24 Eylül 2009 Perşembe

biseksüel karmaşık

merhabalar herkese. kıbrıs'tan selamlar.
3 gündür burdayız. herşey güzel geçiyor diyebilirim. havalarda güzel. ama benim içimde eksik bişeyler var. buraya geldiğimiz ilk andan itibaren hissettiğim eksik bişeyler. ahmet'le uzun uzun konuşuyoruz fırsat bulmuşken herşeyi. konuştukça ben bi uyanıyorum uykudan adeta. konuştukça kafamda ne kadar büyük hayaller kurduğumu ve ahmet'e ne büyük sorumluluklar yüklediğimi anlıyorum. içim acıyor gerçeklerle yüzleşirken, canım yanıyor. onu üzmemek için dinliyorum daha çok, hiç ama hiç ciddi bi yorum yapmıyorum. nasıl bu yaşta bu kadar akıllı olduğuna şaşıyorum mesela. ben olamıyorum. belkide yaşadıklarımdandır böyle hayalperest olmam yada bulmuşken sevgiyi hayatımda tutmak için çırpınmam. kafam allak bullak her dakika.

müzik dinliyoruz, kitap okuyoruz, film izliyoruz, denize giriyoruz, geziyoruz, eğleniyoruz hatta artık sevişiyoruz ama hep bi tedirginlik var onda. bana kendini bırakmıyor. yani heran bişeylerden korkup kaçacakmış gibi. yada biri çağıracakta gidecekmiş gibi. ne oldu anlamadım. 2 haftadır birşeyler vardı ama önemsememiştim. daha az telefon görüşmeleri falan olunca, ramazandandır demiştim. şimdi daha iyi farkediyorum ters giden birşeyler olduğunu. kendimi sorguluyorum. bu tür zor yaşatılna bi ilişkide üzerime düşen görevi eksikmi yerine getiriyorum diye. yada bi yanlışmı yapıyorum. sıkıyormuyum? yada fazlamı gevşek bırakıyorum. kendime buna benzer bi yığın sorular soruyorum o başını omzuma koyup uyuduğunda. dün o uyudu mesela, ben düşüncelere yenilip geçip banyoda ağladım dakikalarca. cidden ruh halim ve aklım alt üst. ona bakınca içim bi başka oluyor. hani elim ayağım titriyor. ilk defa birini böyle seviyorum. sevildiğimide biliyorum ama sanırım düşündüğüm şiddette değil. belkide ona zaman vermeliyim. bana ve birbirimizin hayatında olmamız fikrine alışıyordur belkide. belkide ben kuruntu yapıyorum. yoksa yanımda böylesine içten gözleri bile gülemezdi demi.

neyse duştan çıkıyor galiba. sonra yazarım başka detaylar. herkese sevgiler.

43 yorum:

  1. Sevgili Bi,

    Biraz oluruna bırak lütfen...
    Her yeni ilişkide böyle tedirginliklerin olması gayet normal bence...

    Sana ve Kıbrıs'ıma kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. eyvah çektim yeminle. senden çok daha pozitif haberler bekliyordum kendi adıma.
    bu benim korktuğum bişeydi.
    sevdiklerimiz konusunda benzer umutlara ve hayallere kapılıyor; yüklediklerimizin farkında olmadan yaşıyoruz bazı şeyleri istesekte; istemesekte.
    herşey çok güzel olacak gibi bir söz sarfetmeyi çok isterdim sıradan bir şekilde; ama herşeyi güzel yapmak sadece ikinizin elinde.

    daha önce de söyledim, yine söylüyorum. sizinkisi hadsiz insanların gereksiz yorumlarından ve iyi gözle bakmayanların nazarından korunması gereken bişey diye. ona sahip çık olur mu; ne olur çöz bunu bi; bak, sizden ilham alıp bişeyler karalayanlar var yalnız dünyalarında :)
    seni hiç tanımasakta yüreğinden akanları okudukça seni anlamaya ve manevi destek olmaya çalışıyoruz. seni seviyor ve üzülmeni de istemiyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. selam,

    uzun zamandır yorum yapmadan izliyorum gelişmeleri. yazıp yazmamak için çekindim yanlış yönlendirmemek için ama yine de yazıyorum =)

    seninle en başından beri benzer şeyleri yaşadığımızdan ötürü biraz üstüne gitmemeni ve ondan beklentilerini azaltmanı tavsiye ediyorum. ona birşeyler yükledikçe o da bunların altında eziliyor ve taşıyamıyor olabilir. bence zamana bırak. acele etme. şurda zaten kaç ay oldu?

