6 Haziran 2011 Pazartesi

threesome


hani kızlar için söylerler ama yalan aslında. biz de birbirimizi kıskanıyoruz. hem kendimden hem de çevredeki tepkilerden buna kanaat getirdim.

yeni bi eleman başlamıştı işe bizde. bikaç kez denk gelmiştik fakat konuşmamıştım çocukla. ama dikkatimi çekmişti. itiraf ediim, dikkat çekmeyecek gibi bişey değil. aklım kalbim her biyanım bi adama aitken böyle tiplere denk gelmek pek iyi hissettirmiyor insanı. hemen önce kendinle sonra sevgilinle kıyaslıyosun adamı. daha hoş göründüğünü kabul ettiğin anda kıskançlık başlıyor. ama tabii benim bu kıskançlığım parmak ucuma ufak bi toplu iğne batmış az kanamış gibi cılız bi kıskançlık. koca ofiste çocuğa denk gelince kanayan türden :)

bugün yemekte tanışma fırsatım oldu. 83lüymüş eleman :) bu sinir olmam için ayrı bi sebepken, biraz konuşunca sağlam bi çocuk olduğunu farkettim. hatta bi ara saçma sapan bi şey bile gelip geçti aklımdan. (bundan sonrasını x-coach'un hatırına anlatacağım) söylerken bile utanıyorum ama şey,,, ya bi an şey geldi aklıma. bu çocuk, ben ve yakışıklı. hayali bile masada ereksiyon olmama yetti. masadan kalkmakta zorlandım hatta :)

ama sonra da pişman oldum, olaydan bihaber bi insanı kafamda nerelere koyup çıkardım diye. bi de ben şimdi yakışıklıyı fikren de olsa aldattım diye hayıflandım. neyse ki haberi yok. bıraktım böyle bişeyin gerçekleşmesini, aklımdan geçtiğini bilse yolar her tarafımı, döve döve öldürür. :) gülmeyin, korkuyorum işte. napiim, kazanmışken kaybetmekten korkuyorum :)

foto=heath jordan, kendi blogundan

16 yorum:

  1. ilk baş başa kaldığınızda yakışıklıyı benim yerime öpermisin gıdışından ama; içimden geldi ;)

    YanıtlaSil
  2. ahahaah gülmekten gözümden yaş aktı ya :) şöyle düşün yani ben öyle yapıyorum, daha yakışıklı olabilir ama asla onun gibi saramaz; saçımı okşayamaz.

    Bi de kıskançlık diyosun threesome diyosun :) Ben pipisini koparırdım bitanemin öyle olsa.O da zaten poponu keserim diyo bana :) Biz de kıskançlık hat safhada anlicaan, öle toplu iğne başı değil, baya bildiin BAŞ :)

    YanıtlaSil
  3. :d hahahah :D :D ali abim sen iyice level atlıyorsun bakıyorum. aman düşünme bile bu düzeni koru.

    bi'adam sende alemsn haa valla iyiki sizin gibi değil benim "arkadaşım" olsa sanırım ben daha farklı cezalar uygulardım. duvara bağlayıp kırbaçlamak gibi kızgın demirle işkence etmek gibi. :D :D

    YanıtlaSil
  4. hiii!
    benim bile sınırlarım zorlandı...

    bana bak, asşında olur, olmayacak şey değil ama daha erken.
    arada bir değişiklik size de yarar. kelin ilacı olsa başına sürer hesabı...

    bu bi'adam da bi garip yani; çözemedim :P

    seni bi de ereksiyon olmuş düşündüm de...







    hıck.
    :P

    böyle detaylar yaz ara sıra. :P

    YanıtlaSil
  5. +
    fotoğrafa bayıldım!!! kim bu? sen misin???
    büyük hali e-postama gönderilsin! :D

    YanıtlaSil
  6. karakedi, tamam öpücem söz :)

    bi'adam, tabii ki o şekilde düşünmedim hiç. sarmak koklamak falan. tanımam etmem. beğenmek sadece, o kadar. büyütmemek lazım bu durumları, pipi koparmalar falan :) düşüncenin kime zararı var :P

