29 Nisan 2011 Cuma

samimiyet ve gerçeklik

blog yazmaya başladığım günleri hatırlıyorum da, ne b.ktandı herşey. bi kız tarafından sebepsiz şekilde terkedilmiş ve önüne gelen erkek yada kadınla yatabilen biri olma yolunda hızla ilerliyordum. arasıra aynada kendime bakıp "sen bu değilsin" dediğim oluyordu ama duygusal yoksunluğumu cinsel doygunlukla kapatmak daha kolay geldiğinden dolayı çok da yüzleşemiyordum kendimle. ama bu umarsız durum çok sürmedi. bi şekilde bişeyler belki de taa annemin ben bebekken kulağıma üflediği bişeyler bana yanlış yaptığımı söyledi ve beni gerçek bi arayışa itti.

o zamanlardan bu zamana çok şey oldu bitti hayatımda. girenler çıkanlar teğet geçenler üzenler üzdüklerim vesaire. şimdi bunlar değil beni düşündüren. sadece geldiğim nokta ile ilgiliyim. endişelerim yada mutluluklarım şuan için. zaten bunu siz de farketmişinizdir. tabii bi kurgu olarak görüp okumuyorsanız. haa öyle de algılanabilir. buna saygı duyarım.

açıkçası ben de böyle bi bloga denk gelsem bundan bikaç yıl öncesinde, ben de inandırıcı bulmazdım. ama yine de samimiyetsiz olduğunu düşünmemiştim yazdıklarımın. tamam gündelik dialoglarımın sadece bazı cümlelerini seçip paylaştığım için bazen çok edebi gibi görünebilir yazdıklarım ama samimiyetsiz olduğunu hiç düşünmemiştim. yazdıklarımın bir kızın düşüncelerine benzemesi ya da blogun sosyal bir çalışma gibi görünmesi de yine garipsediğim benzetmeler. bi önceki yazıdaki yorumları okurken kendimi sorguladım yine de. çıkardığım sonuçlar bana kalsın tabi.

neyse, kimseye kızmadım. aksine bu blogta hakaret etmeden tartışılabildiğini görüdğüm için mutlu oldum. tartışılan gerçekliğim ve samimiyetim olsa da.

11 yorum:

  1. Sevgili Bi,
    Kim ne derse desin çok da umrumda değil,açıkçası tartışmaları görmedim,okumadım.Sen de okuma.Etme.Yapma.Sen şu skindirik blog aleminde tanıdığım "en mert adamlardan" birisin.Seni seviyorum!İnan buna!

    YanıtlaSil
  2. bir yerde eşcinsel varsa orada kesin yoluşmada olur :)))

    bazen blog, forum veya diğer paylaşım zımbırtıları birbirlerine karıştırılabiliyor

    sen içini dökmeye devam et...

    YanıtlaSil
  3. he valla!
    neyse, yakışıklıyla çocuk yapmayı düşünüyormusunuz bi? hiç konuşuyor musunuz böyle şeyleri? :)

    ben senin halen yakışıklıya karşı duygularını açıkça gösteremediğini düşünüyorum; yani okuduklarımdan anladığım kadarı ile yakışıklı daha bi duygularını dışa vuruyor gibi...

    ahmet'e de, sana da, yakışıklıya da üzülüyorum; ne yazık ki aşk 3 kişilik değil...

    aklıma "salıncakta 3 kişi" filmi geldi! bunun konuyla bi ilgisi var mı? konusunu bile hatırlamıyorum da?

    YanıtlaSil
  4. üsturupsuz yazar, yorumları okudum. üzülmek değil ama bazı söylemler seni yalancı kılıyorsa bunları umursuyorsun haliyle. teşekkür ederim güzel düşüncen için. umarım öyleyimdir.

    o gay ben de, hmm aslında ben de tam blog forum gibi kavramları çok da ayırt edebilmiş değilim. evet blog biraz daha özel olmalı belki, hem içerik hem yorumlar. herşeye rağmen yazmaya devam tabiiki :)

    karakedi, çocuk yapmak mı :) ikimizinde öyle bi yeteneği yok :) zaten çirkin olur iki sakallının çocuğu :) 3 kişi falan da yok ortada. ben ve yakışıklı. iki kişilik bi dünyam var benim. ahmet bir arkadaşım, diğer arkadaşlarım gibi. ötesinde bişey olmaz olamaz.

    YanıtlaSil
  5. ya samimi yada değil seni tanıyan birinin bu şekilde yorumlara karşı çıkması oldukça doğal bir şey bence. ki benim huyumu biliyorsun ali abim :D hatta yok rolmüş kurguymuş dendimi nevrim dönüyo tamamen haksızlık diye düşünüp birde sevdiğim insanları koruma güdüm kabarınca kafa göz dalasım geliyo napıcan huy işte :D

    kim ne derse desin seni tanıyan biliyor ya :D

    YanıtlaSil
  6. uzun zamandır takip ediyom okuyom seni kimi kurmaca kimi proce ne *ikim derse deisn yaz sen la bakma kimseye

    YanıtlaSil
  7. xoxo.
    maydonoz olmadan gitmiyim dedim :)

    YanıtlaSil
  8. serhat, senden iyi siyasetçi olur desene :) artık agresif siyaset moda, hemen kırar dökersin :) ben biraz daha demirel tipi bi adamım. tartışmadan uzak, ortada cümleler falan. :)

    herkesgibibiri, tamam yazarım :)

    x-coach, ol be :) bu ortaya karışık salata gibi site sensiz olmuyor maydanoz adam :)

    YanıtlaSil
  9. x-coach, son cümlem romantik oldu sanki :) bi senle lafımız çıkmamıştı, çıkar artık :)

    YanıtlaSil
  10. çıkarsa çıksın.
    kimin umrunda.
    lol

    YanıtlaSil
  11. (1)  MERHABA BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ( 39)BOY( 170 )KİLO (80 )PENİS( 19) SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GÖZUNUN ÕNUNDE SIKILMESINI IZLEMEK ISTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA? ? ? ? ? ? NOT NOT NOT NOT BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ANKARA ANKARALI BAYANLAR ARASIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 0541 504 39 29 TK 0541 504 39 29

    YanıtlaSil