28 Aralık 2009 Pazartesi

giderek tırsıyorum

homofobinin geldiği noktayı haberlerde okudukça dahada gizlenesim geliyor. alakam olmaz ama haberin başlığından dolayı okuduğum bi haberi aktarayım mesela. tanyeli diye bi dansöz var, şarkıda söylüyomuş. işte yunanlı biriyle evlenmiş bi ay önce. bu kadınında bi gay barda programı varmış evlenme öncesinden planlı. adam çıkmasını istememiş, kadın çıkıcam demiş. ee işe gidincede, eve geldiğinde kocasının eşyasını toplayıp, otele gittiğini görmüş.

bu nasıl bi nefrettir ya. 1 aylık eşinden ayrılmayı istetecek kadar.
yok tamam gaybar ortamlarını sevmediğimi daha öncede dile getirmiştim. ama bazı insanlar bu ortamlarda daha iyi hissediyor ve bu sebepten biraraya geliyolarsa bunuda anlamam lazım. herkesin anlaması lazım. yani heteroseksüellerin de.

4 yorum:

  1. bence
    osuruklu gote cavdar ekmegi bahane

    YanıtlaSil
  2. geçerken ugrayan29 Aralık 2009 09:26

    homofobik işte.belki kendi gitti senelerce kim bilebilir bunu?çok kötü hissettiğinde gidilen yerdir benim için.eğlenmeye de gitmiştik gerçi ama sayarsam 10u geçmez bar gezmelerim.yılbaşında gideceğim ama.belki iyi gelir.normal bardan farki şudur:kimse sana nesin sen demez.homofobi yoktur:)sadece kadınların gittiği yerleri tercih ederim.çünkü erkeklerin arasından sevgilinle gitmene ragmen sarkanlar oluyor.sanırım alkolün etkisiyle oluyor bu.suçlamış olmiim:)sadece önlem iyidir.ayrıca çok fazla heteroda var kadıngay barda eglenmeye gelen.mesela bu yılbası şehirdısından gelecek 3-4 arkadaşım.

    YanıtlaSil
  3. gereksiz insanların kokuşuk haberleri bunlar...her taraftan bayağılık akıyor. homofobi ciddi bir sorun ama böyle reklam haberlerini takmamak lazım bence.

    YanıtlaSil
  4. ay homeless sen çok yaşa!:)

    YanıtlaSil