23 Aralık 2009 Çarşamba

gidesim var

tahmin ettiğim sona doğru adım adım ilerlerken sevdiğim adam tarafından bana sunulan çözüm ile sevgim arasına sıkışmış durumdayım. ne yapacağımı bilmiyorum.

ahmet biriyle tanıştığını söyledi. daha doğrusu tanıştırıldığını ve onunda tanımak istediğini, neler olabileceğini görmek istediğini. bunda bi gariplik yok. bunları 50 kere konuştuk. onun şartlarında biri için en doğru şey heteroseksüel bir hayat, bunu kabul ediyordum bende. hatta dost olarak hayatımda kalması, zaman zaman bana konuşması, gülmesi, sarılması yeterliydi. ama sanki öyle değilmiş içimde. ben sanki o iyi hissetsin diye kabullenmeye zorlamışım kendimi. anladımki ben yapamıyorum bu işi. onun gözlerimin önünde benden uzak bir hayat kuruşunu izleyemiyorum. herşey çok yeni, belki önemli birşey çıkmayacak bu kızdan ama sonuçta hep deneyecek. tanışacak, evlenecek cesareti ve sevgiyi bulacağı kızla karşılaşana kadar yenileriyle tanışacak. ben ise hep yanında mutlu olmasını dilerken, içimden acı çekeceğim.

bunu düşündükçe bile mideme ağrılar giriyor dünden beri. ne yapacağımı bilmiyorum. bugüne kadar tanıdığım en değerli insanı hırslarıma kapılıp bırakmak bile geçiyor aklımdan. hatta haftaya yılbaşında burdan uzaklarda tek başıma kalmak hevesim var. şuanda pek dengeli şeyler yapmaya meyilli değilim. akşamları eve geçmeden spor salonunda uzun uzun kendimi yorup, saatleri dımtıs dımtıs müzikler altında tüketip, tükenmiş halde geliyorum eve. kendime yapabileceklerimden korunmak için elimden gelen en düzgün şey bu.

foto=flickr, elsakawai

7 yorum:

  1. yuzde yuz anlamiyorum sizi.ama yuzde 90lari zorluyorum bunu biliniz:)))(yuzunuz gulsun diye yazdim.)

    bugun okudugum bi yazi soyle diyordu:aci ceken birini dinleyen veya izleyen insanlarin beyin hucreleri aciyi hisseder.

    sanki benim canim yandi derler hani
    ozellikle annelerde vardir bu...

    bu yaziniz beyin hucrelerimi uzdu-acitti biliniz.

    cok bilimsel oldu bu..

    yazimin ruhsal kismina geceyim:
    ben daha oncede bir yorum yazmistim.cok realistti belki ama...bilmiyorum hatirliyor musunuz?
    hmm bu arada kafam cok karısık daginik bir msj olabilir su an yazdigim msj bunun icin simdiden ozur...

    benim yaklasık 1 yildir cektigim sıkıntılar bunlar...cok benziyor.neticede ikimizde biliyoruz bedenler degisiyor ama aci ayni ve sorunun adi erkeklede kadinlada SORUN.

    bir cozumu yok mlsf.biri gitmek istiyorsa sevmiyordur diye dusunuyorum.cok mu bencilce dusunuyorum bilmiyorum ama en azindan kadin sevgilim icin durum bu bisex.gitmek istedi ve senin sevgilin kadar degerli sebepleri yoktu.en azindan hetero bir tercih dgldi.

    herkesin acisi icinde bir yerlerde...

    uzme kendini ve yipratma...hem seninle olup hem baskasiyla gorusmesini bencilce buluyorum ben.
    seninle iliski halindeyken sadece seni dusunmeli...

    benim sevgilimde bunlari yapmisti.
    1 erkekten hoslanmisti.sonra yeni kadinlarla tanismisti.sonra bana gelip kimse senin gibi degil demisti.o tanistiklarinin kotu yonlerini anlatmisti.sadik biri icin bunlari dinlemek zordur.ben anlamaya calismistim ama:)comicim dimi...

    saf'im saf ...
    saf'lik insanligin hamurundandir.

    gu

    YanıtlaSil
  2. üf. ne berbat bi hafta. çoğunlukla böyle oluyor işte. sen iyi olsun de, o kendi yolunu çizsin filan.


    tamam. bu kadar. herşey güzel olacak.