    senin onu sevdiğin aşikar, onun da seni sevdiğini anlıyoruz. kendini daha "cicim ayları" denilen şu zamanda gereksiz kuruntularla doldurup ne onu ne de kendini gereksiz yere üz.

    elbet onun da sana bahsetmiyor olsa da işinde veya evinde, maddi-manevi problemleri vardır. bunlar da hayatına yansıyordur. gereksiz yere üstüne alınma.

    dediğim gibi zamana bırak, herşeyi hızla tüketmeyin. yoluna girecek herşey... buna inanıyorum =)

    YanıtlaSil
  4. sevişiyor musunuz :(((
    birden bi tiksinç oldu yaa
    sizi hep bakir aşıklar olarak hayal ediyordum ben
    neyse bende döndüm artık faytoncum sevinebilir:)))

    YanıtlaSil
  5. sevişmesinler mi?
    çok merak ediyorum ben, kızlar koca adaylarıyla evlenmeden önce yapmıyorlar mı bunu?

    dönüşün muhteşem oldu miniQ.
    bombasın. bomba!

    YanıtlaSil
  6. Ne istiyorsanız yaşayın Bi:)

    Di mi Coach?!

    YanıtlaSil
  7. minik, hani onlar insan ya. birbirini seven iki sevgilinin sevişmesinden doğal ne olabilir ki? sence de mantıklı değil mi, sonuçta hepsi aynı kökten türemiş: sev-mek.

    biseksüel, benim inandığım bir şey vardır: yalnız sevdiğin insanın omzunda uyuyabilirsin. öyle az buz sevdiğinin yanında da huzurlu yatamazsın, yadırgarsın yerini. ancak o sana güvenip kıbrıs'a geldiyse, omzunda uyuyabiliyorsa, seni gerçekten seviyordur. ben buna inanıyorum...

    onun haricinde sen yalnız yaşayan birisin, o ise ailesiyle yaşıyor. yani kendi sorunlarıyla birlikte aile sorunlarının da üstesinden gelmeye çalışıyor. düşünsene onun için ne kadar zordur böylesi, hele ki ailevi problemleri varsa. çok çektim, bilirim.

    birlikte zaman geçirmek bahsedilen "cicim aylar"ının olması gerekeni. film izliyormuşsunuz, gezip tozuyormuşsunuz, ohh ne güzel:)) tadını çıkarın bence, sen de biraz daha beklentilerini aşağıya çekmeye çalış, göreceksin ki çok daha mutlu olacaksın :))

    YanıtlaSil
  8. yaw sevişmek tabiki çok doğal ama ne bilim erkek erkeğe kafamda hiç oturtamıyorum :s
    yani aktif pasif durumu var ya o olay işte aklım almıo.aman neyse kurcalamak istemiyorum yaaa
    faytoncum ayakkabılarını görünce dehşete düştüm nerden buluosun o ayakkabıları allasen?senin kesin kalın kayışlı altın saatin boynundada altın kolyen vardır ehehehe:)))))

    YanıtlaSil
  9. iki erkeğin sevişmesi kadar ürkütücü daha ne olabilirki.
    çok pardon ama yazmak zorundaydım.
    dünyanın sonumu geliyor, yoksa insanlar tersine mi döndü?
    anlamıyorum iki erkeğin sevişmesi ya da iki kadının sevişmesi ne kadar doğal karşılanıyor öyle.
    bunlar çok acı geçekten.
    şiddetle kınıyorum ülkemiz gençliğine empoze ettiğiniz davranışlara bir bakın isterseniz gelecek nereye gidiyor?
    minik sana katılıyorum tiksinç hemde fazlasıyla!!!

    YanıtlaSil
  10. hayaller önemlidir biseksüel. gerçeklere kapıyı hayaller açıyor..
    onu nekadar sevdiğin düşünülürse, senin yanında olup onu sevdiğin kadar seni sevmemesi mantıksız geliyor bana.

    ben erkek arkadaşımla çıkmaya başladığımızdan bir ay sonraya kadar düzgünce elini tutup öpüşememiştim bile.. ve onu nekadar sevdiğim düşünülürse zamanında :) belki de düşündüğün tedirginliği seni çok sevdiğindendir. :)

    ve bunun neresi tiksindirici,ürkütücü olabilir. iki seven insanın birbiriyle olması. biraz insaflı olun ama.. eşcinsel ilişkideki insanlar cinselliğinden fedakârlık mı etmeli doğal gözükmek için gözlerinize? insanın sevdiğinin teni bukadar değerliyken ona dokunmak kadar doğal ne olabilir ki?

