28 Eylül 2009 Pazartesi

bir biseksüelin karmaşası

sizinde olurmu böyle gögüs kafesinizin dar geldiği yetmediği zamanlar. sanki dünyanın tüm derdi başınıza çökmüş gibi hissettiğiniz. yada çoook yalnız olduğunuzu düşündüğünüz. elinizin titrediği falan.

bugün bu bana çok oldu. üstelik bayılacak kadar sıkıldı ezildi ruhum ara ara. ama ne yazıkki bayram sonrası birikmiş işlerden dolayı izin almayı düşünemedim bile. tüm gün neye niye imza attım, ne okudum, ne yazdım bilmiyorum valla. umarım yarın daha iyi olurum ve bugün yaptığım birşeylerden dolayı pişmanlık duymam gerekmez.

bu halimin nedenini söyleyip yeni bi polemik başlatmak istemiyorum. gördüm ki, yeterince ayrıkmışız zaten, birbirimizi lanetleyecek ve küfredecek kadar nefret dolu. hal böyleyken anlatsamda anlamazsınızki beni. acıma ortak olmazsınız.

sebepleri önemli değil ama sonuçta şuanda blogumda bile içimi dökemiyorum. ne garip demi korkuyorum. heran yine insanları birbirine düşürürüm diye korkuyorum.

blogun başlığı güya "bir biseksüelin karmaşık öyküsü" idi. ama işin "öyküsü" gitti, "karmaşası" kaldı geriye şimdi. o yüzden bu yazının başlığı "bir biseksüelin karmaşası" oldu. iyileşirsem biraz, cesaretimide toplarsam işin "öyküsünü" de yazarım.

5 yorum:

  1. biz senle polemiğe girmiyoruz ki!!
    farkında değil misin??herkes sen hariç birbirine giriyor.alanını işgal ediyoruz ben kendi adıma özür diliyorum senden!!fayton diyor ki;bırakında burda rahatça yaşayalım içimizi dökelim.haklı çok haklı.kimseden çekinmene gerek yok yorumları yayınlama olsun bitsin.dök içini! bu arada benimde çok ihtiyacım varrr :(((

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Bi,

    Umarım aklıma gelen kötü şey olmamıştır. Ben yine herşey yolundadır diye düşünmek istiyorum.

    Polimiklere ben de kendimce katıldım sanırım.Uzak durmaya çalıştım ama sana,size birşey denince üzüldüm. Hatam varsa lütfen affola...

    Ve burası senin özelin! Yaz ve rahatla! Yayınla ya da yayınlama ama ne olur sen iyi ol!

    Evet,seni tanımıyorum ama bil ki hayatımda özel bir yerin var Bi!

    Huzurla kal,

    YanıtlaSil
  3. sevgili biseksüel, yazdığım yorumlar sizi üzdüyse çok özür dilerim. hatalıysam lütfen affedin. umarım diğer sorunlarınız biran önce çözüme ulaşır.

    YanıtlaSil
  4. Biseksüel seni uzun zamandır takip eden birisi olarak söyleyecek pek bir şey bulamıyorum.ama söyleyebileceğim tek şey burası sana ait bir yer ve burada her konuda istediğin her neyse bahsetme özgürlüğüne sahipsin.ve bunu yaparken diğer insanların düşüncelerinin tartışmalarının ya da baskılarının bir öneminin olmadığına bilmelisin.bu senin hayatın ve birileriyle internet yoluyla paylaşıyorsun.ve bunu yaparken kendini kısıtlar ya da bir otosansür geliştirirsen hem kendine hem de okuyucularına haksızlık yapmış olursun.sana karşı gelen olumsuz eleştirileri kulakarkası edebilecek kadar hayat deneyimine sahip olduğunu düşünüyorum.diğer insanların eleştirilerini dikkate alabilmek için önce kimin söylediğine sonra üslubuna bakmak gerekir.küfürlü,aşağılacıyı yorumlarda o insanların bilgisizliklerine cahilliklerine üzülmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.bu tarz yorumlar yüzünden kendini kısıtlaman çok saçma olur.ayrıca biseksüel ya da homoseksüel insanların blog yoluyla da olsa da hayata karşı bir duruşları olmalı.burası senin özgürlüğün.kimsenin karışmaya ya da usandırmaya hakkı yok.bunu benden daha iyi biliyorsundur.senin sayende insanlardan anlayış beklemenin ne kadar boş olduğunu anlıyorum.

    ayrıca eşcinselliği lanetli ya da sapıklık olarak gören okuyucular eğer farklı bir şey söylemeyeceklerse yorumlarını kendilerine saklamalarını öneririm.çünkü blog yazarını bilinçli olmasa da yazma şevkini kırıyorsunuz.buna kimsenin hakkı yok.

    YanıtlaSil
  5. Sanırım bahsettiğiniz hisleri şu an hissediyorum. Belki de bizim hassasiyetimiz fazla olduğundan dolayı bu duygularla yalnız kalmaktayız.

    YanıtlaSil