14 Eylül 2009 Pazartesi

gaylere ölüm ???

habertürk'te haberlere bakıyodum. bi başlık dikkatimi çekti. haber aynen şöyle..

Gay'leri internette bulup öldürüyorlar

Irak'ta radikal dinci çeteler eşcinseller karşı gizli bir savaş yürütüyor. Observer Dergisi'nin haberine göre militanlar özellikle gaylerin uğrak yeri olan chat odalarında keşfe çıkıyor. Observer, Irak'ta bu yıl içinde 130 gayi katlettiğine inanılan gruplardan biriyle irtibata geçmeyi başardı. Çetelerden birinin üyesi olan 22 yaşındaki Ebu Hamizi günde ortalama altı saat internetteki gay chat odalarında dolaştığını buralardaki Iraklılar'ın kimliklerini belirlemeye çalıştığını söyledi. Sanal sohbet odalarında arkadaş değil kurban bulmak için dolaşan Bilgisayar Bilimleri bölümü mezunu Hamizi "Bu İslam'ı yok eden ve yüzyıllar boyunca binbir güçlükle elde ettiğimiz adımızı kirletmeye çalışanları bulmanın en kolay yolu" diyor. Irak'ta 70'i son beş ayda olmak üzere 5 yılda 680 gay öldürüldü.

haberi okuyunca yaşadığıma şükrettim. şuanda ırak'ı ve oranın insanlarının düşünce tarzını yorumlamamız zor ama asıl beni ürperten haberin altındaki bazı yorumlar oldu. bikaçını paylaşayım, siz karar verin.
*lut kavminin sonunu bi hatırlayın ne oldu..
*hak yol varken neden yanlış yol.....
*guzel bir çalışma, emeği geçenlere teşekkürler
*allah yardımcınız olsun arkadaşlar,kolay gelsin rastgele
*başarınızın devamını dilerim
*türkiyeye şube açsınlar bence
*örnek bir çalışma
*hayırlı ve bereketli işler dilerim bol gaylı günler bayram ağzı belki işler açılırda sayı artar
*istanbul ve ankara size tam bi cennet hele gençlik parki saat 24'den sonra kum gibi kayniyo.
*çok güzel hareketler bunlar
*emeğinize yüreğinize sağlik...
*bu mu sizin müslümanlık anlayışınız. insan öldürmek. umarım bunu takdir edenlerin çocukları gay olur ..
*hey yorumcular,bir insanı tüm insanları öldürmüş gibi değilmidir,nasıl böyle bir şeye destek verebiliyorsunuz yazıklar olsun
*elleri dert görmesin diyeceğiz tabi ne diyecektik.erkeklerin sarmaş dolaş dolaşması ne güzel mi diyecektik yani.
*ya nasıl insanlıktır bu nasıl müslümanlıktır,allahın verdiği canı allah alır, allahtan korkmazlar
*bu vahşet dolu olayı öven arkadaşlar valla çoğunuzun babası amcası dayısı gay odalarında 22-23 yaşındaki erkeklerle gizli gizli bu olayı yaşıyorlar çevrenizde okulunuzda iş yerinizde dolu insan gizli gay ama birşey oldu mu herkes tüh kötü bilmem ne geçin bu ayakları yemezler
*gaylari öldürüp islamiyeti yücelttiklerini sanıyorlar aksine yozlaştırdıklarının farkında değiller.bunu yaparken belki sevap bile işlediklerini düşünüyorlardır unutmasınlar kitabımızda öldürmek günahtır,islamiyet dini hoş görü dinidir,bunları yapıyorsan bu dinden değilsin. mevlananın sözünü hatırlatayım,gel ne olursan gel...
*her ne şekilde olursa olsun insan öldürmek yanlış bir yol
yorumları okurken gözlerim doldu. :(

bu arada aylar önce bi forumda ilk eşcinsel töre cinayeti kurbanı ahmet yıldız için "ee o da madem tutucu bir ailesi olduğunu biliyordu, eşcinsel dergilere poz vermeseydi, dört duvar arasında yaşasaydı hislerini, onun da hatası var" dediğim için önce kendimden, sonrada ahmet'in ruhundan çok çok özür diliyorum. geçen zamanda anladımki, bu hayat tek kişilik ve hiçbir sebep katledilmek için geçerli bi sebep olamaz. olmamalı..

1 yorum:

  1. evet sanırım beargi'de yayınlanmıştı fotoğrafları ve ondan sonraki sayılarda da görmüştüm hakkında yazılanları.. hatta onun adına "onur yürüyüşü"nde bile tabelalar taşınmıştı.

    görünce şaşırmadım desem yeri ama öyle bir kesim maalesef mevcut bizim ülkemizde ve cidden çok büyük bir kesimi kaplıyor. suudi arabistan'da da eşcinsel ilişki içinde olanları herkesin ortasında asıyorlar. islam dininin ne demek olduğunu hiç idrak edememişler, bu mudur dinin gereği, yapılması gereken? yazık, cidden çok yazık.

    YanıtlaSil