    YanıtlaSil
  11. Birşeyler bize farklı ya da tuhaf geliyor diye iğrenç mi gelmeli?Hayır,iğrenç gelse de yüreğini ve özelini bize bu kadar açan birine,daha doğrusu hissettiklerine iğrenç demek ne kadar mantıklıdır?
    Ben heteroyum.Bir bayanım ve bir erkeğe aşığım! Ancak insanların cinsel tercihine asla tiksinç demeyecek kadar dünyanın düz tarafından bakabiliyorum.Dünyanın çivisi eşcinseller yüzünden mi çıktı?Gerçekten dünyanın çivisini çıkaranlar "doğallıkla" karşılanırken ya da bazı nedenlerden dolayı susularak empozelerine katlanılırken, bireylerin özellerine neden kıyamet alameti olarak bakılmalı?Normalde böyle polimiklere karışmak gibi bir niyetim olmadı,bundan sonra da söyleyecek sözlerim içimde kalacak ama yineliyorum, bize ters diye,daha doğrusu biz heteroyuz diye "birey" olan kimselere laf etmek bana tuhaf geliyor. Önemli olan insanlık,niyet...

    Sevgili Bi, sana ve yaşadıklarına saygım sonsuz...

    Sevgiyle kal,

    YanıtlaSil
  12. günaydınlar herkese.

    yorumların hepsini okudum hızlıca. en önce şunu diim, saygı duyan duymayan herkese saygım var. ayrıca olaya biraz daha mütedil yaklaşmamı tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler.

    sevişmek olayınada gelince, tiksindiğini söyleyen arkadaşlara sorayım; neden görmediğiniz bişeyden tiksinirsiniz. yabancılar domuz yerler, maymun yerler ama görmediğim için onlara bu alışkanlıklarından tiksindiğimi söylemem.

    sonuçta biz iki yetişkin insanız ve bu hislerimizi tutup atamıyoruz. ya bu arzuları birbirimizle sevişerek karşılarız yada sapıtıp biryığın kişi girer çıkar hayatımıza. eşiyle seks yapamayan her heteronunda böyle olmuyormu?

    aktif-pasif detaylarına girilmediği müddetçe eşcinsel cinselliğinin heteroseksüel cinselliğinden farkı olmadığını düşünüyorum. insanın sevdiğinin birinin tenini keşfe çıkması kadar doğal ne olabilir. onu tahrik etmek istemesi, ondan tahrik olmasından doğal. kaldıki aktif-pasif ilişki yaşansa bile bana görmediğim şeyler tiksindirici gelmez. henüz bizim ilişkimiz o boyutta değil, ama olması olmaması beni bir gıdım bile rahatsız etmez.

    burda bi misyon üstlenmişliğim ve ahlak duvarlarını yıkmak gayem yok. ee bu tür ilişkileri normal karşılayın da demiyorum. çünkü bende bi yaşıma kadar garipsemiş olarak yaşadım. anlıyorum herkesi. ama kafamızdaki cinsel tabularımız kalıplarımız nedeniyle hayatın seks denen lezzetinden ne denli mahrum bi toplum olduğumuz mutsuzluk istatistiklerinde ortaya çıkıyor. neyse konu uzar gider. tiksinmenizi azaltacaksa ve "sevişiyoruz"dan anladığınızı değiştirecekse söyliim, henüz anal ilişki boyutunda değil yaşadığımız güzel şey. sanırım sizi asıl tiksindiren iki erkeğin birbirini sevmesi fikri. glaskas'ında dediği gibi sevmekten gelir sevişmek. eçcinsel sevgiyi anladığınızda eşcinsel seksinde paralelinde bir gereksinim olduğunu anlarsınız. ama dedimya anlamak zorundada değilsiniz.

    ben hiç anlayış dilenmedim ömrümce. ilişkim bi şekilde ortaya çıkarda çevrem ve ailemden tepki gördüğümdede durum aynı olur. asla "beni anlayın" demem. isteyen anlar, isteyen tedavi edilesi bi hasta gibi bakar. yapacak birşeyim yok. ben buyum. içimdeki hemcinslerime karşı var olan hislerimi yoketmeleri mümkün değil.

    umarım kimseyi kıracak gücendirecek laf etmemişimdir.
    sevgiler tekrar.

