1 Ekim 2010 Cuma

burdayım, yaşıyorum

bi süre yazmak istemedim. zaten istesemde çok vaktim yoktu. misafirim var 4 gündür. şehir dışından bir arkadaşım geldi. burada işe başladı, öncesinde konuşmuştuk. bi süre bende kalabileceğini söylemiştim zaten. kaç gündür onun işleri için koşturuyoruz. ev falan bakıyoruz. zor bişey şehir iş falan değişmek. biraz stresli, ben de onla streslendim durduk yere :)

zaten nişanlı bi de. biran evvel ortamını kurup evlilik düğün vesaire işlere odaklanmak istiyor o da. maşallah kiralarda ateş pahası. ee bi de yavaştan eşya alacak taksitle falan. zor işler.

bi iki ev bulduk onun işine yakın. yarın işten erken çıkıp onunla gidip son bi karar vereceğiz birine. haftasonuda onun işleri ile geçer yine. yazarım bi ara diğer durumları. şimdilik iyi geceler.

8 yorum:

  1. şükür yaa.. valla nerdesiiin? diye yazacaktım daha yakın blog arkadaşların yazmayınca utandım :) şaka bi yana şahsen ben merak ettim. arayı açma böyle.. :)

    YanıtlaSil
  2. bende istanbul'a yerleşmeye karar verdiğimde 1 ay sende kalabilir miyim???

    temizliğe, yemeğe, bulaşığa, banyoya yardım ederim. valla.

    YanıtlaSil
  3. coach ayy ne süper olur sen ali'de kalsan bende size çaya gelsem:))
    sona caddeye alışverişe gitsek..
    amannn sabahlar olmasın:)

    YanıtlaSil
  4. boşver baysekşılı...
    seninle alıverişe çıkalım.

    YanıtlaSil
  5. adsız, teşekkür ederim. ama ara vermek güzel hakkaten.

    coach, sen istanbul'a geliyosun devamlı ve gidip daha concon yerlerde kalıyorsun sanırım. beğenmezsin bizim buraları. sen avrupalarda takıl koç bey :P

    gencbiranne, aklın fikrin alışverişte. kazan yuvarlanmış kapağını bulmuş olur. sen çanta bakarsın o ayakkabı. avm'ler sizden çekip dururlar :) ah ah. :))

    YanıtlaSil
  6. bizi optimumdan sökersin di mi?
    jonjon derken??? arkadaşım avrupa tarafında, hepsi bu :D
    ayıp. :P

    YanıtlaSil
  7. coach, bilmem. jonjonsun işte, arkadaşların da jonjon :) siz gitmeden ararım optimum yetkililerini, o saatte tatile girsinler. yada bomba ihbarı yaparım. daha az acı çekerler :) yoksa düşünemiyorum, her vitrin önünde her mağazada yarım saat. hahahaha. tüketim toplumu sizi

    YanıtlaSil
  8. yarım saat mi?
    hahayt!
    kemal tanca'dan sadece 2 saat çıkmıyorum ben.
    inci'si var, hotiç'i var, fracesetti'si var, LCW'si var, Defacto'su var.
    ohoooo.
    şöyle böyle bi de vitrin bakması var bunun.

    6 saat diyelim biz şu işe. di mi kız minik! ? :D

    YanıtlaSil