15 Aralık 2009 Salı

vazgeçmek ya da vazgeçmemek

biseksüel hakkaten karmaşık bu ara. ama sanırım tek karmaşa benim tarafımda yaşanmıyor. ahmet de bi o kadar karışık. tüm pazar günü ikimizinde evlenip farklı hayatlar kurmamıza ve çok yakın iki sırdaş, iki dost kalmamıza beni ikna eden o değilmiş gibi davranıyor. dün de bugün de durmadan beni arıyor, sanırım kabullenmiş tavrım onu rahatsız hissettirdi, yanlış bişeyler yapmamdan ve ondan uzaklaşmamdan korkuyor. tabi bu benim tahminim. iki gündür günde 3-4 kere arayıp, güzel sözler söylüyor. ondan güzel bişey duymak için cımbız gerektiğinden dolayı biraz garipsedim bu durumu. onun ilgisinden rahatsız olacağım aklıma gelmezdi ama şuanda gerçekten kafamı karıştıran bi durum oluştu.

onunla birlikte yaşamanın nasıl bişey olduğunu bilemeden bu kapıyı kapatmak ruhuma ağır geldi. yani belki birlikte yaşamaya başlayınca yürümeyecekti, belki uzaklık tutku katıyordu falan. ama bir ay bile sürse onunla aynı evin içinde tüm saatlerimi harcamak, o bir ay boyunca ona sarılıp uyumak, onu görerek güne uyanmak isterdim.

aslında çok da vazgeçmiş bi halim yok. ben bazen durulmayı, sessiz kalmayı severim. zamana bırakmayı bazı şeyleri. hani giderse gitsin, seviyorsa döner gibisinden bir durum yok aramızda. o da ben de seviyoruz birbirimizi. sanırım hem mesleğim, hem yaşadıklarım itibariyle bu konuda onun hakkındada net konuşabiliyorum. ama severken böyle olması,..... ne biliim işte.

neyse biraz onu kendi içinde de netleşmesi için rahat bırakacağım. sık arayıp, sevgi dolu cümleler kurup, istanbul'a yanıma yerleş yada uzaklara kaçalım gibi tekliflerimle onu sıkmayacağım. ben onu her şekilde seviyorum. hem belki böyle bir dönemden geçmemiz gerekiyodur ikimizinde.

foto= deviantart, isaiahs

4 yorum:

  1. no comment:) take care ...

    YanıtlaSil
  2. Bu son iki yazi baya moralimi bozdu,bunaltti beni.Bu dunyadaki hayatimizin hicbir zaman tam anlamiyla super olamayacagini bikez daha carpti suratima.Ben yazilarindan kendime pay cikarmaya,ders almaya,biseyler ogrenmeye calisarak okuyan biriyim.
    Hayatta en buyuk zenginligin sevgi,huzur vs gibi seyler olduguna inananlardanim.Ikinizin tarafindan da bakmaya calisiyorum,biriniz vicdan ve duygusallik,digeriniz akil ve mantik rollerini ustlenmissiniz gibime geliyor.Hangisi dogru bilemiyorum tabiki. Ama gercekten hayatinda hic deneyim yasamamis birisi olarak cok onemli dersler cikariyorum bu yazilardan.
    Mesela ben karsilikli sevgi herseyin ustesinden gelir saniyodum,oyle geliyodu hep bana.Ama karsindakine sonsuz sevgi sunmak da demekki cozum deil.Demek ki kafalarda soru isaretleri hep oluyor.Hayatini "Acaba?"larla kendine zehir eden bir genc olarak herkeze soruyorum o halde:
    Escinsel yada biseksueller ne yapsin siz soyleyin!
    #Tibet'teki rahipler gibi inzivaya mi cekilelim?
    #Heteroseksuel rolu yaparak bi kizcagizi kandirip evlenerek hayatimiz boyunca tiyatro mu oynayalim?
    3. secenek olarak "hissettigimiz gibi mi yasayalim"diye bir cumleyi zaten eklemiyorum,nasilsa kabul gormeyecek kimse tarafindan.
    Burada bogazina kadar islamafobiye batmis bazi gay tiplerden deilim.
    Dini kurallara,Allah'a ,islamiyete bagli olmaya calisan,dindar olamasa da kalbinden samimi olmak icin dua eden bir gencim.
    Anliyorum,sex yasak,escinsel sex yasak dinimizde,ama Aşk'da mi yasak? Robot deiliz ki uygun birini bulup evlenelim olsun bitsin. Hisler nolucak,duygular ne olacak??
    Evlen evlen diye gaza getirip el cirpanlara sesleniyorum. Kendinizi bizim yerimize koyun demiyorum zaten anlamaniz mumkun deil bu hisleri.Ancak yasayan bilir bunlari.Ama en azindan sunu dusunun.Siz hetero beyler ve bayanlar;
    Sadece ve sadece ailenizi ve cevrenizi mutlu etmek icin biriyle EVLENiRMiYDiNiZ??

    Aranizdan kac kisi ailesinin istedigiyle evlendi?
    Kac kisi aşk evliligi yapti??

    Ne bir erkege ,ne de bir kadina asik deilim ve artik inanin asktan korkar oldum. Yorumlardan birinde soylendigi gibi,ölüm var. Ve sanirim tek gerceklik bu! Hepimiz birgun olecegiz ve Allah in istedigi sekilde bir hayat mi yasadik yoksa kendi kurallarimiza gore mi yasadik diye hesaba cekilecegiz.Sanirim butun sorularin cevabi bu noktada dugumleniyor.Ve ben sadece Allah a dua edip,hem bu hayatim hem de ebedi hayatim icin en hayirli insanlari karsima cikarmasini istiyorum.
    Baska ne soyleyebilirim ki.

    YanıtlaSil
  3. koray çok dolmuşsun sen de. hani okurken kendi karmaşama şükrettim :) ben senin kadar din tarafından bakmıyorum olaya ama evet toplumun kabul ettiği bir ilişki şekli var.

    aslında hayatından pay çıkarılası biri değilim sadece huzurlu olmaya çalışıyorum. bunun yolununda sevgiden geçtiğine inanıyorum ve buna layık gördüğüm bir insanı seviyorum. erkek olması, günah olması umurumda bile değil. ötesiyle ilgili bende zamana bıraktım herşeyi. ve tanrıya da dua ediyorum bu dostlugun devam etmesi için.

    YanıtlaSil
  4. doğa kanunlarına karşı gelerek kendinizi tatmin ediyordunuz..hepinizin ego sorunu var.bir erkek bedeninde ne buluyorsunuz..annenizin gözüyle bakın birde..sizi erkek mi olarak kabul etsin kız mı..yazık ..annenize bunu yaşatamazsınız..eşcinsellik kader değildir..insanın bir amacı olması gerekmezmi..en başta üreme iç güdüsü..ilerde..sokaklarda erkek arayarak geçecek günleriniz..huzur bulamıyacaksınız.toplumda itilip kakılan olacaksınız..acıyorum ve reddediyorum sizleri..hak yeri varken..bok yerinde ne işiniz var..iğrensiniz..

    YanıtlaSil