    YanıtlaSil
  13. ya söylemeden edemeyeceğim.
    bence biraz tarih okuyun. eşcinselliğin yada biseksüelliğin ne kadar yaygın olduğunu anlayın. pat diye çıkan birşey olmadığınıç evet gay pride denen saygı beklentisi aktiviteler şimdilerde çıktı ama eşcinseller biseksüeller hep bol bol olmuştur tarih boyunca. çok uzak kültürlerede gitmeyin, biraz osmanlı arşivlerini kurcalayın bakın neler çıkıyor. divan şairlerinin şiirlerinin üçte birinin erkek aşkıyla yazıldığını öğrendiğinizde yüzünüzdeki şaşkınlığı görmek isterdim. neyse işte böyle. tekrar bye.

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Bi'cim,

    O kadar güzel güzel yazmışın ki yine sanırım bu saatten sonra kimse bu konu üstüne laf etmez...

    Hep mutlu hep huzurla kal,

    YanıtlaSil
  15. evet tarihte var tabiki ama bu sapkınlık yüzünden yerle bir olan lut kavmini bi araştır alicim o zaman bende senin yüzündeki şaşkınlığı görmek isterim!!!

    YanıtlaSil
  16. lut kavminin altındaki manayı sezemiyorsunuz değil mi? onlar eşcinsel ilişki yaşadıkları için yok edilmediler, onlar sapkındılar. peki neden? önüne gelen herkesle cinsel ilişki kurma meraklısıydılar, buna çocuklar da dahil. çocuklarla cinsel ilişkiye girmek, kendini onlarla tatmin etme çok normal karşılanıyordu. anlayabiliyor musunuz? tek eşlilik diye bir şey söz konusu değildi, herkes herkesle idi. bunu şurdan da çıkarabilirsiniz; kralın karısı da yok olanlar arasındaydı. hem kralla hem de başkasıyla yatmıştı yani. ancak Türk milleti olarak geniş bir konuyu sadece bir noktaya indirgeyip sürekli ondan bahsetmek bizim işimiz, maalesef ki bu böyle...

    daha ordan girer burdan çıkardım da konu dağılmasın istiyorum. biseksüel, hayat senin hayatın. herkes doğrularını söyler ancak söylediklerine rağmen kendi hayatını yaşar. hepimizin hayatı çok mükemmel sanki? hangimiz olması gerektiği gibi yaşıyoruz?

    sen O'nu sevdikçe Allah'a kendini daha yakın hissettiğini söylemiştin, bu bile aslında saygı duyulup susulması gereken bir şey bence. kimin haddine ki kul ile Allah arasına girmek?

    sevgiyle kal biseksüel, son günlerinizin tadını çıkarın ;)

    YanıtlaSil
  17. geçmiş bayramını tebrik ederim...
    mahremiyeti hakkında senin bişey bilmediğin insanların senin özelin hakkında yaptığı kritikler seni üzmesin. ahmetle sana kocaman ömürlük bir aşk diliyorum. seninki çifte bayramlık bir yazı olmuş...

    beklentini ne denli az tutar, saygıyı ne kadar sevgi ile beraber ortaya koyarsan, geleceğe o denli kuvvetli yatırım yapmış olursun.

    bir sahabiye hanım o asırda evlenecek kızına öğüt verirken demiş ki:" sen kocana cariye ol ki, o da sana köle olsun". bu çağın kendine yontar felsefesi ile bakınca verilmek isteneni bile alamayıp kelimelere takılsa da sen o ince noktayı kapmışsındır.

    YanıtlaSil
  18. ne beni nede bi başkasını ilgilendirmez alinin ve benzerlerinin yaşadıkları.ama benim takıldığım we ısrarla üstünde durduğum durum bu olayı çok normalmiş gibi göstermeniz ısrarla deli gibi savunmanız!!!
    aklım almıo yaaa normal değil olamaz da aynı cinsle ilişki.we öylede yayıldı ki inanılır gibi değil. eğitim durumları yüksek insanlar ya üniv mezunu yada kariyer sahibi koca adamlar.savunmayın arkadaşlar savunmayın.ilerde çocuk sahibi olursanız beni o zaman anlıcaksınız ki olursanız şayet!!!
    allah lanetlemiş daha ötesi yok.açın kuranı inceleyin ona göre savunma yapın.normalmiş gibide abuk subuk konuşmayın ya alla alla.

    YanıtlaSil
  19. minik helal olsun bunun üzerine başka söze ne hacet.
    arkadaşlar kimseyi kırmak yada yargılamak gibi bir niyetim yok ama bu savunduğunuz anormalliği lütfen mantık çerçevesinde bir kez daha düşünün.
    biraz inançlı iseniz ve Allah korkusu var ise yaptığınız hatayı telafi edebilirsiniz.
    kuran-ı kerim'i inceleyin okuyun orada herşey gayet açık ve net.
    ben burada ahlak bekçiliği yapmıyorum yapılan anormalliğe karşı çıkıyorum iki erkek sevişiyorsa yada kadın bundan büyük korku olabilir mi başka.
    ben gerçekten korkuyorum çocuklarımız adına üzülüyorum geleceğimiz adına endişe duyuyorum.
    yaptığınız şey sapkınlık sapıklık başka bir açıklaması yok.
    üstelik bunu bir yaşam biçimi olarak değerlendirip keyfi yapıyorsunuz yazık.