    YanıtlaSil
  7. serhat, level mı :) buldun bunuyon demek istedin sanırım :P bu arada siz iyice mazosist çıktınız. bdsm potansiyeli gördüm, haksız mıyım x-coach :)

    x-coach, bak ne güzel farklı bi fikir söyledi biri. değişiklik olur falan :) aşka sevgiye mani de olmaz :) tabii işin şakası, şuan gayet mutluyum ve durumu bulandırmaya hiç gerek yok.
    bu arada fotoğrafın orijinal boyu tıklanınca geliyor ama daha fazlası için sitesini yazayım :) http://heathjordanxxx.blogspot.com ha bi de, bizim yeni elemanı görünce buna benzettim, halimi anlayın artık...

    YanıtlaSil
  8. ahaha biseksüel azgınlarda :) yok canım ben hani teselli edip, "aman o kimmiş be" demen için demiştim o sarmayı falan..Yoksa sarılma tabi!
    Bi de bişey farkettim son günlerde daha mı neşelisin ne? :))Yani yazılarında bi enerji var okuyunca yayılıyo :)

    Serhat halin hal değil sana bi kelepçe lazım :)

    x-coach senin halin hal değil de değil o derece yani :D Bi de "büyük hali e-postama gönderilsin" büyük hali e-postana gönderilen ney? sorusuna cevabımız fotoğraf mııııı, yoksa başka bişeyin büyük hali mi? Fesatlar var aranızda dikkat :P

    YanıtlaSil
  9. Peki bi soru o zaman. senin yakışıklı da ofisindeki tiplere benzer şekilde bakıyor olsa, ne düşünürsün? Ve hadi threesome'ı kabul etti diyelim, yakışıklının 3. kişiye veya 3. kişini yakışıklıya dokunmasını kaldırabilecek misin?

    YanıtlaSil
  10. hahahah :D alemsiniz yaw. seviyorum ben sizi :D ali abim sen kıpraşma dur bu durumları sakın bozıyım deme. zaten biliyorum böyle bir girişimi ancak hayalinde tutarsın girişimi kötü sonuçlar doğurur.

    bi'adam haksızmıyım ya? sen olsan sende pipi kopartırsın :D

    YanıtlaSil
  11. farklı fikir belirtmiş olmam (ve ne hikmetse bunu hep ben yapıyorum) yarın bu adamı alıp grup seks yapacağınız anlamına gelmiyor. (lan halime acıyında biriniz bana paslayın böyle güzel adamları) ya da bu adamın bu fotoğrafını bulduğun yerdeki 'diğer' fotoğraflarında üstlendiği rolü senin işyerindekinin de üstleneceğini garanti etmeyin. adam geçiriyomuş... ahahahahah. mutlaka detayları yaz.

    bi'adam, ben hep yanlış anlaşılıyorum zaten :( büyük hali diye istediğim şey elbette ki biseksüelin sertleşmiş monster pipisinin fotoğrafı değildi :( takım elbise fetişim var, fotoğrafın büyük halini istemiştim.

    ayrıca, biseksüel; sen nerelerde geziyosun bakıyım? küçük dilimi yutuyodum.


    +


    galiba minik'i özledim bu satırlarda.

    yeni yazıma derhal yorum yazılıyor.
    xoxo

    YanıtlaSil
  12. bi'adam, azgınlarda mı :) hahahha. neşeliyim sanırım. aslında daha çok sıkıntı var başımda ama daha dirençliyim sanki. sevmek böyle bişey sanırım, seni güçlendiren ve başka detayları unutturan bişey.

    neyfa, neee :$ ya sadece bi anlık aklın kayması gibi bişeydi. geçti geçti :)

    adsız, tamam kabul ediyorum bunun ihtimali bile beni çılgına çevirir. yada 3some gerçekleşse bile olacaklar kafayı yedirtir. başka birinin ona şehvetle dokunduğunu görmek falan :( off neyse :(

    YanıtlaSil
  13. serhat, tamam tamam bişey yok büyütmeyelim. bi anlık akıldan geçen bişey o kadar :) geçti bitti.

