9 Aralık 2009 Çarşamba

çok güzel hareket

bugün sabahtan önemli bir toplantı vardı. sabah ne giysem diye düşünürken haftasonu bursa'dan getirdiğim hediye pakedi gözüme takıldı. bizim komşu kızı almış bana, ilk maaş hediyesi olarak bayramda gelirken getirmişti. gömlek olduğunu söylemişti. işte onu çıkardım poşedinden hızlı bi ütüledim.

önce normal bişey aldığını düşünmüştüm ama pakedi açıp markasını görünce hem özel hissettim, hemde üzüldüm masraf yaptığı için. asıl ilginç olan kızın bana en yakıştırılan ve benimde en sevdiğim rengi seçmiş olması. yani mavi rengi. evde biri sade diğerleri çizgili 4 tane gömleğim vardı. bunlada 5 oldu. ama hiiiç sorun değil. utanmasam durmadan mavi giyebilecek yapıda biriyim zaten. :)

neyse giydim, toplantı, yemek, şu bu derken boş kaldığım bi ara kızı aramak geçti aklımdan. yani bayramda çok teşekkür etmiştim ama renk seçimiyle ilgili tekrar teşekkür etmek istedim. aradım, kız telefonu açmadı, hatta meşgule aldı. onun aynı zamanda öğrenci olduğu ve o saatte derste olabileceği ihtimali aklıma gelmediği için biraz bozuldum. sağolsun bi yarım saat sonra aradı, konuştuk. biraz fazla masrafa girdiği içinde sitem ettim.

onun dışında bi de ahmet'le haftasonu olayını netleştirdik. fikrini aldım daha doğrusu. çok güzel hareketler bunlar'a gidiyoruz. işyerinden iki kişiyi daha ayarladım. 4 kişiyiz şimdilik ama sayı artacak gibi. bi sırayı biz kapatabiliriz diye korkuyorum. :)

foto= www.designmom.com

10 yorum:

  1. geçerken ugrayan yazdıı9 Aralık 2009 20:46

    gömlegi erkegede kadinada çok yakıştırıyorum ben:))) gömleği bulan modacıya selam olsun :)))))

    YanıtlaSil
  2. dansdelisi :):):)9 Aralık 2009 21:23

    off hayır ya ahmet şu yazıyı yazdığını görse ne kadar üzülürdü...

    YanıtlaSil
  3. sen komşu kızıyla evleneceksin :):)

    YanıtlaSil
  4. gömlek resimdeki ise cidden çok şıkmış.
    ah o ilk maaşlar:))
    ben resmen sokakta saça saça gezmiştim.
    neyse canım benide alıyosun dimi ::))))

    YanıtlaSil
  5. ay bayılırım maviye. bide mavili-byazlı bi kravat ile süpper olur. benimde var bi tane, fakat göbek tarafından kapanmıyor. :(
    pişt. bi. yılbaşında ne alıyorsun ahmete? bişey alıyorsun değil mi?
    ve.
    tavuğun yolunma zamanı sizcede geldi değil mi?

    YanıtlaSil
  6. Uzun süredir seni takip eden biri olarak samimi bir itirafta bulunmak istiyorum. Sanırım senden hoşlanıyorum. Hayatında biri olduğu için söylemek istemiyordum ama daha fazla içimde tutamayacağım. Yüzünü bile görmediğim biri beni böyle etkilememişti. Ahmet çok şanslı biri bence.

    Rumuz= YalnızAdam

    YanıtlaSil
  7. gecerken ugrayan, o kişiye ilk dua eden olmuşsundur bence :)

    dansdelisi, ahmetin üzüleceği bişi yapmıyorum. aksine ilişkimizin geldiği noktada hayatıma ciddi düşünülecek bir bayanın girmesi en çok mutlu eder.

    ayt, buna yorum bile yapmıyorum :)

    geçbiranne, resimdekine çok benziyor. zaten bu resmi bulmak için epey uğraştım. zevkli kızmış hakkaten.

    yalnızadam, gülümsedim okurken. yazdıklarımdan sonra hala biri hakkımda böyle düşünebiliyorsa dedim :) umarım karşına daha düzgün ve güzel insanlar çıkar, biraz beklemek lazım belkide. sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. geçerken uğrayan yazdı12 Aralık 2009 00:20

    bilmem.mumkundur.ama ozellikle kadinda gomlek inanilmaaaz cekici bir durum...belden oturacak ama:)))
    entari gibi durmayacak.erkekte kravatsız anlamı yok:) bi de yakası önemli gomlegin enli yakalar cook guzeldir ve enli kol mansetleri:))))gomlek uzerine bi kitap yazacak havam var sanırım:))) ama bu kadar yeter sanırım gomlegi gecelim.dovme ve kupelerle dvm edelim mi:))))

    YanıtlaSil
  9. sen komşu kızına karşı tam olarak ne hissediyorsun?

    düşüncelerin netleştiğinde bununla ilgili bir yazı yazsan çok sevineceğim:)

    YanıtlaSil