    YanıtlaSil
  20. işin din boyutunu savunacak kadar bilgiliyim diyemem. benim okuyup araştırdıklarımdan çıkardıklarımda glaskas'ın yorumu gibiydi.
    ama kesmezse şunlarıda okuyabilirsiniz.


    http://gayislam.blogspot.com/2009/06/lanetli-degilsin.html

    http://gayislam.blogspot.com/2009/03/hz-lutun-kavmi-kimler_30.html

    hiçbişey savunmuyorum. hiçbi yaşama normal demiyorum. 3. kişilerin hayatına karışmıyorum. sadece iki kişilik dünyamda mutlu olmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  21. eflatoon, sağol fikirlerin yorumların için. umarım temennilerin gercekleşir

    sevgiler

    YanıtlaSil
  22. gizlitakipçin27 Eylül 2009 01:13

    ben biseksüellik olayına inanmıyorum. mesela bence sen şu an sadece erkeklere ilgi duyuyorsun ki ahmet'ten kopamıyorsun aşıksın o halde gaysin-şu an bir bayana karşı da cinsel arzu duyabilir misin? bence sonunda belli bir yöne kayar insan-sen seçmişsin yönünü- bu yüzden bisex kavramı baana hep garip gelmekte anlamıyorum!

    YanıtlaSil
  23. bir biseksüel yanında olacak kişiyi iki cinsiyettende seçebilir. ve insanın sevdiği biri varsa, başkasına gerek duymaz. bu yüzden biz gey değiliz. hem bir kadın hem bir erkek diye birşey de yokki..sadece bir insanı sevmek..

    YanıtlaSil
  24. ve unutmadan bir biseksüel, bir kadınla beraberken de heteroseksüel sayılmaz, bir erkekle beraberken gey sayılmayacağı gibi..

    YanıtlaSil
  25. minik, sen kimsin de allah sizi lanetlemiş diyebiliyorsun?
    ve eşcinsellik yayılmadı, sadece daha fazla görünür oldu. yorum yapmaya bukadar istekli olduğun bir konuda nedenlerini bilirsin diye düşünüyorum.

    kabul etmesenizde biz buradayız.ve kariyer sahibi, yüksek öğrenim görmüş insanlar demişsin. demekki bişileri başaramamak için yeterince lanetlenmemişiz. ;)

    @ altın yumurtlayan tavuk; bunun üzerine başka söze ne hacet demişsin. ama ortada dediklerini destekleyen sağlam düşünceler yok.

    sadece söyledikleriniz 'tiksinç, iğrenç, sapık, anormal..' bu konu hakkında biraz daha okumanızı tavsiye ederim sadece.eşcinsel ilişki yaşayan bireylere ettiğiniz bu laflara karşı, bu sıfatlardan hiçbirini de kullanmıyorum size.

    ama anlamadığım eğer iğrenç buluyorsanız, neden bunları bu kadar okuyup yorum yazmaya isteklisiniz?

    Evren heteroseksüel insanların etrafında dönmüyor.. aksine bu hayat tüm insanlar gibi LGBTT bireyleri ile birlikte yürüyor, hiç kimsenin etrafında dönmeden..

    YanıtlaSil
  26. Biseksüel öncelikle tatilinizin güzel geçmesi diliyorum ve her şeyi zamana bırakmayı dene. Biliyorum, heyecanlıyken zordur bunu yapabilmek ama sadece dene :)

    Yazılan yorumlara da gelince; eşcinsel ilişkilerde illaki aktif ve pasif roller olmalıdır diye bir kural yoktur. Yani anal seks olmak zorunda değildir. Bu sadece ilişki yaşayan kişilerin karar vereceği ve onları ilgilendiren bir detaydır. Ayrıca eşcinselliğin doğada, hayvanlar arasında da var olduğu sanırım araştırılınca bulunabilecek bir bilgidir.

    Tüm söyleyeceklerim bu kadardır. Daha fazla da yorum yapmayacağım bu konuyla ilgili. Biraz araştırma ile gerekli bilgiler bulunabilir.