    x-coach, bu resimdeki adam benim taze favorilerden biriydi. tabii yakışıklı sonrası bu sulardan uzak durmaya çalışınca akıldan gitmişti. ama ofiste benzer bi yüz ve vucuda denk gelmek akla getiriyor. yani senin tabirle bileklerin kolonyayla ovulması gerekiyor zaman zaman :) kalbin aklın sadece bir kişiyle dolu olsa da. biraz fiziksel bi durum. anlıyorsun beni sanırım

    YanıtlaSil
  14. aynı türk aile yapısı, onu düşündün aklından geçirdin aldatma oldu, türkler çok baskıcı...

    YanıtlaSil
  15. SIRA (4)  merhabalar  ben poyraz tolga ankara çankaya ticaretle ugrasiyorum seksi  cook  seviyorum yas (39) boy( 170) kilo( 80 )penis (19 )kalın damarli( 1) Saate boşalıyorum vücudum kılsız bembeyaz temizlige  titizlige  ve agiz ter  el ayak kılık kıyafete hijraniklige coook  önem veren biriyim saygı medeniyet  anlayis  kesinlikle önemli abaza tutkal yapışık insanları sevmem asla kesinlikle aydın  ve herkonuda acik görüslüyüm  tabiki  her sektörden  insanlar  arıyor  memur  doktor öğretmen  evli çiftler lezbiyenler biseksüeller evli bayanlar dul bayanlar  tabiki  her  arayanla seks yapmiyorum seciciyim  SEKS  yapcam  insanlari  seciyorum  öncelikle  kafa  yapisina  bakiyorum ona  göre  degerlendiriyorum yatagimda  sapıgım  ve  kesinlikle  sınırsızım  evet  karısınin  gözünün  önünde  sikilmesini izlemek  isteyen beyler  eşinin  gözünün  önünde sikilmesini izlemek isteyen  hanimlar iki  yarragin  altinda  biri  aminda  biri  götunde sikilmek  isteyen  bayanlar kol  gibi  yarragimi  kocasıyla  bereber  yalamak  isteyen  ciftler  yarragimi  karinla  beraber  yaliyorsun  sütlaç  rengindeki  ılık ılık  dölümü  beni  yalaya yalaya agziniza  boşalmami istermisin  aile  ici  seks  yapmak  isteyen  anne kız  aynı  anda sikilmek  istermisin lezbiyenler biseksüeller  tirafestiler enestler sınırsız  hersey  aklına gelen veya gelmeyen herşey am yalatmak göt deligini  yalatmak teker  teker  ayak  parmaklarini  yalatmak isteyen  bayanlar hadi  ver  agzima  hadi  otur  agzima  köpekler  gibi  yalayim  amini  göt deligini yalaya  yalaya  yaliyorum  yaliyorum  hadi  ağzıma  akıt  boşal  işe  ne  istersen  yap herşey  selbest sende  benim  yarragimi  yala  yala  hadi  sende  beni  agzina  patlat  agzina  bosalayim suratına  akıtayım  hadi  hadi  sütlaç  rengindeki  dölümü  patlat  heryerine evet  arayan  insanlar  SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMAYACAK ARAMAYACAK ASLA KESINLIKLE MEZARA KADAR SIRDAŞLIK ÇOOK COOK ÖNEMLİ KESİNLİKLE  ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GÖRÜŞÜRÜZ UYMASSA HERKES KENDİ YOLUNA GİDER DİYORUM BÜYÜZDEN GÜVEN  DUYGUSU  OLMASI İÇİN  KONUSMAK  ÖNEMLI  ÖNCELİKLE  SANALCILAR  KENDİNE  ÖZ GÜVENI  OLMAYANLAR  VE ANKARA  DIŞI  OLANLAR  LÜTFEN  ARAMASINLAR LÜTFEN  TEKRAR SAYGILARIMI  HÜRMETLERIMI  ARZ EDERİM WATSAP VIBER IMO VAR 0541 504 39 29 TK 0541 504 39 29

    YanıtlaSil