12 Aralık 2009 Cumartesi

mutluluğun resmi

geceden geldi. 1:15 gibi. bu sefer öncekilerden daha çok yorgundu ve uykusuzdu, eve vardık eşyaları attı ve sonra çuval gibi uyudu. daha doğrusu uyuduk. ama ben guguk kuşu gibi kalktım erkenden yine. biraz onu izledim yatakta. uyandırmayacak şekilde yüzünü tenini okşadım. bi ara gülümsedi gözlerini açmadan. işte o an elimde bir fotoğraf makinası olsun isterdim. mutluluğun ve huzurun resmi bu diye çekip başucuma koyardım belki.

baktım dokunmalarım onu uyandıracak şekle dönüşüyor, yataktan kalktım. salonda onunda uyanıp, yataktan kalkmasını bekliyorum. sonra sahile inip bir yerlerde kahvaltı yapalım diyorum. hatta sonrasındada benim eşşek kadar büyük şemsiyemin altında yürürüz biraz sahil boyunca belki. ben severim yağmur düşen deniz ve toprağın kokusunu.

akşam da 5 kişi bostancı gösteri merkezi'ndeyiz zaten :) şimdiden aklıma geldikçe gülmeye başladım ben. orada ne hale gelirim düşünmek istemiyorum. :)) neyse ahmet'e yakalanmadan kapatayım. hepinize kucak dolusu sevgiler..........

6 yorum:

  1. dansdelisi :):):)12 Aralık 2009 10:38

    Canım böyle ahmetle aranızdaki şeyleri yazmayaylı uzun zaman olmuştu. Ne güzel bi blog olmuş bu. Teşekkürler Biseksüel :)

    YanıtlaSil
  2. neden bütün eşcinseller bu kadar yağuşuklu oluyo yaww ???????
    daha önceki yorumlarda da söz konusu olmuştu bu.
    mesela şöle kara kaşlı kara gözlü iri yarı göbekli bi adamı asla eşcinsel olarak düşünemiyorum.
    resimde ki bebe maşallah pek yağuşukluymuş,ondan şeyettirdim yani:)))
    neyse canım size iyi haftasonları diliyorum ahmet bey ile....

    YanıtlaSil
  3. geçerken ugrayan yazdı12 Aralık 2009 19:47

    erkeklerde yakışıklılar kadınlarda güzeller eşcinsel mlsf:)bi de daha bakımlıdırlar eşcinseller...
    evlilik ve çocuk durumunda kendini salan insanoglu eşcinsel dunyada fit olmak için ellinden geleni yapar.ayrıca eşcinsel alemi lux tüketimi sever.geride bırakacakları çocukları olmaması nedeniyle bu hayatta her anı maddi manevi iyi yaşamak ister...ağırlıkla üniversite mezunudurlar:)ama bunlar çekici gelmesin kimseye...çok zor bir yaşamdır:( sonsuz huzur yoktur ve varolmayacaktır...
    tamamiyle kendi düşüncelerimdir efendim...
    bu arada ben birinden hoşlanıyorum ama haberi yok:)bu hemcinsim çoook tatlı ya ne yapıcam ben:)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel :)

    Çok Güzel Hareketler Bunlar'da olanları da merakla bekliyorum. Sanırım doya doya güleceksin biseksüel :) Ben çok sevmiyorum o programı ama sevenler çok eğleniyor :)

    Bir arkadaşım da yakışıklı birisine aşık olup da onun gay çıkma ihtimalinden korkuyor :D O da diyor hep çok yakışıklı oluyorlar diye :D

    YanıtlaSil
  5. koççum benim :) yeniden görüştüğünüz için çok seviniyorum :)

    YanıtlaSil
  6. umarım çok güzel geçmiştir biseksüel, öyle olmasını çok istiyorum:)) ancak geçmiş olayları da merak ediyorum ben, neler olup neler bittiğini bilmek istiyorum. mail atmıyorsun, buradan istemek zorunda kalıyorum ben de :) haydi bakalım güzelce aktar bize neler olduğunu, aktar ki bilebilelim yahu:))

    YanıtlaSil