    YanıtlaSil
  27. evet gümüşdiken lanetlisiniz!!!!!
    bu hükmü ben değil yaradan vermiş fazla söze ne hacet.
    ne yaşarsanız yaşayın allah mutluluk versin.sizinle baş olmaz allah ıslah etsin sizi.

    YanıtlaSil
  28. nasıl lanetliymişiz? merak ettim.

    doğuştan gelen ve çocukluktan başlayan bu hisler düşünüldüğünde. doğar doğmaz mı lanetlendik biz?

    komiksin. hani islamiyette kimse günahkar doğmazdı? yoksa sebepsiz yere mi lanetlendik biz? hani O istemeden yaprak bile düşmezdi?

    söyleyecek şey bulamayıp lanetlemek kolaydır..

    YanıtlaSil
  29. avutun kendinizi zavallılar..
    hee belirtmeden geçemicem sağlığınız için sölüyorum.eniştem dr we kolon kanserinin en büyük sebebi anal ilişkiymiş!!!!!!
    bilginize arz ederim.....

    YanıtlaSil
  30. yorumlarda şöyle bir şey okudum:)) ahmet'i sevdikçe kendini allah'a daha yakın hissediyormuşsun:))

    hislerimi anlatacak kadar iyi bir üslubum yok malesef ama bu cümleyi duyunca hissettiğim şey gerçekten muhteşem bir duyguydu.böylesine sevmeyi içi güzel insanlar başarabilir ancak. gerçekten büyük bir aşk seninkisi.ve sen bu kadar büyük hislere sahipken ufak tefek şeyleri kafana takma her şey yerli yerine oturacaktır mutlaka:))

    YanıtlaSil
  31. ama hâlâ komiksin minik.. :))

    YanıtlaSil
  32. gumusdiken
    allah hiç bir kulunu doğuştan lanetlemez lütfen bir konu hakkında savunma yapacaksan eğer sana dinimiz hakkında araştırma yapmanı öneririm. zira gördüğüm ve okuduğum kadarıyla çoğunuz islamiyeti anlamak ve yaşamaktan yoksun bırakılmışsınız.
    gelelim minik arkadaşımıza sorduğun sorunun cevabına;Allah hiç bir kulunu doğuştan lanetlemez ki zaten bütün bebekler melek doğarlar.
    sizin burada anlattığınız bu saçmalıklar hepinizin bildiği gibi sonradan oluşmuş bir davranış bozukluğudur.
    islamiyet hakkında detaylı bilgi sahibi olsaydınız eğer eşcinseller hakındaki ayetleride öğrenirdiniz.
    bilmiyorum bunu burada paylaşmam ne kadar doğru ama paylaşmak istiyorum.AŞAĞIDAKİ SÖZLERİ BİLMİYORSANIZ GÖZDEN GEÇİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.


    EŞCİNSELLİK - LİVATA

    Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? (7/80)

    "Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz." (7/81)

    Kavminin cevabı: "Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış!" demekten başka olmadı. (7/82)

    Kavmi ona doğru koşarak geldi; onlar daha önceden kötülükler işlemekteydiler. "Ey kavmim" dedi. "İşte benim kızlarım, bunlar sizler için daha temizdir. Artık Allah´tan korkun ve beni misafirim önünde küçük düşürmeyin. İçinizde hiç aklı başında olan (reşid) bir adam yok mu?" (11/7

    Dediler ki: "Andolsun, senin kızlarında bizim haktan bir şeyimiz (ilgimiz ve arzumuz) olmadığını sen de bilmişsindir. Bizim ne istediğimizi gerçekte sen biliyorsun." (11/79)

    Şehir halkı birbirlerine müjdeler vererek geldi. (15/67)

    (Lut onlara) "Bunlar benim konuğumdur, beni utandırıp-dillere düşürmeyin" dedi. (15/6

    "Allah´tan korkup-sakının ve beni küçük düşürmeyin." (15/69)

    Dediler ki: "Biz seni ´herkes(in işin)e karışmaktan´ alıkoymamış mıydık?" (15/70)

    Dedi ki: "Eğer yapmak-istiyorsanız, işte bunlar, benim kızlarım." (15/71)

    Ömrüne andolsun ki, onlar, sarhoşlukları içinde kör-sersemdiler. (15/72)

    "Siz insanlardan (cinsel arzuyla) erkeklere mi gidiyorsunuz? (26/165)

    "Rabbinizin sizler için yaratmış bulunduğu eşlerinizi bırakıyorsunuz. Hayır, siz sınırı çiğneyen bir kavimsiniz." (26/166)

    Dediler ki: "Ey Lut, eğer (bu söylediklerine) bir son vermeyecek olursan, gerçekten (burdan) sürülüp çıkarılanlardan olacaksın. (26/167)

