durumdan kotu ne cikicak :D icindeki kotu histe hersey cok guzel ya ondan iste, korku yani aslinda biraz. rahat ol bisey olucak :)

    YanıtlaSil
  4. yahu içini koskoca internet alemine döküyorsun ya kanlı canlı birine dökmesen de olur

    bence telefonunu hiç vermemeli idin...

    YanıtlaSil
  5. Yok , bu olmadı işte.Cidden hani olmadı...saçma oldu.Sinirlerim bozuldu.

    Sen sevdiğini böyle gizli saklı birşeyler konuşarak mı seviyorsun abi?

    Ya anla ya da biir bence bu görüşmeyi.Sen ne yaparsın bilmem ,devam da edebilirsin ama ben olsam anında keserdim.Senin gözünü kör edecek bir aşkın varsa nedir allasen bu saçmalık.

    Evliyse evli ,çocuğu varsa var...Seni zerre ilgilendirmiyor.

    YanıtlaSil
  6. o telefon bi daha açılmıyor yavrucum.
    karakediğimin de dediği gibi bişiye sarmasın (telafuz edemedim :P).
    hatta iPhone'ın için numara engelleme programı bile bulabiliriz 7 mahalle toplanarak.

    YanıtlaSil
  7. ozellikle son uc yoruma katiliyorum. tabiki birilerinin(sanal alem disinda) sevginizi bilmesi, sizin onlarla anlatip konusmaniz olayin boyutunu biraz daha ciddi kilar. yani hangimiz sevgilimizi arkadaslarimiza anlatmayiz... ama sakli gizli arkadaslar, sakli telefonlar filan hem sizi strese sokar hemde yakisikli durumu hissedebilir. merak ediyorum hicmi ortak veya ozel arkadasiniz yok biraraya gelip sohbet edebilceginiz... tamamen icinizde mi yasiyorsunuz yasadiklarinizi?

    YanıtlaSil
  8. karakedi, ya aklımdan geçti anlatmak ama buna gerek kalmadı. iletişimi kestim.

    neyfa, aslında insanlar aynı. hani demir gibi iradelerle donatılmadık. o yüzden herşey mümkün hayatımızda. herkesin hata yapması da.

    ozge, bilemezsin ki. iyilikten maraz bile doğabilir :) şaka tabii :)

    YanıtlaSil
  9. o gay ben de, ya blog tutmakla gerçekte birinin yüzüne konuşmak çok farklı bişey. bu farkı sende biliyorsundur. özellikle hayatımda biri varken bunu paylaşmaktan bu kadar hoşlanacağımı hiç düşünmemiştim. garip işte.

    silencedude, sinirlerini topla. eleman gitti bitti ok :) herşey yakışıklı için. herşeyim onun için. haklısın, elalemin derdi beni ilgilendirmemeli. isterse melek gibi olsun.

    x-coach, açılmıyor efenim. ok durum ..oka sarmasın bence de. numara engeline gerek duyulacak biri değil. ama gerek duyarsam yazılımım var. engelli bikaç kişi de tabi :)

    YanıtlaSil
  10. bikomoko, bizim özel durumları bilip anlayacak bi kimse yok. onun var aslında ama yurtdışında yaşıyor arkadaşı. benden bahsetmiş o kadar. bu bile bana acaip heyecan vermişti :) komik, çocukca ama öyle işte.

    YanıtlaSil
  11. sevgilin senden bahsedince veya tanistirinca yakin arkadaslariyla, belki ailesiyle ne kadar mutluluk veriyor anlatamam. tabi biraz heyacanli oluyor:) galiba sevgi paylastikca cogaliyor; ayrica onun hayatindaki yerini anlamis oluyorsun. tabi bunlar biraz zor Turkiye'de...

    YanıtlaSil
  12. kesin sen beni de engelledin;
    o yüzden numaran sürekli meşgul :(
    altı üstü gece ve sabaha karşı yaklaşık 500 mesaj attım :( rahatsız ettiyse söyleseydin :P


    :D lol.

    YanıtlaSil
  13. bikomoko, heyecandan ziyade bu tanıştırmalar falan onun hayatındaki varlığını perçinliyor sanki. netten tanışıp iki günde terkedilecek bi adam olmaktan çıkıyorsun zamanla. bu yanı çok güzel.

    x-coach, evet kuzum. engellisin. sevgilim bir iki sordu bu kim diye. abazan sapık bi kız dedim, dadanmış kurtulamıyorum falan. söylemiim dedim ama sen açınca söyledim. :))

    YanıtlaSil