31 Aralık 2009 Perşembe

mutlu yıllar

hani tüm umutlarınız suya düşmüştür. böyle suda yüzen şişman japon balığı gibi hiçbişeyi takmadan yavaş yavaş gezersinizya. dünya yansa yıkılsa umurunuzda olmaz ya. işte öyleydim bikaç gündür. organizatör tarafımı bildikleri için yılbaşında napalım diye ağzımın içine bakanlara rağmen evde dinleneceğim diyodum. ama saat 10 gibi gelen bir telefon herşeyi değiştirdi. ahmet aradı ve istanbul'a gelmek istediğini söyledi. niye diye sormadım hiç. hatta çok şaşırdım ve sevindim. aslında ben iki gün önce bi planı olup olmadığını sormuştum ona. bana "yok, evde ailemle olurum" demişti. bende "keşke gelsen beraber eğlenirdik" demiştim ama lafı uzatmamıştım. yinede içimden uzun uzun keşke demiştim telefonu kapadıktan sonra. sanırım o küçük dualarım bugün kabul oldu. çok mutluyum o saatten beri.

neyse ben yavaştan toparlanıp çıkayım. ahmet de varır yarım saate kadar sanırım. onu alıp direkt taksim'e, ekibin toplandığı yere geçeriz artık. ekip dediğim epey kalabalık zaten. yani uzun ve eğlence dolu bir gece bizi bekliyor :) umarım kusursuz olur herşey.

çok da vaktim yok uzun uzun yazamıyorum. bu arada herkese iyi yıllar diliyorum. sevgi mutluluk ve sağlık yeni yılda peşinizi bırakmaz umarım. sevgiler.........

3 yorum:

  1. Sana da mutlu yıllar biseksüel :) Yeni yılın ve her yılın sağlık, mutluluk, başarı ve sevgi dolu olsun. Attığın her adım aşkla dolsun taşsın :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler summerson. umarım herkes için öyle bi yıl olur. senin için de :)

    YanıtlaSil