    "Dedi ki: "Gerçekten ben, sizin bu yaptığınıza öfke ile karşı olanlardanım." (26/168)

    "Siz gerçekten, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Hayır, siz (yaptığı şeyi) bilmeyen bir kavimsiniz." (27/55)

    "Siz, (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız?" Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca: "Eğer doğru söylüyor isen, bize Allah´ın azabını getir" demek oldu. (29/29)

    YanıtlaSil
  33. minik, neden eşcinsel birliktelik deyince aklına hemen "anal pozisyon" geliyor. merak ettiğin yalnızca: "ali mi üstte, ahmet mi altta. ay ne olmuş ne bitmiş, merak içerisindeyim ama yine de iğrençsiniz, lanetlisiniz!!" bu yani, başka bir boyutu düşünmen söz konusu bile değil.

    onlar birbirlerini seviyorlar, siz bunu kaldıramıyorsunuz. sen AYT kendinden başka herhangi birini seviyor musun ya? bloguna girdiğimde egoistlikten başka hiçbir şey görmedim, kanım çekildi yazdıklarını okudukça. nerede görüyorsun kendini? senin dini anlama kavramın bu mu?

    biz hiç yoktan orucumuzu tutup, gerektiğinde namazımızı kılan kimseleriz. şimdi tutup da lanetlenmişsiniz demek çok saçma, Allah'la arama nasıl girersiniz siz? siz kimsiniz ya? benim özelim, benim doğrularım.

    Kur'an'ı Kerim'in en büyük özelliği herkes için farklı anlaşılması. iyi ya da kötü, orasını bilemem. ancak herkes anladığı gibi yaşar hayatı ve ona göre yargılanır. sen AYT, kendini nerede görüyorsun bilmiyorum ama asla seni yargılamam, senden de beklediğim sadece saygı duyman.

    eğer gerçekten iyi biriysen, saf isen, temizsen, eğer gerçekten Lût Kavmi, sadece, eşcinsellik yüzünden yok olduysa korkmana gerek yok. öyle bir olay olursa emin ol kurtarılanlardan olursun, dert ettiğin ne peki? korktuğun bir şeyler mi var dersin? neyden korktuğunu yalnızca Allah ve sen bilebilirsin bu bize düşmez...

    daha okadar çok devam ettirebilirdim ki susuyorum artık. benim şahsıma bir şeyler dendiği zaman cevap yazarım, diğer türlü susacağım. güzel güzel aşk'ı yaşayan insanların hikayesinde ettiğimiz yorumlara bak. ben kendi adıma biseksüelden özür diliyorum, bu kadar uzatılmamalıydı bu konu fakat uzadı da gitti. yapacak bir şey yok sanırım....

    YanıtlaSil
  34. @altın yumurtlayan tavuk,

    inancımdan bahsetmeyi sevmiyorum. çünkü bunu bireysel olarak görüyorum. :))

    ama kitaplığımda bildim bileli türkçe Kuran mevcut.merak etme..

    her yaratımın bir amacı olduğuna göre. ve herkes hesabını verecek olduğuna göre sizinle bunu tartışmak çok anlamsız. ve benim içim çokta rahat.. :))

    biseksüel'in yorumundaki linklere de bir göz atmanı dilerim.. çünkü söyleyeceklerim daha düzgün olarak orada yazılı.

    bir de benim sorduğumu yanlış anlamışsın.. ben lanetlenme mevzusunu savunmadım. sadece minik e bir soru yönelttim. ama cevaplama gereği görmedi. ya da cevaplayamadı. bilemiyorum.:)) sadece kendisi gözümde komikleşti ve 'zavallı'diyerek seviyesizleşti.bir daha ciddiye alabilceğimi sanmıyorum onu.

    sonu olmayan bir tartışma bu. ve fikrimi değiştirmek adına. hiçbirşey sunamadınız.çünkü gönderdiklerini de okumuştum üzerinde uzun uzun düşünüp,kendi içimde sonuca varmıştım.ve yaşayış biçimimi belirledim çoktan.

    ben de fikrinizi değiştirdiğimi sanmıyorum. öyle bir amacımda yoktu. tek anlamak istemediğiniz şey, üzerimize ithamlarda ve hakaretlerde bulunmamanızı istediğimizdir.yoksa yaşam biçimimizi kimseye empoze etmeye çalışmadık.ama inatla yazıları okuyup,sataşmaya çalışıyorsunuz..

    bundan önce yaptığım gibi, tartışmalara katılmadan okumayı tercih edicem bu blogdaki yazıları.

    ve biseksüel'den de özür dilerim. blogunu elimde olmadan tartışma ortamına sürüklediysem. ama tam anlamıyla pişman hissetiğimi söylersem de hata olur.

