8 Aralık 2009 Salı

gülmek istiyorum

bugün biraz rahatsızdım. bademciklerim şişik dün akşamdan beri. doktora gitmedim, ama günboyu sıcak içtim bol bol. şuan şişlik epey azaldı. yani iyiyim. ama gündüz ahmet'le konuştuğumda ona da söylemiştim rahatsızım diye. pek sevmem hasta olmayı ve mızmızlanmayı ama insanın hasta olunca kıymet göresi geliyor. ee bi de insanın sevdiğinin ilgisi öyle zamanlarda dahada bi kıymetli. hem özledim zaten onu. bayramda o kısacık gün kesmedi valla.

bakalım bu haftasonu işi olmazsa gelecek. bende bu arada ikimizinde hoşuna gidecek konser gibi bişeyler bakıyorum biletixten.
beyoğlu hayal kahvesi'nde mirkelam'la kargo çıkacakmış. her ikisinide severim. ama konser cuma gecesi olduğu için bize uymuyor. ahmet otobüsle geldiği için ennnn erken 1de istanbul'da oluyor. o da geç tabii.

aslında benim aklımda şu yılmaz erdoğan'ın yönettiği "çok güzel hareketler bunlar"a gitmek var. işyerinden bi arkadaş gitmiş eşiyle, anlata anlata bitiremedi. ahmet'le bide gelebilecek birkaç arkadaşla gideyim diyorum haftasonu. hem uzun süredir bağıra bağıra gülmedim zaten. iyi gelebilir böyle bi aktivite bana.

9 yorum:

  1. ç.g.h.b. sanlı günleri çekiliyodu geçen sene, biz gitmeyi planlıyoduk da; ama bu seneyi bilmem tabi ki..

    YanıtlaSil
  2. gecerken ugrayan yazdı8 Aralık 2009 21:00

    Kargoda Koray ve Serkan ayrildi.
    Mirkelam ve diger Kargo uyeleri cikacaktir.solist Mirkelam...orkestra Kargo olacaktir buyuk olasilikla.ama Abd den basip gelirse kafadarlar bilemem:)
    Yilmaz Ustanin filmine gittim pazar gunu,vasat bile demeyecegim filme...sinema filmini tavsiye etmiyorum kesinlikle.hçgo nun en dandik bolumune bile gitseniz cok daha memnun ayrilirsiniz...bundan eminim.alacakaranlik oneririm sinema icin ama once evde netten 1 ini izleyin.hetero bir ask var filmde ama ask asktır...kimligi olmaz.

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun bi'cim ahmet iyi gelir sana eğer gelebilirse:)

    YanıtlaSil
  4. gecmis olsun..
    sıcak su + limon + bal (sıcak brseyler icmek istediğinde iyi gelir)
    aklnda bulunsun=)

    YanıtlaSil
  5. dansdelisi :):):)9 Aralık 2009 12:56

    saçmalama lütfen bi kaç arkadaş da ne demek başbaşa gidin tabiiki

    YanıtlaSil
  6. wakan bilemem valla, ben biletleri aldım bile :)

    geçerken uğrayan, koray'ın sesini severim aslında. neyse zaten gitmek nasip olmayacaktı gününden dolayı. film olayına gelince, ahmet'le içimiz dışımız film oldu, ne zaman biraraya gelsek enaz iki film izliyoruz, o yüzden sinema pek cazip gelmiyor bana. ama tavsiye ettiğin filmin dvdsini bulmaya çalışiim. sağol.

    gençbiranne, başka birgün olabilir. ama bunca sırrımı bilen biriyle gerçekte tanışmaya henüz hazır değilim.

    mehtap, sağol, gerçekten iyi gelecek.

    kova erkegi, hmm pek gerek kalmadı iyi bademciklerim şuanda ama aklımda olsun bu formül, sağol.

    dansdelisi, kalabalığa karışmakta lazım bazen. dört duvar arasında daralıyoruz bazen.

    YanıtlaSil
  7. geçerken ugrayan yazdıı9 Aralık 2009 20:42

    Koray'in sesini bende çok beğenirim.gruptan neden ayrildilar anlamis degilim.serkanla bir roportajlarinda abd erkekleri cok bakimsiz biz buralarda metrosex kaldik demislerdi:)))comic cocuklar...

    YanıtlaSil