26 Aralık 2009 Cumartesi

dünya dönüyor

hayat her türlü sıkıntıya rağmen tam gaz devam ediyor. bende biraz içinde yeralsam fena olmaz sanırım :)

yakın bi arkadaşımın doğum günü bugün. akşama home-party yapacakmış, benide davet etti. daha doğrusu erken gidip ona yardım etmemi istedi :) birazdan çıkıp hediyelik bişeyler alacağım. bakıcam artık, umarım hoşuna gidecek bişeye denk gelirim. ordanda şu teyzelere gideyim, amcanın tavlada boyunun ölçüsünü alacağım, söz verdim. gerçi yeni tanıştım ama sıcak bi aile ortamı, gitmekte pek çekince görmüyorum nedense. sonrada arkadaşa geçerim artık.

bu doğum günü çocuğu arkadaşımla biz daha önce iki yıl birlikte çalışmıştık. sonra ayrıldı o işten, bikaç kişi birleşip ortak iş kurdular. önce bayağı zorluk çektiler ama sonra güzel trend bişeyler yapıp olayı kotardılar. şimdi hem madden hem manen memnun yaptığı işten. benide ikna etmek istedi ama hayatta risk almayı pek sevmediğimden belkide yok demiştim o dönem. sonrada lafını açmadı o da zaten. neyse geçmiş geçmişte kaldı. biz hala yakın iki arkadaşız, iki bekar :) o da evlenmedi benim gibi. o neden evlenmiyor bilmiyorum ama vardır onunda kendine göre haklı sebepleri.

haa bu arada, aylardan bu yana ilk defa dün akşam bi siteye girdim ve chat yaptım. insan yüzünü görmediği ve hayatta tanışma ihtimali olmayan insanlara konuşurken rahat oluyor aslında. düzgün birini denk geldim anlattım yaşadıklarımı. ilk defa biseksüel biriyle tanıştığı için ona ilginç geldi, dinledi. o da kendi yaşantısını anlattı, yurtdışında çalışma hayallerini falan. gülümseyerek dinledim, pardon okudum :)
aralarda bu tür chat olaylarına girsem bu karmaşık dönem için iyi olabilir.

foto=www.kamoblog.am

3 yorum:

  1. Oh be işte böyle....
    Dünya dönüyor sen ne dersen de dünya dönüyor istemesen de....iç orkestram bu şarkıyı söyledi seni okurken

    YanıtlaSil
  2. evet evet kesinlikle
    dünya dönüyor biz naparsak yapalım.

    YanıtlaSil
  3. sorunlar olduğu zamanlarda, hayatın hızlanması güzel oluyor :)

    YanıtlaSil