    YanıtlaSil
  35. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  36. al bi mal daha!!!
    bi ateistimiz eksikti tam oldu
    sen war ya asıl zavallı sensin.aklın sıra marjinalmi olacaksın ateistim diyerek.sana hiç çene yoramam ama şunu bilki gerçek ateistlerin ömrü 3 aydır.hepsinin sonu intihardır.eminim kıçın sıkıştımı allahım diye diye zırlıyosundur.

    YanıtlaSil
  37. şuraya yazmadan önce buranın hayatın bu yönünü irdeleyen ve içinden çıkanların paylaşıldığı bir yer olduğunu anlamadınız hala ha. heteroseksüel tepkilerinizle hayatımızın her anında karşılaşıyoruz zaten, bırakında içimizi şuralarda dökelimde rahat edelim. hayret bişeysiniz.

    YanıtlaSil
  38. kendimi ilk ve son kez açıyorum. Zira sustum sustum ve artık yazılanlar acı bir tebessüm bırakıyor bende. Öncelikle inançlarım hakkında fazla konuşmam ama değerlendirmeniz açısından belirteyim. Bütün ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum. Namazsa namaz oruçsa oruç hatta ilahiyat önlisansım var. Ama bütün bunların yanında ben de kendi cinsimden hoşlanıyorum. Bu elimde değil. Eğer bu tercih olsa bunu tercih etmem. Terichlerimizden vazgeçebiliriz ama yaratılışımızda olan bir şeyi nasıl bırakırız. Ben yıllarca bu duygumu reddettim bastırdım. İnanın bu beni insanlardan kaçan, onlardan nefret eden, suskun bir insan yaptı. Hiç samimi arkadaşım olmadı. Ne zaman ki kendimle barıştım o zaman kendimi iyi hissetmeye başladım. Şunu belirteyim ki böyle bir doğaya sahip olmayanın bunu anlaması imkansız. O nedenle kimseden anlayış beklemiyorum. Eğer kadınlardan hoşlanma ihtimalim olsa emin olun evlenecek birini bulurum. Ama ya sonra? 43 yaşında bir tanıdığım var: evli, 2 çocuklu. Senelerce kendini bastırmış ama artık yapamıyormuş. Kim ister kocasının başka erkeklerden hoşlanmasını, kendisini aldatmasını. Sizce bu şekilde sağlıklı bir aile kurulabilir mi? Ne acı ki bu şekilde yaşayan pek çok insan var ve sizler bir yabancı gibi baktığınız için bunu göremiyorsunuz. Eşcinselliği yüceltmiyorum, bu şekilde yaratılmayı dilemezdim ama böyleyim. İntihar etmeyi düşündüm ama bunu yapacak kadar korkak ya da cesaret sahibi değilim. Kaldı ki hiçbir şey insan canından daha önemli değil. Bir insana aşık olmanın sevmenin de günah olduğunu sanmıyorum. Elbette işi sadece cinsellik olarak düşünmediğiniz sürece. Kitabımızı kuru söz sananlar onun özünden acizler. Orada buradan duyduklarınızla kimseyi yargılamayın. Zira kimse kimsenin hakkında hüküm veremez. Çünkü kimse kusursuz değil. Umarım sizin çocuklarınız benim gibi doğmaz ve benim gibi acı çekmez.
    Hoşça kalın!...

    YanıtlaSil
  39. üzgünüm. okuduklarımdan dolayı değil. başka durumlar var. ama yazılanları okudukça dahada üzüldüm.

    artık yorum için blog yöneticisi onayını aktif ediyorum. okuduğum küfürlerden sonra bunu yapmam gerektiğine emin oldum. yorumlar düzelirse kaldırrım tekrar.

    bu arada ölmez otu'nun sözlerine sonuna kadar katılıyorum. bende en baştan beri bu hisleri ancak taşıyan birinin anlaycağını söylüyor ve anlayış değil saygı bekliyorum. lanetli demek kimsenin sorununu çözmüyor çünkü. neyse, konuyu burda kapatıyorum. amacım sadece içimi dökmekti, insanları kırdırmak değil. özür dilerim. hepinizden..

    YanıtlaSil
  40. amin amin amin ölmez otu!!!!!!

    YanıtlaSil
  41. valla ali takip ettiğimde bloglarda en çok yorum pucca günlük'te yazılıyordu,sende yaklaştın ona :)))

    YanıtlaSil