12 Eylül 2009 Cumartesi

değişken libidom

bunu paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum. ama yazmazsam, sizle de paylaşmazsan ve içimde gizlersem bugün kötü bi şeyler yapacağım gibi hissediyorum.

iki gündür libidom en üst seviyede yine. yediklerimden midir nedir anlamadım. kendimi dizginlemekte artık cidden çok zorlanıyorum. kendimi derken, bedenimi ve içimdeki hayvanı. ruhum, aklım ise şiddetle karşı bu halime. bana hep onu hatırlatıyor. sevdiğim adamı ve geleceğimizi. ama ben ne yazıkki hep şuanı yaşıyorum ve resmen içimde şuanda sadece şehvet taşıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. yaşım 32 ve aylardır sevişemiyorum. doğru dürüst masturbasyonda yaptığımı söyleyemem. cidden kasıldım iyice. ahmet'le daha ne kadar böyle rahip gibi devam edeceğiz onu da bilmiyorum. belki şu bikaç günü atlatırsam herşey düzelecek ama nasıl???

sanırım dışarı çıksam iyi olacak. belki bu kötü düşünce ve arzular azalır kendinden.

foto=man-candy.co.uk

12 yorum:

  1. aslnda dedıklerne gore bu gayet normal,sonucta bu da yaradılıs olarak bı gereksınım.ama ahmetı de hıce sayamassın tabı.umarım pışman olucan bısı yapmadan atlatrsın bu sehwetlı gnlrnı.bnce artk ahmetle de bazı selerı yasamnn waktı geldı.ps.mastrbasyon yap,belkı sakınlestrrsn kndını.

    YanıtlaSil
  2. bioenerji:)
    bak tam sana yazmaktan vazgeçmiştim ama sen yine bana davetiye çıkardın napim:)
    şimdiiiiii....
    sen erkeksin böyle şeyleri arzulaman normal, ahmet ile arzulaman yalnış!!!
    git kadınlarla birlikte ol.
    at içindeki bu hastalığı normale dön.
    hem bundan doğal ne olabilir ki?

    YanıtlaSil
  3. sokağa çıkmadan önce 30 çek de öyle çık. etrafa bakarken canın bişiler çeker yoksa. :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. coach zıvanadan çıkınca çıktı oluyor...

    YanıtlaSil
  6. ramazan ramazan töbe töbe :)))
    sex en doğal ihtiyaç valla seni yargılayamam valla güsel güsel hatunlarla sevişmek varken ne diye dizginliyosun kendini kuzum ya.
    bu arada kocamdan bi yaş küçükmüşsün ve bugün evlilik yıldönümüzdü,kutladık çok güseldi.darısı başına!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  7. sevimsizbilgin,o 31 değilmiydi:)))

    YanıtlaSil
  8. minik, kendini dizginlemesi sence de normal değil mi? sevdiği var adamın, daha ötesi yok. yani senin kocan varken, seni başka biriyle birlikte olmaya teşvik etmek nasıl yanlışsa, senin yaptığında yanlış. sadakat çok önemli bir şey ve daha önceden de okuduk, o böyle bir hataya düşmüştü zaten. oyüzden bırakın da birşeyler yaşayabilecekse ahmetle yaşasın, aklına girmeye çalışmayın. bu laf sana da "altın yumurtlayan tavuk", kendi doğruların olabilir ama her seferinde aynı şeyleri tekrarlaman bence bir yerlerde birşeylerin yanlış olduğunun göstergesi...

    kendine hakim olmalısın biseksuel, kaç gündür hikayenle içim kıpır kıpır oluyor, bana ümit veriyorsun. ama yazık etme bence ilişkinize, o sana Allah'ın bi lutfu. onu kaybetme.

    bence de masturbasyon yap, her ne kadar alıştığın ilişki tarzı çok farklı olsada ahmet'ten vazgeçme derim. çünkü cidden öylesi insanın karşısına ya bir kere ya da iki kere çıkıyor. hatta hiç çıkmayanlar var ki onlardan çok daha şanslısın, bunu unutma...

    umarım bu geceyi kazasız belasız atlatmışsındır, geçen günkü yazında da dediğin gibi iki dakikalık şehvet uğruna elinde olanları hiçe saymamışsındır. bütün isteğim bu şuanda.

    YanıtlaSil
  9. sevgili glaskas
    ben ihanet babında demedim git başkasıyla yat diye onların öyle bi ilişkisi yok ahmetle.kanımca ahmet daha önce hiçbi erkekle ilişkiye girmedi,bizim ki azgın ayol:))
    beni tabiki kimse başka bi erkekle ilişkiye zorlayamaz biz zaten herşeyi gayet güzel ve zamanında yaşıoruz bizim durum farklı yane.örnek göstermemeliydin!!!biz evliyiz.
    neyse ya umarım herşey ali için çok daha güzel ve iyi olur.

    YanıtlaSil
  10. şükür ki, dışarı çıktım sonra bi arkadaşa uğradım. gece geç ve yorgun geldim eve. şimdilik iyiyim :)

    masturbasyon olayına gelince, erkekler beni anlarlar, masturbasyonun kişiyi tatmin etmediği dönemler olur. öyle bi dönemdeyim sanırım.

    bu arada minik haklısın. azgın olan benim. ahmet de bişi yok. keşke onun gibi saf temiz olabilseydim. onun kadar sabırlı. :(

    YanıtlaSil
  11. ben valla azgın olmayan erkek görmedim ehehehehe:))))umarım ahmette bi sorun yoktur!!!

    YanıtlaSil
  12. minik, yanlış anladığımı umuyorum. yani sen "güsel güsel hatunlarla sevişmek varken ne diye dizginliyosun kendini kuzum ya." dediğin için öyle bir şeyi söyledim, yoksa bittabii evli bir insana böyle bir şey söylenmez, bunun farkındayım ;)

    geçen öykülerden yine hatırladığım kadarıyla ahmet rüya görmüştü ve sabahına abdest almak zorunda kalmıştı:) yani onda da sorun olduğunu düşünmüyorum bu konuda, güven problemi olabilir ki o da atlatılabilir bir şey ;)

    ayrıca evet, ben de onun gibi olmak isterdim biseksuel, sonuçta her ne kadar maddi ihtiyaçları olsa da maneviyatla bunu kapatabiliyor.. bu bence müthiş bir şey, gerçekten.

    YanıtlaSil