    YanıtlaSil
  3. Ay gerçekten oha. Aptalsın sen aptal. Gerçekten yayınlamayacaksın bunu biliyorum ama aptalsın. Birilerinin söylemesi lazım. Sanki erkek kıtlığı var. Önce dünyanın tek insanıymış gibi gelir ama yeni biriyle tanışmak için kendini az buçuk zorlasan hayatına bin tane ahmet çıkar bu ne terbiyesizlik ya. Gitsin evlensin o zaman. Son olarak biraz kro bi lafla noktalamak istiyorum. Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir.

    YanıtlaSil
  4. Yorum yok:(
    Kendimi yerine koyarak anlamaya calisiyorum ama ancak yasayan bilir sanirim. Elimden gelen tek sey hakkinizda hayirlisi olsun demek abi.
    Tek dilegim sogukkanliligini koruyabilmen,kendini cok fazla derinlere batirmadan ,Allah a siginmandir.
    Her ne olursa olsun,bizleri seven insanlar icin(aile,anne,arkadaslar vs)hayata sarilmak zorundayiz.
    Koyverirsek sadece bizler deil,baskalari da cok uzulur cunku.
    Hayatin sonu deil abi,ayrica ortada fol yok yumurta yok. Ahmet saglikli,iyi vs. Istedigin zaman gorusebilirsin onunla. Kaldi ki daha kizla anlasabilecekler mi o bile belli deil. Bence kuruntu yapmamaya calis, yarin nolcak diye cok kasmamaya calis.
    Dur bakalim,gun dogmadan neler dogar. Sen samimisin,seviyom dedin,o halde sonuna kadar yuru.
    Tunelin sonu nereye cikar ancak sonuna varinca anlayabiliriz.
    Tavsiyem,Allah a sigin,ikinizinde hakkinda hayirlisi olmasi icin dua et. Hersey guzel olacaktir abi,
    GUN DOGMADAN NELER DOGAR!!!...

    YanıtlaSil
  5. belki ordan bakınca sana kız mı oğlan mı yok diyebiliyosunuz ama benim açımdan olay çok farklı. yani bugüne kadar yanında en güvende hissettiğim insandan bahsediyorum. güven, huzur başka şeyler. kaç kişiyle bunu tam hissedebilirsinizki.

    ben yeniden arayış içine girmek, kendimle mücadele etmek istemiyorum. bekliyorum neler olabileceğini görmek istiyorum. canım acısada. elimden gelen bu. bi de bir anda bitirmek var herşeyi. ama bunu ona yapamam. belki benimde onun hayatındaki varlığımdır onu evlenmeye cesaretlendiren. kafam karışık. içim karışık. herşey karışık.

    yinede düşünceli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. bisex,iyi aksamlar...
    mesajinizi okudum ve nasil oluyorda benim yasadigim surecte uzerine basa basa soyledigim kelimeyi soyluyor dedim.'GÜVEN'.insanlar,mekanlar, cinsiyetler degisiyor.ama
    aşk ve ayrılık süreci değişmiyor gibi...bende bu süreçte ayni düşünmüştüm.hayatinda kalmak istemiştim.belki demiştim.güveniyordum ve bende çok güvenilir biriydim.hayatimi bedenimi bu kadar net açtığım ilk insandi.ben kalabildigim yere kadar kaldim.devaminda yazmak istediklerim var ama yazmayacağım.düşündügünüz yolda ilerleyiniz ustad.bu gücü kalbinizde,ruhunuzda bulmuşsunuz
    pes etmeyiniz.acaba sevgilinizin yasi kac?

    YanıtlaSil
  7. Ayrılmak istersen sadece kendini tatmin etmiş olucaksın.Ama ayrıldığında boğazında bi şeyler düğümlenicek.Avazın çıktığı kadar bağırsanda sesin çıkmayacak.Kimse seni duymuyacak.Sonra çok pişman olucaksın.Hem böyle yaparak kimi cezalandırıyorsun ki??Böyle bir niyetin yoktur eminim ama eğer ayrılırsan bu ikinize de ceza gibi gelicek...

    YanıtlaSil